Şimdi Ara

2000- 2250 TL Oyun Sistem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistem önerim yok ama tekbobiyotik ten uzak durman konusunda önerim olur
  • KerryGillan kafamı karıştırdın :D INTEL Core i5-3570K 3.4GHz LGA1155 İşlemci ile AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nn İşlemci arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draxis1

KerryGillan kafamı karıştırdın :D INTEL Core i5-3570K 3.4GHz LGA1155 İşlemci ile AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nn İşlemci arasında kaldım.

INTEL Core i5-3570K çok kaliteli işlemcidir ama pahalıdır. f/p olayı konuşur burda, amd fx 8350 ondan daha performanslıdır ve aynı zamanda daha ucuzdur.
    i5 3570K 'nın amd'de rakibi fx 8150'dir ve bu daha da ucuz. ama ben daha iyisini gene ucuzdan önerdim ki orda başka bir arkadaş daha önermiş...
    benim sana söylediğim sistemde hem ramler hem işlemci sonra SSD olayı (önemlidir bu), bu fıyatlık bir sistemde bu kadr kaliteli parçalar varken o ekran kartınında araya sıkışabilmesi... bi rde sana seçenek sunuyorum ister SSD al ister kasa ister ramlere ya da eksik parçalarına kafandaki diyer aksesuarlara yatır. ayrıca anakartta kasanın ön tarafına da usb 3.0 destekli, ön panelinde usb 3.0 olan bir kasa alabilirsin (benim önerdiğimde de var)

• quote:

Orijinalden alıntı: KerryGillan

quote:

KerryGillan kafamı karıştırdın :D INTEL Core i5-3570K 3.4GHz LGA1155 İşlemci ile AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nn İşlemci arasında kaldım.

INTEL Core i5-3570K çok kaliteli işlemcidir ama pahalıdır. f/p olayı konuşur burda, amd fx 8350 ondan daha performanslıdır ve aynı zamanda daha ucuzdur.
    i5 3570K 'nın amd'de rakibi fx 8150'dir ve bu daha da ucuz. ama ben daha iyisini gene ucuzdan önerdim ki orda başka bir arkadaş daha önermiş...
    benim sana söylediğim sistemde hem ramler hem işlemci sonra SSD olayı (önemlidir bu), bu fıyatlık bir sistemde bu kadr kaliteli parçalar varken o ekran kartınında araya sıkışabilmesi... bi rde sana seçenek sunuyorum ister SSD al ister kasa ister ramlere ya da eksik parçalarına kafandaki diyer aksesuarlara yatır. ayrıca anakartta kasanın ön tarafına da usb 3.0 destekli, ön panelinde usb 3.0 olan bir kasa alabilirsin (benim önerdiğimde de var)

eksende fx 8350 yok yada ben bulamadım.Rica etsem 2250 TL lik 1 sistem eksenden toplayabilir misin? Intel core i5 3570k ile 3570 arasında çok fark var mı?

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-m5a97-evo-r2-amd-970-am3-ddr3-2133-anakart.aspx bu anakart intel 3570k uyar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draxis1 -- 12 Aralık 2012; 19:16:37 >

• KerryGillan kardeşim senin sistemini ben de çok beğendim kasanın tüm parçalarını son haliyle toplayıp fiyatını da yazarsan çok memnun olurum büyük ihtimalle ben de senin önerdiğin sistemden yapacağım.
    NOT=Benim monitör HP marka uyum sorunu olur mu? DRAXİS1 KONUNA DALDIM AMA KUSURA BAKMA KARDEŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaklusmos07 -- 12 Aralık 2012; 22:15:06 >
  • İşlemci olarak benim önerim İ5 3470 di İntel O.C olmayacağını varsayarak..AMD nin aynı fiyatta yada az daha fiyatı düşük çok çekirdekli işlemcileri hala yüksek ısı ve güç tüketimi olduğundan intel bence bir adım önde... bende bu sene intele geçtim amd'den sonuçta oyun ve basit işler yapıyoruz oyundada 4 çekirdek hayli yeterli..

ekran kartı ise bu çok önemli Ati alınacaksa ya SAPPHIRE yada ASUS olmalı diğer markalar aynı modelleri ucuza satsalarda ben tavsiye etmyiorum SSD olayında ikinci sistemde ekledim AMD olanında sistem bütceyi tutturmak için intel olanınada eklenir sorun değil ama önemli nokta ekran kartının firması ....
  • Vatanın %25 indirimiyle alman daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

İşlemci olarak benim önerim İ5 3470 di İntel O.C olmayacağını varsayarak..AMD nin aynı fiyatta yada az daha fiyatı düşük çok çekirdekli işlemcileri hala yüksek ısı ve güç tüketimi olduğundan intel bence bir adım önde... bende bu sene intele geçtim amd'den sonuçta oyun ve basit işler yapıyoruz oyundada 4 çekirdek hayli yeterli..

ekran kartı ise bu çok önemli Ati alınacaksa ya SAPPHIRE yada ASUS olmalı diğer markalar aynı modelleri ucuza satsalarda ben tavsiye etmyiorum SSD olayında ikinci sistemde ekledim AMD olanında sistem bütceyi tutturmak için intel olanınada eklenir sorun değil ama önemli nokta ekran kartının firması ....

'''ya SAPPHIRE ya da ASUS olmalı''' sapphire en kalitesizi, asus sonra msi gelir. bu sene sapphirdeki ve power color daki kartlarda çoks orun var. sakın sakın sapphire almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerryGillan -- 13 Aralık 2012; 0:07:43 >

• quote:

quote:

İşlemci olarak benim önerim İ5 3470 di İntel O.C olmayacağını varsayarak..AMD nin aynı fiyatta yada az daha fiyatı düşük çok çekirdekli işlemcileri hala yüksek ısı ve güç tüketimi olduğundan intel bence bir adım önde... bende bu sene intele geçtim amd'den sonuçta oyun ve basit işler yapıyoruz oyundada 4 çekirdek hayli yeterli..

'''ya SAPPHIRE ya da ASUS olmalı''' sapphire en kalitesizi asus sonra msi gelir. bu sene sapphirdeki ve power color daki kartlarda çoks orun var. sakın sakın sapphire almayın.

MSIda olabilir ama bu üçü dışında tavsiye etmiyorum.. karar son kullanıcındır her zaman

• quote:

'' AMD nin aynı fiyatta yada az daha fiyatı düşük çok çekirdekli işlemcileri hala yüksek ısı '' dan sonrasını okumadım . zorunlu olarak sattıgım kasamdan bır kare 30 lıralık sogutucu ıle

[simage]
     2000- 2250 TL Oyun Sistem
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

quote:

'' AMD nin aynı fiyatta yada az daha fiyatı düşük çok çekirdekli işlemcileri hala yüksek ısı '' dan sonrasını okumadım . zorunlu olarak sattıgım kasamdan bır kare 30 lıralık sogutucu ıle

[simage]
    [/simage]

Resim tam gözükmedi alıntı yaparken linki alıp bakmak zorunda kaldım :)

FX serisi ve İntelin 3 Nesil işlemcilerini örnek verek söyledim bende 4 sene Phenom x4 Black editon kullandım stok soğutucu ile ve yük altında hiç sıkıntım olmadı ..

• Fx lerde ısınmıyor be kardesım artık unutun bu safsatayı mesela fx 6100 sıcaklık degerlerı mukemmel resmen

https://store.donanimhaber.com/f2/7e/0d/f27e0d5e9af109e2f153200ae68130a5.png

[simage]
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

Fx lerde ısınmıyor be kardesım artık unutun bu safsatayı mesela fx 6100 sıcaklık degerlerı mukemmel resmen

Bende FX işlemci alacaktım ama baktım biraz sıkıntılar var intel altım. marka takıntımda fatanitkliğimde asla yok amd'yide intelden çok severim orasıda ayrı fakat kullandığım bildiğim şeyleri önermem gerek artık karar arkadaşımızındır :)
  • quote:

quote:

quote:

'''ya SAPPHIRE ya da ASUS olmalı''' sapphire en kalitesizi asus sonra msi gelir. bu sene sapphirdeki ve power color daki kartlarda çoks orun var. sakın sakın sapphire almayın.

MSIda olabilir ama bu üçü dışında tavsiye etmiyorum.. karar son kullanıcındır her zaman

sapphire ve povercolor 78xx ve 79xx serilerinin hayal kırıklıgıdr.kaç kişinin elinde kaldı açıkca amd yi nvdiaya karşı daha çok severim ama testlerle belirlenmiş performans değerleri var bütçeye en uygun kartı öneririm. yani fanatik, amd çalışanı ya da çocuk da değiliz. ama bugun bu seride sapphire almak ahmaklık... çünkü forumda birçok kişi uyarıyor insanları. sapphire ile asusu bir tutmak ise çook büyük yanlış. aynı modellerde bile aralarında 200 lira fark oluyor. birisi amd nin en kötü kartlarını yaparken diğeri en iyilerini yapar msi xfx powercolor da sırasıyla 2.3.4. diye sıralanabilir.

he bu arada gigabyte'ın da ürünleri çok kaitelidir ama ekran akrtında kendilerini çok fazla göremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerryGillan -- 13 Aralık 2012; 0:08:46 >

• quote:

sapphire ve povercolor 78xx ve 79xx serilerinin hayal kırıklıgıdr.kaç kişinin elinde kaldı açıkca amd yi nvdiaya karşı daha çok severim ama testlerle belirlenmiş performans değerleri var bütçeye en uygun kartı öneririm. yani fanatik, amd çalışanı ya da çocuk da değiliz. ama bugun bu seride sapphire almak ahmaklık... çünkü forumda birçok kişi uyarıyor insanları. sapphire ile asusu bir tutmak ise çook büyük yanlış. aynı modellerde bile aralarında 200 lira fark oluyor. birisi amd nin en kötü kartlarını yaparken diğeri en iyilerini yapar msi xfx powercolor da sırasıyla 2.3.4. diye sıralanabilir.

he bu arada gigabyte'ın da ürünleri çok kaitelidir ama ekran akrtında kendilerini çok fazla göremiyoruz.

Dediğim arkadaşın artık seçim

Ben Nvidia alırdım şimdi aldığım gibi orasıda ayrı

• quote:

quote:

Dediğim arkadaşın artık seçim

Ben Nvidia alırdım şimdi aldığım gibi orasıda ayrı

parası olana 680 itina ile önerilir. canavar sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaklusmos07

KerryGillan kardeşim senin sistemini ben de çok beğendim kasanın tüm parçalarını son haliyle toplayıp fiyatını da yazarsan çok memnun olurum büyük ihtimalle ben de senin önerdiğin sistemden yapacağım.
    NOT=Benim monitör HP marka uyum sorunu olur mu? DRAXİS1 KONUNA DALDIM AMA KUSURA BAKMA KARDEŞİM

öncelikle kusra bakma hemen cevap yazamadım. onay bekliyor yazıyordu... yorumun görünmüyordu.

sorunun cevabına gelirsek.

benim sistemde sadece kasa-anakart-işlemci-ram-ekrankartı-ssd-hdd var... buna birde ek olarak power eklemek gerekiyor. üründen beklentin önemli. tak çıkar kablolu yüksek watlı yada kaliteli dayanıklı gibi.

ya da power alıcakmısın ilk önce onu söyle.

önerdiğim xfx 7950 oc. de sorun olacağını sanmıorum genelde 78xx serisinden sorun çıkabiliyor. 79xx serisinde sapphire ve powrcolorlar tek tük sorun çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerryGillan -- 13 Aralık 2012; 0:39:33 >

• quote:

Sistemi az çok topladım.

ASUS DRW-24B5ST/BLK DVD Yazıcı Sata 24X Siyah - BULK

SEAGATE Barracuda (ST500DM002) 3.5" 500GB SATA 6GB/s Dahili Disk

CORSAIR Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R) 8 GB Dual KIT (2x4GB) DDR3-1600MHz CL9

ACER S221HQLDBD 215" 1920x1080 5ms Full HD Siyah LED Monitör

LOGITECH G105 Q Türkçe USB Gaming Klavye 920-003448

LOGITECH G400 Kablolu USB Oyuncu Mouse - 910-002279

CORSAIR Carbide Serisi 300R (CC-9011014-WW) 600W USB Ses Siyah Oyuncu Kasası

hdd , kasa , ram vs konusunda problem yok.

ekran kartını çekirdek saat hızı ve bellek saat hızı diğerlerinden yüksek olduğu için POWERCOLOR Radeon HD7970-PCS+ Vortex II 3 GB GDDR5 384 Bit Ekran Kartı seçtim fakat iyi mi yaptım bilmiyorum.

eğer işlemciyi amd alırsam.

AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nn İşlemci

ana kart

ASUS M5A97 EVO R2 AMD 970 AM3+ DDR3-2133MHz Anakart

işlemciyi intel alırsam.

INTEL Core i5-3570K 3.4GHz LGA1155 İşlemci

ana kart
    ASUS P8Z77-V LX Z77 LGA1155 DDR3-1600MHz Anakart

ekran kartı , işlemci ve ana kart konusunda kararsızım.

işlemciyi amd yap.. anakartı ona göre aldığında ramleri 1600 MHz alma yükselt onu... kasa terciğin güzel. bu şartlarda bütçen artıyorsa mutlaka ssd al.

aynı ürünlerin vatandan %25 indirimli bak haftasonu... belki ssd ye bütçe kalabilir.

• ayrıca ekran kartına o kadar para vereceksen... powercolor alma 'mutlaka' bunu alhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r7970-lightning-hd7970-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59815
    %25 indirimle 10 taksik 1024 lira...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.