Sıfır 478 pin işlemci bulamazsınız tabiki,2. el alacaksınız.2.elde fiyatlar çok uygun 2.4 Nortwood için.Tabi eğer HT de olsun istiyorsanız 2.66B lere bakın,2.4 ün ht olan versiyonlarıda var ama tr de bulunmuyor problem olur şimdi.2.66 Nortwood ilaç gibi gelecektir,rahat günlük 3.2 Ghz çalıştırılabilir stok fanla...
quote:
Orjinalden alıntı: {SLI}
Sıfır 478 pin işlemci bulamazsınız tabiki,2. el alacaksınız.2.elde fiyatlar çok uygun 2.4 Nortwood için.Tabi eğer HT de olsun istiyorsanız 2.66B lere bakın,2.4 ün ht olan versiyonlarıda var ama tr de bulunmuyor problem olur şimdi.2.66 Nortwood ilaç gibi gelecektir,rahat günlük 3.2 Ghz çalıştırılabilir stok fanla...
BU SİTEDEKİ SIFIR YANILMIYORSAM...ARKADAŞIM SENİN BİLDİĞİN GÜVENİLİR 2.EL SİTESİ WAR MI.DEDİĞİN GİBİ Bİ2.4 P4 NORTWOOD İŞİME ÇOK YARAYACAK.MASALA QUAKE4 EN AZ 2 GHZ İSTİYO.ONLARI OYNAYAMIYOZ
Bİ DE ORTALAMA KAÇ TÖRKİŞE SATIYOLAR BU İŞLEMCİLERİ,PAZARLIK YAPMAYA BİNAEN +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
P5 10 GHZ /5MB ,4 ÇEKIRDEK(KAVRULMUŞ).lŞLEMCI/// ASUS l2775X DOUBLE CORE ANAKART./// SEAGATE 1250 GB 20000 RPM HAAART DİSK. /// 7GB 3333 HZ KINGSTON FANLI RAM /// ASUS NWIDIA 12500 UPULTRA GT EKRAN KARTI.(4 MONUTOR DESTEKLİ) ///1000 WATT PSU. 20 INC LCD SONY 10000/1 CONİTRAST 190 GÖRÜŞ AÇISI ///. LOGITECH 10000 WATT 33+1 SES. ///SONY BLUE RAY DISCWRITER 200GB
bende satılık 478pin p4 2.4 prescott var. günlük olarak orjinal fanıyla 3.2ghz stabil sorunsuz kullanıyorum.cahhe bellek 1mb. idle 40, load da ise max 53-55 derece oluyor.bu değerler orjinal fanlı prescota göre oldukça iyi.ben bu akşama bir arkadaşa rezevr ettim.o yan çizerse isteyene satabilirim..
arkadasim sen kaca vermeyi düsünüyorsun senin islemciyi??? belli mi olur belki alırız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme