Şimdi Ara

2000 astra 1.6 cd mi? 2003 astra 1.4 mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • opel kadar çekişsiz komforsuz bi araba yok şu dünyada
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertdeniz15

opel kadar çekişsiz komforsuz bi araba yok şu dünyada

pejo,culardan birinin canı sıkılmış dalmış bizim forumlara galiba

• Ford CUYUM ben Git focus alda çekiş gör komfor gör .Astra kazık gibi araba eniştemde var 2001 elegance sadece ön maun okdr.. Hiç bşy yok arabada güvenlide değil ayrıca
  • neye göre güvenli değil Astra? Kanıtınız var mı, yoksa işkembeden sallamayalım lütfen.

Astra ilk çıktığı sene euro n-cap'ten 4 yıldızı kapmıştır( sene 98, ki o zaman çok da fazla 5 yıldızlı araç yoktu). Ayrıca Opel Astra, Focus'la beraber sınıfının en iyi yol tutan araçlarındandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

neye göre güvenli değil Astra? Kanıtınız var mı, yoksa işkembeden sallamayalım lütfen.

Astra ilk çıktığı sene euro n-cap'ten 4 yıldızı kapmıştır( sene 98, ki o zaman çok da fazla 5 yıldızlı araç yoktu). Ayrıca Opel Astra, Focus'la beraber sınıfının en iyi yol tutan araçlarındandır.

dostum,bunun gibi sırf hır çıkarmak için buraya gelip opeli karalamaya kalkışan nelerini gördük biz cevap yazmaya bile değmez bunlara,baksana öve öve bitiremediği arabasını daha 3-4 gün önce almış daha teknik özelliklerinden haberi bile yok işini gücünü bırakmış provakasyon yapmaya gelmiş buraya

http://forum.donanimhaber.com/m_15432825/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: mertdeniz15

Ford CUYUM ben Git focus alda çekiş gör komfor gör .Astra kazık gibi araba eniştemde var 2001 elegance sadece ön maun okdr.. Hiç bşy yok arabada güvenlide değil ayrıca

İki araba arasındaki farkı gösterir en önemli şey Türkiye koşullarında ikici el fiyatları. Sence hangisi daha pahalı?

• BENCE 2000 1,6 CD
  • BENCEDE 2000 CD
  • bence 1.6 cd full'u al
  • 2000 model 1,6
  • Arkadaşlar lütfen yardım. Bende 2003 astra comfort(17500 Ytl) ve 2001 astra CD(18500ytl) arasında kaldım. CD modelinde 4 airbag ve sıfır lastikler var. Hangisini tavsiye edersiniz acele karar vermem lazım.
    Bir de aldığım arabaya kesinlikle LPG taktıracağım.Ne dersiniz.
  • Nerde yardımsever opelciler?Bu arada iki araba da 1600 motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melangee -- 19 Eylül 2007; 14:21:20 >
  • ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR BENİM 2000 MODEL OPEL ASTRA CD VAR ARABAYI ÇALIŞTIRMADAN YARIM KONTAKTA BİİİİİİİP DİYE BİR SES GELİYOR NEDENİ NE OLABİLİR ACABA ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.