Şimdi Ara

2000 - 2250 TL Arası Çizim-Grafik Masaüstü Pc Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    müşterime 2000-2250 tl fiyat aralığında 4 adet masaüstü bilgisayar vericem. oofiste kullanılacak grafik çizim yazılım programları v.s kullanacak.
    ben topladım kendi kafama göre fakat bilgili arkadaşlar varsa GRAFİK ÇİZİM V.S KONUSUNDA ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM.

benm topladığım sistem

İşlemci: Intel Core i5 2500K 3.30Ghz 1155Pin 6Mb Vga850 Box
    Anakart: GIGABYTE H67M-D2-B3 DDR3 GLan + VGA
    Bellek: 4GB DDR3 HyperX 1333Mhz CL7 Kingston
    Sabit Disk: 500GB SEAGATE 7200Rpm 16MB SATA-3 6Gb/s Hdd
    2.Ekran Kartı: Sapphire ATI HD6850 (256Bit)1GB DDR5 AVIVO16X DU

• Bende 3ds max + oyun için bir sistem toplama çalışması içindeyim....
    Benim düşündüğüm sistem de

intel i7 2700k
    Antec Dark Fleet DF-85 kasa
    anakart MSI GD80 (bilenbilir:)
    corsair 60GB SSD
    güç kaynağı ??? (ne olabilir daha sıra ona gelmedi)
    (1TB HDD ve DVD RAM zaten eski sistemden yadigar
    BENQ 22'' monitörüm var...)

işlemciye yüklenmek zorunda kaldım çünkü 3DS max gibi programlar render için işlemciye yüklenirler.... i7 2700K yı OC çalıştırabileceğim bir sistem olursa b ana uzun yıllar yeter diye düşündüm....

tek sorun grafik kartı...çünkü ocakta yeni grafik kartları çıkacak özellikle Amd 7000 serisini çıkaracak... gözüme HD6970 i kestirmiştim... Fakat Ocakta aynı fiyata 7970 almak imkanı var...

kısacası grafik kartını almak için çok yanlış zaman... en azından HD nin 7000 serisini bekleme taraftarıyım......

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

Bende 3ds max + oyun için bir sistem toplama çalışması içindeyim....
    Benim düşündüğüm sistem de

intel i7 2700k
    Antec Dark Fleet DF-85 kasa
    anakart MSI GD80 (bilenbilir:)
    corsair 60GB SSD
    güç kaynağı ??? (ne olabilir daha sıra ona gelmedi)
    (1TB HDD ve DVD RAM zaten eski sistemden yadigar
    BENQ 22'' monitörüm var...)

işlemciye yüklenmek zorunda kaldım çünkü 3DS max gibi programlar render için işlemciye yüklenirler.... i7 2700K yı OC çalıştırabileceğim bir sistem olursa b ana uzun yıllar yeter diye düşündüm....

tek sorun grafik kartı...çünkü ocakta yeni grafik kartları çıkacak özellikle Amd 7000 serisini çıkaracak... gözüme HD6970 i kestirmiştim... Fakat Ocakta aynı fiyata 7970 almak imkanı var...

kısacası grafik kartını almak için çok yanlış zaman... en azından HD nin 7000 serisini bekleme taraftarıyım......

Merhaba

Ocakta yeni kartların çıkacağı bir sitede mi yazıyor yoksa her yıl ocakta kartlar mı çıkar?

Sadece AMD için mi geçerli bu yeni kart çıkması ve diğerlerinin fiyatının düşmesi? Yoksa Nvidia GTX580 ve 590 ların da fiyatları düşer mi acaba?

• az önce AMD grafik kartlarını getiren çizgi elektronikle görüştüm ve sonuç sanırım OC yapacağım için soğutması en iyi olan 6950 yada 6970 alıcam. Buda şimdilik Asus gibi gözüküyor. 7000 serisi Ocak gibi bekleniyor fakat her ilk çıkışlarda olduğu gibi bir süre soğutma ve modifiye çalışmalarıyla geçecek bir süre var. o yüzden şu an ki fikrim bu gibi gözüküyor.
    GTX serisinde şahsen yakın zamanda bir indirim beklemiyorum. zaten fiyat yönünden asla kullanıcı dostu olamadılar olmayacaklar da...
  • kafama göre bi pc topladm.
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.