Şimdi Ara

2000 Jenerasyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İngiltere u17 bizim ptt ligde şampiyon olur.
  • Golll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerem Kesgin attı kardeşim benim.Bulunduğum şehirden Buca'ya gitmişti yazları uğrar buralara :)

• İngiltere çok fazla üstün. Arada uçurum var oyun olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afferin Kerem be grup maçların da iyi diildin ama şu 2 maçtır çok iyi oynuyorsun. Biraz güvenseler kendilerine yenecekler ama acayip korkak başladılar.
  • Ali Göçmen kardeşimiz sırıtıyor biraz. Kendisi belki iyi bir oyuncu olabilir ama şuan milli takım için yeterli değil gibi gözüküyor.

• İngiltere yaptığı yatırımı belli ediyor.Gerek kendine güvenleri gerek oyun bilgisi gerekse fiziki güçleri ile.Adamlar oyuncuyu her anlamda yetiştiriyor yediği yemekten uyuduğu uykuya kadar önemsiyorlar.Bizim gibi altyapı önemsemeyen bir ülkeye göre çok önde olmaları normal.En basitinden çocuklar çok çalışırsa ileride o idolü oldukları oyuncuların yerinde oynayacaklarını biliyorlar,bizimkiler süper yetenek olsa bile kendini a takımda göremiyor normal olarak.Bu güvenlerinin kırılmasına neden oluyor.Yeteneğimiz ile buralara kadar geldik,iyi bir eğitimle ve imkanlarla daha iyi yerlere geleceklerini söylüyor çocuklar oynadıkları oyunla.Umarım artık elinden tutarlar ve hakettikleri değeri görürler.Yenersek olay olur yenilirsek de canları sağolsun siklet farkı var malesef.

• Sanchoyu seneye a takima alir pep.

• Bu hakeme başlıyacağım şimdi ya rezalet yönetiyor
  • Yapma be oğlum
  • final olmadı.

• Bu takımda 2-3 tanesi dışında hiçbişey olmaz açıkçası çoğunun aklı çalışmıyor zaten kumaşları belli hepsinin dedim ve kadroya baktım 11'in 7 tanesi gs altyapısından. Belli zaten. Burda bile torpilcilik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Bu takımda 2-3 tanesi dışında hiçbişey olmaz açıkçası çoğunun aklı çalışmıyor zaten kumaşları belli hepsinin dedim ve kadroya baktım 11'in 7 tanesi gs altyapısından. Belli zaten. Burda bile torpilcilik var.

Ne alaka la ?

A milli de niye az var ? Demek ki yok ki bizden almışlar.

• Hakeme de bravo her şeye düdük çaldı adam. 2. yarı çok iyi oynadık keşke ilk yarıya da özgüvenli çıksalardı biraz. Ama devam yılmak yok dünya kupasında da en kötü çeyrek final yapacak bu çocuklar.

• Beşiktaş'lı olsalar sesin çıkmazdı dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 16 Mayıs 2017; 21:42:41 >
  • Vitor u çağırsın vitor eğitsin olmaz mı
  • Güzel bir durum tabi ama benim hiç umudum yok, sadece bu jenerasyon değil her jenerasyon için söylüyorum.

Fatih hocanın milli takımın başında olmasını çok olumlu buluyorum, oyuncu tercihleri, para muhabbeti o bu vs pek çok konu pek çok farklı kişi tarafından tartışılır edilir orasında değilim. Benim görüşüme göre A milli takımda oynayacak oyuncuların büyük kısmını Almanya başta olmak üzere Hollanda, Belçika, İngiltere ve diğer alt yapısı düzgün avrupa ülkelerinden toplamamız gerekiyor.

Fatih hoca avrupada doğup yetişmiş oyuncuları ikna etme konusunda elimizi çok güçlendiriyor. Ciddi bir etkisi var gurbetçiler üzerinde, şu an bir gurbetçi oyuncuyu ikna etmek için önce ailesini ikna etmek gerekiyor malum. Fatih hoca da bu konuda güzel çalışıyor.
  • Bizim altyapılardan gelenlerden hiçbir şey olmaz. Çünkü bizin altyapılarda futbolcu değil top cambazı seçiyorlar. Çalım atanı al, bacak kadar ne kadar top cambazı varsa topluyorlar. küçük yaşlarda rekabet edebilseler bile yaş ilerleyip işin içine fizik girince bizimkiler kaybolup gidiyor. bakın u17ye çelimsiz çalım meraklısı çocuklar hep. avrupa takımlarının altyapı takımları maçlarıma bakıyorum arada orda daha 11-12 yaşında görev adamı olmuşlar sadece takımın ileri ucunda oda 4-3-3 kanadı olanlar riskli hareketler ve çalım deniyor geri kalanlar işini yapıyor. geçen chelsea 11 yaş takımı var arkadaş orta sahada bir çocuk var sanırsın viera al ver al ver boşa çıkıyor alan açıyor oyunu sürekli kanatlara açıyor ama bir kez riskli pas denemiyor çalım atmıyor boşluğu görmeden zorlamıyor. sana ne ara o oyun görüşünü, bilincini ve disiplinini kazandırdılar bizim 15 17 takımlara bakıyorsun kaleden kaleye çalımla adam geçmeye çalışmalar, habire 40 metreye ara topu denemeler. o yüzden bizden mabadı yere yakın cambaz çok çıkıyor ama futbolcu çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 21 Mayıs 2017; 0:18:14 >

• geliyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.