Şimdi Ara

2000-2500 Civarında Laptop Tavsiyesi Lazım (Oyun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 abimin, 1 eniştemin, 1 de babamın olmak üzere haftalarca 3 tane hp kullandım.
    Normal internette gezerken bile elimi yakıyor, hele hele oyun oynarken, pardon oyun oynuyamıyorum ki bilgisayar tutuşucak diye korkup kapıyorum.

Şu an yine hp ile yazıyorum. Sadece mozilla açık sol elim nedense ısınmış durumda
  • 7 seneden fazla HP kullanırım(bu süre zarfında HP dışında Asus'dan IBM'e kadar 6-7 notebook kullandım) ve evde 3 tane HP notebook var hiçbiri dediğin derecede ısınmıyor
    2'si torrent için sabah akşam 7/24 çalışır bu sürede hem de 55 dereceyi geçtiğini görmedim.Hem de cihazların biri 2003'de alınmış bir Pavilion
    Tecrübelerime göre HP'nin DV2xxx,DV6xxx ve DV9xxx,DV6 serisinin bazı cihazları ısınıyor haklısın ama bu yeni seride sorun yok.Kullancı yorumları da bu yönde

• hp ısınmıyor diyen hp sahipleri, kendini kandırıyorlar. Onlarıda anlamak lazım kendilerini "enayi" gibi hissetmemek için yapıyorlar bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn~

hp ısınmıyor diyen hp sahipleri, kendini kandırıyorlar. Onlarıda anlamak lazım kendilerini "enayi" gibi hissetmemek için yapıyorlar bunu.

İmzamdaki sistem max. 78 derece(6 saatlik Full HD Crysis 2) gelsin bu güçteki başka cihazları görelim hangi sıcaklıkta çalışıyor?
    GT540M'li diğer cihazlar bile bu sıcaklıkta çalışıyor
  • züğürt tesellisi
  • İster enayi olayım ister züğürt olayım ben paramın karşılığını alayım bana kâfi
    Bu SS de enayi olmayanlar için gelsin Dengeli ve coolsense açıkken 2 saatlik firefox+winamp kullanımı boş kullanım da sayılabilir
     2000-2500 Civarında Laptop Tavsiyesi Lazım (Oyun)
    Bir de sizin diğer enayi, ezik olmayan markalarınızı görelim buyrun

• Kafam çok güzel karıştı şuanda :D Dediğim gibi oyun oynamayı seviyorum öyle kısa sürede değil 1 saat olmadan ateş gibi olan bi laptop ta istemem.Asus modellerinde ısınma sorunu varmı yok mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

1 abimin, 1 eniştemin, 1 de babamın olmak üzere haftalarca 3 tane hp kullandım.
    Normal internette gezerken bile elimi yakıyor, hele hele oyun oynarken, pardon oyun oynuyamıyorum ki bilgisayar tutuşucak diye korkup kapıyorum.

Şu an yine hp ile yazıyorum. Sadece mozilla açık sol elim nedense ısınmış durumda

doğru söylüyo ben i7 kullanıcısıydım asus aldım oyun oynadıktan sonra nete girdiğimde sanki parmaklarımla ateşe dokunuyomuş gibi oluyodum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.