Şimdi Ara

2000 liraya kasa topluycak üstadlar aranıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ramler olmamış. AMD sistemde 6GB Rami dual olarak çalıştıramazsınız. 4GB tercih edin
    Monitör olarakta Samsung B2230H düşünebilirsiniz.

X4 965 ile 1055T arasında genel olarak performans farkı yok diyebiliriz. 1055T çoklu çekirdek kullanan bazı programlarda biraz fark edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 30 Aralık 2010; 18:00:55 >
  • peki dostum anakart olarak usb 3.0dan feragat etsek sonuçta yaygın deil bu sisteme uygun daha makul bi anakart önerebilirmisin?yani performans olarak çokta etkilenmesini istemiyorum ama usb3 den vazgeçtim...
  • 20 TL lik fark için mi USB 3.0 dan vazgeçiyorsunuz. Zaten yeterince öneri verilmiş. Çok fazla detaya inip kafanızı bulandırmanıza gerek yok.
    Resmini koyduğunuz sistemde dediğim değişiklikleri yapıp alın işte.
    Bu kadar güzel bir sistemde neden USB 3.0 fazla geldi gözünüze onu anlamadım...

İllaki feragat edicem, biraz daha tasarruf edicem diyorsanız kasayı biraz daha hesaplı bir modelle değiştirmeniz yeterli.
  • tamam teşekkürler hocam haklısın acaba sumu daha ii sunu mu alsaydım derken kafamda karıştı sizleride bunalttım kbakmayın dediğiniz değişikleri dikkate alıp topluycam..son olarak nova bilgisayarla hiç alışverişim olmadı ben vatandan görerek toplamayı planlıyodum novada sistem nasıl işliyo acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helvetia

İlerleyen zamanlarda bir tanede işlemci soğutucusu alırsınız. Gayet güzel bir sistem olur.
    Bu arada 6950 ekran kartları 6970 yapılabiliyor. Yeni parti 6950 lerde 6970' e çevirme olmaz sanırım. O yüzden 6950 yazdım.
     2000 liraya kasa topluycak üstadlar aranıyor!

En iyi öneri...
  • dostlar çok özür dilerim ama fiyatta kırmam gerekti kredi kartı borcumdan ötürü...fiyat moniör dahil 1600-1700 seviyelerine çekildi

şöyle bir sistem toparladım her türlü düzenlemeye fikre açıktır...

optik sürücü pioneer dvd-rw doublelayer flash label modeli alıcam 50 tl yaklaşık...
    pc vatandan toplıycam konyada kasaları görerek almak istiyorum psu olarakta yukarıda önerilen modeli düşünüyorum ama daha uygun fiyat ve model olursa önceliğim olur...
    overlock yada crossfire nedir bilmiyorum ne işe yarar nasıl yapılır hiçbirşey bilmiyorum o yüzden kullanmıycağım özelliklere sahip olsun istemiyorum...
    tek istediğim yüksek ayarlada akıcı bir şekilde güncel oyunları oynayabileyim kasmadan...yeni çıkacaklarıda oynatsın yani ilerde beli doğrultunca alırım güncel performanslı bir ekran kartı ama 2012-2013e kadar idare etsin yeter....
    cevaplayan yorumlaya arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

2000 liraya kasa topluycak üstadlar aranıyor!

• arkadaşlar birde harici ses kartı a-takmaya ihtiyac varmı yoksa üzerindeki ses kartı 5.1 sistemi kaldırırmı?
  • HD6850 call of duty black ops , nfs hot pursuit , gta4 gibi ounlarda nasıl bir performans verir bana?
  • haydi arkadaşlar yorum öneri bekliyorum
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6398

ekran kartı için buda öneriler arasında okudum yani 6850den ii olduğu söylenmekte...
    arkadaşlar forumda konu konu gezmekten gözlerim pörtledi bi yardım ediverin
  • Bütçen bayağı düşmüş.Bende yakın zamanda pc alacağım.Monitörüm olduğu için şöyle bir sistem topladım.

LEADTEK GTX460 O.C. GDDR5 1GB 256Bit DX11 Nvidia GeForce Ekran Kartı = 406 TL (Neden Leadtek dersen fabrikadan o.c yapılmış halde çıkıyor kart.)
    KINGSTON 4GB (2*2GB) Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Çift Kanallı Bellek Kiti = 158 TL (1600 seçtim daha hızlı herhalde )
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci = 304 TL
    ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz Anakart = 194 TL
    THERMALTAKE VJ40001W2Z V9 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA = 253 TL (Kasalardan anlamam kendime göre seçtim)
    WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk = 175 TL (Pahalı bir hdd.75 TLye de bulunur benim seçtiğim en son çıkan hdd)
    ASUS 24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI = 54 TL

Toplam = 1544 TL

Monitörsüz bu kadar tutuyor.

• benim monitör eski usul ve bayağı eski(7 yaşında) monitörü değiştiricem mecbur...
    kasayı bende görerek almak istedim oyüzden onu sonraya bıraktım ama psu yukarıda önerileni alıcam muhtemelen ama değişiklikle nekadar güç gerekir yukarıdaki fazlamı gelir gereksizmi bilmiyorum şuan...
    ewet büçe düştü hesaplar karışı yoksa sistem yukarıda önerildi hazırdı ama mecburen böle oldu...
    ekran kartın hakında pek bişey bilmiorum ama bi konuda şöyle bi sıralma vardı...
    gtx460<6850<gtx470...ama oc dersen ki hiç anlamam performansı farkettirir bilemem ama aradaki fiyat farkına değermi bilmiorum yaklaşık 100 lira...
  • gtx460<6850<gtx470 diyorsun.

HD 5850 (O.C) ve 6850 368 TL novabilgisayarda.Bu nova bilgisayar güvenilirse oradan daha ucuza alışveriş yapabiliriz.
  • azönce ekrankartı bölümünde araştırma yaparken rastladım bu sıralamaya ama dediğim gibi oc falan cok anlamam...eksen bilgisayar yada nova bilgisayar daha önce adlarını duymadığım firmalardı ama gördümki burada hep önerilen sistemler buradan yani kötü olsa kimse önermezdi sanırım ama dediğim gibi ben konyada vatan bilgisayardan gidip birebir kendim topluycam görerek...hele bide indirim falan yakalarsak buaralar 10numara olur...
  • arkadaşlar amd athlon X4 ile amd phenom X4 ün farkları neler?
  • Phenom larda 6mb lık L3 ön bellek var. Athlonlarda L3 mevcut değil

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 2 Ocak 2011; 20:36:51 >
  • anladım hocam...peki en son hazırladığım yukarıdaki sistem nasıl?mecburiyetten bütçeyi azltmak zorunda kaldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.