Şimdi Ara

2000 astra g kasa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nebel

22.000 tl'ye 2007 tdci vermezler. o arabadan hemen vazgeçin.

Merhaba.
    Motor ve şanzuman sorunsuz olsun bir de kasko olsun benim için komple boya olması veya kazalarının büyük olması sorun değil.
    Satın almaya karar verdiğimde son prosedür olarak tramer sorgusu yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Bir eksigi var ya komple bayali ya da agir hasar kayitli

Merhaba.
    Kasko oluyor mu diye sordum. Oluyor ama tuzlu dedi.
    Kasko ne kadar tutuyor diye sorduğumda 1.800 TL cevabını verdi.
    Görüp beğenirsem ruhsat seri numarasını sigortam.net' e gönderip satın almadan önce fiyat teklifi almayı planlıyorum.

Kardes arac hasar kayitliysa sikinti yok . fazla kaydi varsa kaskosu ve sogortasi yuksek cikar. Kasko 1800 se buyuk olasilikla sigortasida bin liraya yakin cikar. Ammmaaaa hasar kayitli degilde pertse ya da agir hasar kaydi diye geciyor bazi yerlerde eger boyleyse kasko olmaz sigorta tavan yapar. 2Bintlyi gecen sigorta primi odeyebilirsin ve kaskoda sahtekarlik yapiyorlar. Cok cok dikkat et. Pert kayitli araca kasko OLMAZ. Olursa da sase numarasinda oynama yaparlar mesela şasede D harfi varsa onu 0 olark yaziyorlar yada buna benzer birbirlerine benzeyen rakamlarla oynayarak sisteme pert gostermiyorlar. Kaza yaptiginda kaskon tek sefere mahsus bazen ise yarayabilir ama inatci bir firma cikarsa bu police yanlis diyip acenteye sucu atip seni ugrastirir. Bunlar tecrubeyle sabittir. Bnm basim agirdi bir sefer,6 sizin agirmasin. AMAN DIKKAT KARDESIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 14 Eylül 2015; 1:52:31 >

• G kasayı tercih edin km orijinalse o fiyata alınır.
  • Merhaba.
    Az önce 240.000 km' de 2007 Corollla Terra 1.4 dizel otomatik aracı 21.000 TL' ye satın aldım.
    Performansı hoşuma gitti.

• 2000-2007 arasında astra g kullandık, piyasa koşullarında alınabilir araçlar. Yalnız km konusunda çok detaylı inceleme yapın. Bir de opak kırmızı renklerinde çok fazla boya hatası çıkıyor, o yüzden kırmızı bakmayın 2-3 bin ucuza olmadıkça.
  • Mesela imazing.Programı bilgisayarınıza kuruyorsunuz.Daha sonra itunes'a ihtiyaç kalmıyor.Telefona ne yüklemek isterseniz sürükle bırak ile yükleyebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.