Şimdi Ara

2000-2500 tl bütçeye oyun bilgisayarı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar 2000-2500 tl arasında bir bütçem var yeni bir bilgisayar almak istiyorum alacağım bilgisayar güncel oyunları kasmadan yüksek seviyede oynatmalı aklımda monster ve victor var ve bazı yorumlarda msi nin bir modelini gördüm.alıcağım bilgisayar herhangi bir sorun çıkartmamalı bundan önceki bilgisayarım beni çok sıkıntıya soktu monster ve victor kullanıcılarının da görüşünülerini bekliyorum.her türlü tavsiyeye açığım.Şimdiden teşekkürler.

• Kardeşimhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR Bu özelliklerini hiç bir laptopda bulamassan stok gelir gelmez al kaçırma bide ssd takarsan süper olur.Call of Duty Ghost fln vız gelir buna ayrıca ısınınca kendisi otomatik fanını hızlandırıyor.
  • abi benim aklım da olan 2 marka var victor g451 özeliştirip almak yada monster abra a5 v2.1.1 direk almak seninde dediğin gibi monster gerçekten baya iyi gtx860m falan var ama forumda okuduğuma göre ürünü satın aldıktan sonra verilen süreden daha geç geldiği söyleniyor bu konuda bi sıkıntı yaşar mıyım? o biraz beni kaygılandırdı victor da öyle bir sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.