Şimdi Ara

2000-2500 TL BÜTÇELİ ÖNERİLERİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar iyi forumlar. Mevcut telefonumun bozulması sebebiyle yeni bir telefon alacağım fazla vaktimde yok en geç 2 güne almayı düşünüyorum çünkü telefonsuz kaldım. Bütçem konu başlığında da yazdığım gibi 2500 TL ye kadar. Huawei P20 Lite ı inceledim fiyata göre baya iyi gibi duruyor. Siz forumdaşlarında önerilerine göre fiyatını hak eden bir telefon almak istiyorum. Aradığım en önemli özellik bir arıza durumunda süründürmeyen hızlı geri dönüş yapan bir garanti servisi. Güzel önerilerinizi bekliyorum.

• Huawei Mate 20 Lite veya Xiaomi Mi 8 Lite alabilirsiniz.
  • Servislerin birini alın diğerine vurun.

Huawei servisi biraz iyi olduğu görüşü var.
    Ama bütçenize uygun Huawei modelleri orta seviye modeller.

1900 TL Xiaomi M8 lite - ithalatçı garantili. (P20 lite modelinden çok daha iyi performans verir)
    2200 TL Honor play (Huawei'nin) amiral gemisi işlemcili
    2600 TL Pocophone F1 amiral gemisi işlemcili

ama Huawei isterim derseniz P20 lite almayın, Mate 20 lite alın en azından.
    Mi 8 lite ile yakın performans verecektir.

Kamera kıyaslaması (Mate 20 lite - Mi8 lite):
    https://forum.donanimhaber.com/cep-telefonu-kameralari-karsilastirma-videolari-ana-konu--136162536#136162536

..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 17 Aralık 2018; 0:7:40 >

• Önerileriniz için teşekkür ederim an itibariyle mate 20 lite siparişini verdim.
  • N4thanAlgren kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • Teşekkür ederim.
  • N4thanAlgren kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hem güncel bir cihaz aldınız hemde garanti vb. konularda kafanız rahat eder. Güle güle kullanın

Ek olarak kargoyu teslim alırken, kutuda hasar olup olmadığına ve sonrasında cihazda hasar olup olmadığına bakın. Bunun için kargo görevlisine beklemesini söyleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.