Şimdi Ara

2000-2500 TL MONİTÖR HARİÇ OYUN PC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Orijinalden alıntı: hassiumd

Çok teşekkür ettim yardımcı arkadaşlara :) bu arada ekran kartında nvdia mı yoksa diğerleri mi daha iyi oluyor ? birde ssd ne işe yarıyor tam olarak?

ssd (solid state disk) i yüksek hızlı hdd gibi düşünebilirsin bunlarla 10 saniyede windows açılması kullanmadığım için bilemicem ama oyunlarda fps artısı sonra hızlı yüklenen oyunlar masaüstündeki hdd nin yavaslığından kaynaklanan donmalar vb daha çok sey sayılabilir. bence ssd 2000tl + sistemlerde kesinlikle bulunmalı
    edit : ekran kartlarını nvdia ve dierleri olarak sınıflandımayız. örneğın nvdia gt630 7850 den çok daha yavaşken gtx 680 7580 den çoık daha hızlıdır(bu sadece örnek çok fazla ekran kartı var )

Hocam oyunlardakı fps artısının ssd ile kesinlikle alakası yoktur.Ssd sadece bolum arası yuklenme surelerını kısaltır.Fps işlemciye ve ekran kartına baglıdır.Insaları yanlıs yonledırmeyelım.

dikkat ederseniz kullanmadığım için bilemicem yani emin değilim demek istedim. ağzı olan konusyor oyunlarda fps artısı oluyor diyende var olmuyor diyende

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ettim yardımcı arkadaşlara :) bu arada ekran kartında nvdia mı yoksa diğerleri mi daha iyi oluyor ? birde ssd ne işe yarıyor tam olarak?

ssd (solid state disk) i yüksek hızlı hdd gibi düşünebilirsin bunlarla 10 saniyede windows açılması kullanmadığım için bilemicem ama oyunlarda fps artısı sonra hızlı yüklenen oyunlar masaüstündeki hdd nin yavaslığından kaynaklanan donmalar vb daha çok sey sayılabilir. bence ssd 2000tl + sistemlerde kesinlikle bulunmalı
    edit : ekran kartlarını nvdia ve dierleri olarak sınıflandımayız. örneğın nvdia gt630 7850 den çok daha yavaşken gtx 680 7580 den çoık daha hızlıdır(bu sadece örnek çok fazla ekran kartı var )

Hocam oyunlardakı fps artısının ssd ile kesinlikle alakası yoktur.Ssd sadece bolum arası yuklenme surelerını kısaltır.Fps işlemciye ve ekran kartına baglıdır.Insaları yanlıs yonledırmeyelım.

dikkat ederseniz kullanmadığım için bilemicem yani emin değilim demek istedim. ağzı olan konusyor oyunlarda fps artısı oluyor diyende var olmuyor diyende

İste öğrenmiş oldun bundan sonra yanlış yönlendiren çıkarsa uyarirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İste öğrenmiş oldun bundan sonra yanlış yönlendiren çıkarsa uyarirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan'dan %25 indirim kampanyası ile toplamda 4.156TL'ye aldığım; kampanyasız değeri 5.356TL olan 1 yıl kullandığım oyun bilgisayarımı başka şehre taşınmak üzere olduğum için satıyorum. İstediğim fiyat 2.200TL dir. İlanı buraya ekliyorum hocam eğer ilginizi çekerse.

http://forum.donanimhaber.com/m_76719117/f_//tm.htm#76719117

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Merhaba herkese, arkadaşım için 2000-2500 tl arası oyun pcsi topluyoruz. Tavsiyelerinize ihtiyacımız var :)

ASUS
    Z87M-PLUS Intel Z87 Soket 1150 DDR3 2933MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    327 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    586 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    176 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
    327 TL

Ekran kartını başkayerden gigabyte windforce 3X GTX770 al
    1000TL

111 tl felan aşıyor kesinlikle değer.

Bu sistem o paraya en iyisi.Eğer bütçen 100 lira için sorun oluyorsa.Anakartı bununla değiştirin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-h87m-g43-h87m-g43-intel-h87-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66515

hocam güveniyorum size arkadaşla başlıyoruz toplamaya

• Toplayabilirsin hayırlı olsun şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.