Orjinalini kurmaya gerek yok mu ? Ben hiç bilmiyorum daha öncede yapmadım kurmayı... Bilgisayarcıdan kurdursak sorun çıkmaz mı orjinal olsun diyorlardı ama bilemiyorum bende ?
ceednaan759
kullanıcısına yanıt
imkanınız varsa 200 lira verip alın.yoksa çözüm belli.youtube dan 1-2 video izleseniz öğrenirsiniz.basit bir işlem zaten.
Sanırım öyle yaparsak daha iyi olur... Nerden almalıyım 200 tl ye ? Victorla irtibata geçip kurdurup mu alsak ek ücreti ödeyip yoksa ayrı olarak mı alsak ? Sizin de zamanınızı alıyorum ama kusura bakmayın =)
quote:
Orijinalden alıntı: ceednaan759
Arkadaşlar öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim... 2000-3500 arası grafik için laptop almak istiyorum değerli yönlendirmeleriniz doğrultusunda... Gittigidiyor veya n11 de çeklerim var ancak diğer sitelerden de olur... Şimdiden çok teşekkür ederim
200 tl genel fiyattı.nerden ucuza bulursanız ordan alın.internetten araştırın belki daha ucuza bulursunuz.
ha bir de öğrenciyseniz ücretsiz win 8 veriyorlardı.öğrenci tanıdığınız varsa onun mail i ile kaydolsanız da olur:https://www.dreamspark.com/Student/Default.aspx illa para vermeye gerek yok.
Yukarıda arkadaşın linkini verdiği bilgisayarda aynı ama 500 lira daha pahalı... Victor u alayım ben değil mi çok fark var mı kalite anlamında ?
Öğrenciyim ben şimdi burdan 200 liralık windowsu kurabilecekmiyim ücretsiz =) tanıdık arkadaşlarda var evdeki masaüstüne de kurabilirim tekrar alıp o zaman değil mi
ceednaan759
kullanıcısına yanıt
markası msi olması ve klavyesinin çok renkli olması dışında pek fark yok.siz 240 gb ssd ile alıyorsunuz hatta.
windows konusunda da evet. windowsun kendi yaptığı birşey. milletten 200-300 lira yoluyor bırak öğrenciye bari bedava versin
Çok iyiymiş yaa şimdi direk üye olunca indir butonu mu çıkıyor yoksa biryerden bizim seçmemiz mi gerekiyor ? Bu sene girdim de okula hazırlık okuyorum ingilizcem yeterli değil o yüzden anlamıyorum siteden =)
ceednaan759
kullanıcısına yanıt
üniversite maili ile kayıt olmanız lazım.google translatele çevir. ben bunları yapmaktansa korsan kurmuyı tercih ettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme