ben tv kanalında çalışırken görüntü işlemede ekran kartı aman aman önemli değildi, ama gerçek zemenlı montaj için iyi bir video çözücü karta ihtiyaç duymuştuk, onun dışında memory ve önceliklede işlemci çok önem taşıyor.
Mac işini bende düşündüm ama pek sıcak bakmadılar.
mac a sıcak bakmadılar öylemi?hemde bu şahıslar grafik işleme gibi olaylarla uğraşacak.puahahaa.
bence elemana söyle başka işlerle uğraşsın.
neyse işin dalgası bi tarafa madem öyle en az 3ghz lik intel li ve olabildiğince bol ram li bir makina kurun. bir mac in performansını imkansız alamassınız ama madem mac istemiyor eleman ozaman başka çare yok.
öncelik işlemci ve ram.ekran kartını en son düşünün.
boş verrrrr dual cpu çakacan iki tane xeon işlemci 2*2*512 corsair 2gb dikkat bitti gitti
1gb az gelir onu diyim, 2gb çok daha mantıklı çok daha hızlı olur işlerin
sanırım söyle birşey olacak...
DFI Lanparty anakart LGA 3.0 işlemci 2*120 GB raid olacak HD 2*2*512 Dual (533) ekran kartı olarak MSI - NX6800-TD256E yada bu işler için uygun Matrox marka ekran kartı olabilir.
sadece monitor kaldı. 17" iyi bir LCD mi 19" CRT mi?
baba naptın yawww!?...bu makineyi 2000 dolara alabilecekmisiniz.bide monitör varr!!!..
şu yazdınız makineye iyi bir kasa birde kesinlikle sağlam bir psu da lazım.hajı kdv dahil 2000 dolara zor yaww bu alet.
şunun fiyatı bi yazsanıza bana bi rija edecem.
bu arada iş görüntü kalitesi ise tabiki CRT.göz sağlığı ise LCD.
quote:
Orjinalden alıntı: RedStar
baba naptın yawww!?...bu makineyi 2000 dolara alabilecekmisiniz.bide monitör varr!!!..
şu yazdınız makineye iyi bir kasa birde kesinlikle sağlam bir psu da lazım.hajı kdv dahil 2000 dolara zor yaww bu alet.
şunun fiyatı bi yazsanıza bana bi rija edecem.
bu arada iş görüntü kalitesi ise tabiki CRT.göz sağlığı ise LCD.
Yok ya öyle bartı bişey çıkmaz. Zannetmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme