Şimdi Ara

2000-2500 YTL Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkada$lar 2000-2500 ytl arasi bir laptop almayi planliyorum. daha once asus f3sv (c2d 2.4 2gb 250gb) kullandim. $u anda da toshiba u300-151 (c2d 2.2 2gb 250gb) kullaniyorum. (toshiba'nin 13.3 olmasina tav olmu$tum ama acikcasi pi$man oldum. hem kucuk ekran yuzunden photoshop cali$malarimda sikinti ya$iyorum hem de ekran karti asus'a gore daha kotu)

alacagim laptopta aradigim ozellik 7200 rpm hdd ve 512mb (veya ustu) payla$imsiz ekran karti. ekran karti oyunlar icin cok onemli. 7200 rpm hdd ise cogu zaman gozden kacirilan ama cok onemli olan bir ozellik. ozellikle windows performansini ciddi $ekilde etkiliyor. en azindan ben oyle du$unuyorum. cunku desktop pclerde 7200lere gectigimizde bunu acik $ekilde gormu$tuk. (aslinda 10000 veya 15000rpmligi olsa onu alirim)

yaptigim ara$tirmalarda bu ozelliklere uyan bir tek monster laptoplar var. bu tur $eylerde acikcasi ince du$unen biri degilimdir alir gecerim ama monster markasi hakkinda tutarli bir yorum da goremedim. tamam yazilan ozellikler gayet guzel ama herkes ayri bir telden caliyor. objektif bir yoruma rastlamak zor.

almaya en yatkin oldugum model ise T93FL900 ( ozellikleri:http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T93FL900 )

sizin onerileriniz nelerdir?

• alabiliyorsan yurt dışından al tr de alacağın en extrem ekran kartlı dizüstüler toshibanın 8600gt sli modelli bir modeli var ki biz kesinlikle memnun değiliz birde monster var işte ötesi yok ama dışarda daha ucuza daha sağlam cihazlar var

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihmurat

alabiliyorsan yurt dışından al tr de alacağın en extrem ekran kartlı dizüstüler toshibanın 8600gt sli modelli bir modeli var ki biz kesinlikle memnun değiliz birde monster var işte ötesi yok ama dışarda daha ucuza daha sağlam cihazlar var

saygılar

Evet katılıyorum.Ne yazıkkı ulkemıze sadece bellı standartta cıhazlar gelıyor.Eger ımkanınız varsa yurtdısından almanızdır daha ucuz oluyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihmurat

alabiliyorsan yurt dışından al tr de alacağın en extrem ekran kartlı dizüstüler toshibanın 8600gt sli modelli bir modeli var ki biz kesinlikle memnun değiliz birde monster var işte ötesi yok ama dışarda daha ucuza daha sağlam cihazlar var

saygılar

Tabii Monster'in 8800 lü modellerini göz ardı etmemek lazım.. Canavar gibi ekran kartı koyuyor gerçekten bu monster..
  • Hocam ilginiz cekerse elimde Dell XPS M1730 modelleri var.
    PM attim
  • İLK BEN SÖYLEMEK İSTİYORUM

Asus M51SN
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-3082

• asus taki 9500 de mattah bir kart değil dostum diyorum ya bizde 8600gt sli var ki bu kart 9500 e notebookcheck sitesinde 10 küsür sira fark atmış ama gene hikaye bir biyoshock oynamayı denedim o günden beri başka oyun kurmadım gerek yok çünkü 8800 gtx i bende merak ediyorum ama monster olması sıkıntı zaten onlarında fiyatlar 3500 4000 civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 arası pc tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Max. 1500 tl notebook önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.