Angelmax çok teşekkür ederim, en geç bu cuma toplayacağım makineyi. Artık artan para ile bir monitör bile alabilirim.
Önemli değil kardeşim.. Ancak bir detayı hatırlatmak istiyorum.. Vatan'dan alacağın parçaları mağazadan temin edeceksen, haftasonları haricinde mağazalarda %20, %25, %30 indirim yapılmadığını belirteyim.. Yani %20 indirimle bile alacaksan, haftasonunu beklemen gerekiyor.. :)
Listedeki RAM'leri de yalnızca İstanbul Topkapı'daki mağazadan satın alabilirsin, başka mağaza ya da net satışı yok görünüyor şu anda..
i7yi ne için istiyorsun?internette gezinirken ve oyun oynarken i5ten hızlı diyorsan yanılıyorsun.i7 normal bir kullanıcı için fazla
Gerçekten anlamadığım bir şey var? Hem fazla hem de hızlı değil? Bu ikisi nasıl oluyor? Teşekkürler.
akbak12A
kullanıcısına yanıt
Fiyatı fazla çünkü.Sanırım ciddi anlamda oyunlarda filan çok çok hızlı olacağını, tıkladığın bişeyin yarım saniyede açılacağını filan sanıyorsun.Render filan dememişsin e o zaman neden i7 diye soruyorum bende.Günlük kullanımda ve oyunlarda i7-i5 farkını göremezsin.Sırf i7im var demek için aldığın belli
i7'dim var diyebileceğim birisi yok, sadece uzun süre kullanacağım, teknolojinin gerisinde kalmayacak bir bilgisayar sahibi olmak istiyorum. Bazı arkadaşların üslubunu hiç hoş bulmasam da yine de baya bir şey öğrendiğimi düşünüyorum yeni modellerle ilgili. Ben PII yeni çıktığında toplamıştım en son bilgisayar. İ7 ne intel yaz diyen de oldu, yardımcı olmak istiyende, cevap veren herkese teşekkürler. Galiba AMD bir makine toplayacağım. Cumaya kadar belli olur.
Son hali şu şekilde: AMD FX-8320 Black Edition X8 3.5GHz 16MB AM3+ 125W