Şimdi Ara

2000 focus ebay'dan 7'' dvd alcam, bakar mısınız uygun mudur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://cgi.ebay.com/7CAR-DVD-PLAYER-GPS-FM-TV-AU-MAP-IPOD-MP4-STEREO-DIVX_W0QQitemZ250512408980QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a53b40194

Ankara'da 800 tl den başlıyo benzeri ürünler. Bilgisi olan var mı 2000 focus ghia için düşünüyorum. Bir sıkıntı yaşar mıyım?
    Saygılar.

• en azından 7'' uyar mı yerine oturur mu sorun yaşar mıyız onun hakkında bilgi alabilirsem sevinirim.
  • çerçevesinide alman lazım.Konsül ile cihaz çerçevesi arası yani.
    GPS antenini vereceklermi?
  • arkadaşım nerden bulduysan helal olsun. 299 dolara bedava bu özellikler.
    yalnız satıcıya birkaç soru sorsan iyi olur. FM tuning 87,5-108 khz in single step mi? + DVD region code free? region free all zone in dask dual free? gbi sorular yöneltmen gerekir. çünkü amerika için yapılan dvd radyo playerlar asya bölgesinde çalışmaz. mesela radyoların tekli istasyonlarını görmez, mesela 89,9 -98,7-101,1 gibi tekli istasyonlarda FM bulamaz, yani radyoların yarısını dinleyemezsin. dvd region code olayı da free olması lazım yoksa izleyeceğin dvd leri amerikadan getirtmen gerekir. mesela her kıtanın bir region codu vardır. bunlara dikkat et. eğer türkiyeye uygunsa al derim kaçırma, üstelik shipping de bedava. gümürkte biraz sorun yaşarsın, onu da bil. orda kafayı yiyebilirsin. cebinden daha 300-500 dolar daha çıkabilir, bi de büssürü prosedürle seni ugraştırabilirler. ama denemeden de bilemezsin. bu tür kıl tüy durumlara da hazırlıklı ol derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayden

çerçevesinide alman lazım.Konsül ile cihaz çerçevesi arası yani.
    GPS antenini vereceklermi?

dediğiniz çerçeve hakkında hiç bir bilgim yok pahalı mıdır çerçeve?
    ve geldiğinde türkiye de montajı sorun çıkarır mı bize?
    hiç bilmediğimden soruyorum.
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

arkadaşım nerden bulduysan helal olsun. 299 dolara bedava bu özellikler.
    yalnız satıcıya birkaç soru sorsan iyi olur. FM tuning 87,5-108 khz in single step mi? + DVD region code free? region free all zone in dask dual free? gbi sorular yöneltmen gerekir. çünkü amerika için yapılan dvd radyo playerlar asya bölgesinde çalışmaz. mesela radyoların tekli istasyonlarını görmez, mesela 89,9 -98,7-101,1 gibi tekli istasyonlarda FM bulamaz, yani radyoların yarısını dinleyemezsin. dvd region code olayı da free olması lazım yoksa izleyeceğin dvd leri amerikadan getirtmen gerekir. mesela her kıtanın bir region codu vardır. bunlara dikkat et. eğer türkiyeye uygunsa al derim kaçırma, üstelik shipping de bedava. gümürkte biraz sorun yaşarsın, onu da bil. orda kafayı yiyebilirsin. cebinden daha 300-500 dolar daha çıkabilir, bi de büssürü prosedürle seni ugraştırabilirler. ama denemeden de bilemezsin. bu tür kıl tüy durumlara da hazırlıklı ol derim.

teşekkür ederim cevabınız için. asıl merak ettiğim de buydu Türkiye de işime yaramayacaksa neden alayım ki.
    verdiğim linki incelediniz mi orada belki bu soruların cevabı vardır. ingilizcem olmadığı için soruları sormam ve aldığım cevapları anlamam sıkıntılı olacak biraz :(
    mesela ilandaki bilgiler bunlar;
    - FM(3*6)87.5-108MHz(Europe), Increment 0.05MHz
    - AM(2*6)522-1620KHz, Increment: 9 KHz
    ve dvd;
    9 ALL Region DVD Playback

bilmediğimden soruyorum gümrükte nasıl problem olabilir ki? 200$ dan yukarısı %15 vergiye dahil olduğunu ve bu ücreti istediklerini biliyorum. onu gözden çıkardım ancak başka problemler de olabilir mi?
    paypal dan satın alacağımız için problem çıkarsa iade ve parayı geri almak pek sorun olmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murthy_06 -- 2 Aralık 2009; 14:12:35 >

• up
  • 1) özellik olarak avrupada sorun çıkarmayacak gibi görünüyor. avrupada çalışıyor, diyor açıklamada. satıcıya benim yukarıda ingilizce yazdığım şeyleri yolla o anlar. (dear sir. i want ot buy this item and ask a question for item.FM tuning 87,5-108 khz in single step? DVD region code free? region free all zone in dask dual free? best regards) sana cevap verir. bu konuda emin olursun. bu birinci kısımdı.
    2) ürün yurdışından gelecek, kargoyla sana ulaşıncaya kadar gümrük hariç daha birçok problemle karşılaşabilirsin nakliye de kaybolması veya adres bulunamama gibi. ama sana en büyük problemi PTT yaşatacaktır. çünkü ben USA dan bikere bi parfüm aldım, mal amerikadan türkiyeye geldi, istanbuldan, manisa PTT ye, ama PTT den benim iş yerimi bulamamışlar sözde(?), iş yerim de PTT ye 1 km .sonra ürünü bir hafta sonra amerikaya şutladılar , 40 dolarım havaya uçtu. şimdi satıcının ne kabahati var? PTT dekiler çok pişkin.. dikkat et.
    3) senin mal sağ salim gelir(!) ve sana da tebligat bırakırlar da(?) senin haberin olursa(inşallah) büyük ihtimalle bulunduğun şehrin gümrük müdürlüğüne gidecektir senin teyp.
    orada sana 7'' ekranlı dvd teyplere uygulanan gümrük mevzuatını uygulayıp, senden vergi harç bişeyler alacaklar, çok sağlam sinirlere sahip olmalısın. bu tecrübelerinden sonra ne tür bir ülkede yaşadığını, ülke gerçeklerini daha iyi kavrayacaksın. gümrükte ve PTT de işin Allaha kalmış, başına ne gelir inan bende tahmin edemiyorum.
    4)şunu unutma paranı kaybetmeyi göze alacaksan, riske girip çok ucuz ve özellikli bir cihaza sahip olabilirsin. yok kardeşim ben riski sevmem, iki katı fiyata olsun sağlam, garantili olsun, en azından karşımda bi muhatap olur dersen burdan al, karar senin. mal gelirse bozuk çıkacağını ben pek sanmıyorum, merak etme adamlar bizden daha dürüst.
    ayrıca 7'' double dvd 2000 focus aracına uyarmı uymazmı bunu bi oto müzik teypçiye sorsan daha iyi olur. focus 1 lere double olacağını pek sanmıyorum. indash olur gibi sadece.
    bu tür konularla ilgiliwww.iyibey.com adresinden daha ayrıntılı bilgiler alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.