Şimdi Ara

2000-2001 BMW E46 3 SERİSİ Mİ? YOKSA SIFIR CIVIC Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
6.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7-8 yasında bmw nin ne havası nede tadı olucagının kanısındayım siyah bir civic alırdım sonrad mugen modifiyesi ile süslerdim
  • civic alsan daha mantıklı olur..(senin için)

çünkü bmw alacak adam forum açıp e46 ile başka bir aracı kıyaslamaz gider alır bmw yi...bu tip insanlar gerçek bmw aşığıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Sıfır aldığım astrayı sattım sıfır fiesta dizel aldım onuda satıp 2000 model turbo passat aldım ... iyiki de almışım 8 yaşında araç 82 bin kmde .. hayatının baharında, diğer iki aracı toplasan pasatın sağ çamurluğu etmezler... yani tercihin BMW den yana olsun, yaşlı araba almam diyenler pek araba işindrn anlamayan kişiler..

olay budur
  • Benimde bir katkım olsun bari Bmwnin zevki hiçbir arabayla kıyaslanmaz bir bmw sahibi olarak arabama resmen aşığım. Ama bu aralar satıyorum :( maddi ihtiyaçtan. aracımın tüm bakımları yapılmış çok keyifli bir araba bu güne kadarki sahipleri belli araba resmen üstüne titrenerek kullanıldı. Sürekli garajda tutuldu. İstersen bir bak ilanım burda. Tacox un dediğine kesinlikle katılıyorum. Bmw bir yaşam tarzı gibi. ihtiyacım olmasa hayatta hiçbir güç sattıramaz. zaten durumumu düzeltir düzeltmez yine aynı kasa yine bmw alıcam. inş.
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_bmw_e46_3_20ci_m_teknik_orjinal_bakimliWQQaXQQ7689173WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 28 Nisan 2008; 17:03:59 >

• Bende 2005 ASTRA HB parçaladıktan sonra kendime araba bakmaya başladım, babamda gitti kendisine Fusion aldı ben tamamen arabasız kaldım yani
    Bende 2005-6 ASTRA HB ve 2000 BMW 3.18i arasında gidip geliyorum ama temiz ve beyaz bulabilirsem BMW E46 alırım direk

Bence paran varsa BMW E46

Şöyle bir örnekte vermek istiyorum,
    Dükkan komşumuzda 2008 CIVIC EX. vardı gitti 33.000YTL'ye 1999 model 5.23İ aldı. Söylediği ilk kelime şu " Ben bunca sene Accord-Civic ve Mondeo araçlarını kullandım ve gerçektende yazık olmuş, araba budur işte!!" adam ilk günde aşık oldu BMW'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 28 Nisan 2008; 17:42:19 >
  • bu iş ne oldu Civic mi alındı yoksa 3.20 mi ? Yoksa sallama bir mesaj olarak mı kaldı...
  • bende araya su soruyu sıkıştırimm... 2008 hb focus ghia tdci 10.000 km deki aracımı satıp ... 2001-2003 arası 3.20i alayımmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

bende araya su soruyu sıkıştırimm... 2008 hb focus ghia tdci 10.000 km deki aracımı satıp ... 2001-2003 arası 3.20i alayımmı

Hocam sen almışsın zaten boşver bin tepesine birkaç yıl sonra düşünürsün.Ama gözün BMW'lere kayıyorsa bilemem.

--------------------------------------------------------
  • Sıfır araba almak bence gereksiz bir durum
    2 sene sonra inanılmaz değer kaybediyor
    Eğer civic düşiünüyorsanız 1 senelik bir sürü civicsatılık
    Ama benim önerim hepsi yerine yüksek modelli bir 316
    38-40 civarına bir sürü 2004-2005 modellerinden var
    Hemde o kasalar makyajlı kasalar
    Vede 3 sene sonra satmaya çalışırken civicten daha değerli olacak bunuda düşünebilirsin
  • Civicten şaşmam.

Bir tanesinde kız alıcaksın bir tanesinde nine
    Hangisini alırdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Civicten şaşmam.

Hangisini alırdın

farklı bi yaklasımm ... türkan şoray ... hesabı diyorsun... geçmişte kaldı.. ama ben kafaya koydum .. allah kısmet ederse 2 sene sonra 2004 ve üstü

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Civicten şaşmam.

Hangisini alırdın

farklı bi yaklasımm ... türkan şoray ... hesabı diyorsun... geçmişte kaldı.. ama ben kafaya koydum .. allah kısmet ederse 2 sene sonra 2004 ve üstü

Walla ben hep böyle yaklaşıyorum benim için model çok daha önemli.Sebebi ise artık her araçtan zarar ediyoruz ama 2001 ile 2008 model araçlardan edeceğin zararlar arasında bence iyi fark olucaktır

• şuan kullandıgım arabayı 2005 te aldım 43 mılyara gelmıştı bana ..o zaman 2000 model e-46 320ci vardı bi tane 40 mılyara veriyodu adam kanıma girdiler sıfır araba varken 2.el 5 yaşında araba alınırmı diye şuan benım arabayı satsam 30 mılyar etmıyo ama bmw yı almış olsaydım € nun artışıyla şuan 42 - 45 mılyara bile satardım hem karda olurdum.bmw ve mercedes in fiyatı kolay kolay düşmez.
  • bmw çocuklum aşkım..bende bu aralar kafayı yemiş durumdayım...2001 model 120 binde 3.20i full (individual) mı yoksa sıfır jettamı..ikiside 38 civarı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: borabd

bmw çocuklum aşkım..bende bu aralar kafayı yemiş durumdayım...2001 model 120 binde 3.20i full (individual) mı yoksa sıfır jettamı..ikiside 38 civarı...

Forza BMW.

• Bu soruyu soran gider Civic alır..

Şahsen e46 alırdım..
  • civic.....
  • 30.000 - 35.000 ytl civarı temiz bir bmw arıyorum bende bu aralar

bmw farklı
  • bu ilandaki araçlardan türkiye'de az bulunuyor bence alınabilir donanım olarak da full araç daha donanımlı bulman zor. bu arada bu versiyonların döşemeler montana olup daha kalitelidir. adam yazmamış ben ekliyim. tabi bmw uzmanı arkadaşlar daha iyi bilirler. bir de bu rengin bir açık tonu daha var o daha hoş duruyor. zaten bu araçlar iki renkle ithal edildiler.jetta tsi 140hp alabilirsen bu araçla kıyasla yoksa ne donanım olarak ne de performans açısından bu araçla atışması zor.
    quote:

Orjinalden alıntı: borabd

araba bu arkadaşlar..bumu yoksa sıfır jettamı

http://www.sahibinden.com/meraklisina_individual_full_fullWQQaXQQ7928363WQQpXQQdisplayitem

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.