Şimdi Ara

2000-3000 TL Hi-Fi Stereo Hoparlör Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ls50 bir kaç kişiye whatsup dan yazdım biri aldı ama hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Bu hobiye yeni başlayan birine kef ls-50 çok tavsiye etmem hele hele hem bütçesi kısıtlı hem de yeni başlayan birine hiç tavsiye etmem.. Sürmesi zor match etmesi zor cihaz seçer mekan seçer.. Ls50 alacak arkadaşın geçmiş yıllardan tecrübeli ve bu konularda az çok fikir sahibi biri olması gerekir ki elde etmek istediği sesi elde edemediğinde hangi değişiklikleri yapması gerektiğini bilsin. Hani motorsiklet kullanmaya yeni başlayacak birine 1000cc ile başlaması tavsiye edilmez 125cc veya 250cc ile başlaması tavsiye edilir ya işte aynı hesap
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Bu hobiye yeni başlayan birine kef ls-50 çok tavsiye etmem hele hele hem bütçesi kısıtlı hem de yeni başlayan birine hiç tavsiye etmem.. Sürmesi zor match etmesi zor cihaz seçer mekan seçer.. Ls50 alacak arkadaşın geçmiş yıllardan tecrübeli ve bu konularda az çok fikir sahibi biri olması gerekir ki elde etmek istediği sesi elde edemediğinde hangi değişiklikleri yapması gerektiğini bilsin. Hani motorsiklet kullanmaya yeni başlayacak birine 1000cc ile başlaması tavsiye edilmez 125cc veya 250cc ile başlaması tavsiye edilir ya işte aynı hesap

Dün akşam Polk Audio TSI500 denedim ikinci el. Giderken bendeki Pioneer CS-777'yi de götürdüm. Vokaller biraz daha temiz, üstler biraz daha iyi, gitar ve basta Pioneer daha iyi. Mantıklı düşünürsek, %10-20 lik bir marjinal fayda için 4.300TL vermek, ikinci el 1.800TL bence gereksiz. Elimde Pioneer olmasa, HKTS7 olsa alırdım evet, ama 30-40 yıllık bir Pioneer bile hala çok güzel çalabiliyor.

• heco victa 702 prime bütçene uygun. akustik performansı on numara dün açtım sesi alice in chains mtv unplugged albümünü açtım spotify den yok böyle güzellik. nazar değmesin pek memnunum ben asla satmayı düşünmüyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

heco victa 702 prime bütçene uygun. akustik performansı on numara dün açtım sesi alice in chains mtv unplugged albümünü açtım spotify den yok böyle güzellik. nazar değmesin pek memnunum ben asla satmayı düşünmüyorum yani.

Fiyat iyi duruyor. Dali Zensor 5 dinledim, sonra Tannoy'un uygun bir bookshelfini. Tannoy'un 1500 TL'lik hoplarlörü Zensor 5'ten daha iyiydi. Sonra Tannoy Revolutiın XT6 dinledim. Tek hoparlörden o kadar temiz ses almak gerçekten ilginç. Vokaller çok temiz, üstler çok berrak, baslar beklenmeyecek cinsten derindi. Fiyatı 900 euro. Fakat şimdilik hoparlör alımın erteleyeceğim gibi, mevcuttaki Pioneer'larım bana yetecek gibi. Aşırı bir kazanım yok.
  • Öneri yaptım ama 2. sistemi kurduğumdan önerdiğim ürünü alanda ben oldum. Değişik bir tecrübe oldu buda.

Kolay gelsin umarım aradığınızı bulursunuz.
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Bulursanız revolution r3 de güzel hoparlördür tannoyda ama tabi biraz güç isteyen hopdur.

• bu hoparlörün tipini pek bir beğendim. hatta gördüğüm en güzel hoparlör. kaç paradır acaba?
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    22.000 USD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Bulursanız revolution r3 de güzel hoparlördür tannoyda ama tabi biraz güç isteyen hopdur.

Hoparlör mağazada var. Fakat ryzen'e geçmeyi tercih ettim. Şimdilik hoparlörde aşırı bir fark olmayacağı için, mevcut sistemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

22.000 USD

maliyeti 1000$ dir üretici firmaya güzel para götürüyorlar.
  • Arkadaslar merhaba

Karaköydeki Serdar NEC elektronik isimli hoparlör tamircisine sakına bir şey tamir ettirmeyin. Benim hoparlörleri bir daha düzelmeyecek şekilde berbat etti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.