Şimdi Ara

2000 öss şampiyonu oruç baba inanı hatırlayan varmı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
8.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

I.P adresinden internetin kime kayıtlı olduğunu buldum ailesine baktım 96lı biri var kesin bu konuyu açan. Sonra adına falan baktım ahmetcan. Özelin diye babanın adını ve soyadını açıklamıyorum

• Çocuk ünlü olacak.Haftaya kesin Beyaz Show'da
    Bu arada iyi işletmişsiniz bebeyi
  • BİRİNİN BASININI MI ARIYORSUNUZ BEN POLİSİM GBT DEN BAKABİLİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1996

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

I.P adresinden internetin kime kayıtlı olduğunu buldum ailesine baktım 96lı biri var kesin bu konuyu açan. Sonra adına falan baktım ahmetcan. Özelin diye babanın adını ve soyadını açıklamıyorum

babamın ismini söyle

Tarihi an

• bu nedir olm ya "babamın ismini söyle" diye yazdığı postu her gördüğümde gülüyorum offff

• Ulan güldüm ya.
  • Bubamın adını söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

ben hatırlıyorum hatta tv.'a çıkmıştı sırtında çobanların kabanından vardı roportaj yapmıştı bilmem bir köyden

koyluleri almiyacaksin aslinda bogazici gibi bir universiteye, matematik fizik cozmekle kultur kazanilmiyor.

senin gibileride almamalılar üniversiteye

Benim karsi oldugum koyluler degil yanlis anlasilmasin, simdi yazimi okuyunca yanlis seyi kastettigimi anladim, benim burda anlatmak istedigim, kultur yerine dunyaya bakis acisi olmaliydi, sen bogazicini kazanmissin 3 saatlik bir sinavda fazla soru cozdun diye, tamam aferin ama bu ne oyle sirtinda coban kabaniyla roportaj verme, yani diyor ki ben bogazicine girebilirim cok calisarak ama hala dar bakisli modernizmi reddeden birisiyim.

Düşünceniz çok yanlış. Haberi izlemedim ama, kıyafetlerine göre yargılamayazsınız insanları

dostum salvar giyseydi yada kafasina sarik taksaydi gene yadirgardim, tv ye cikiyorsun roportaj veriyosun, uzerinde coban kabaniyla niye cikiyorsun, benim dedem kendiside koyluydu, gunduz vakti dahi olsa bir misafir gelse uzerine takim elbisesini giyer oyle cikardi, baska bir ornek daha vereyim, dayimin esinin ailesi de koylu, sehire indiklerinde uzerlerine koyde giydiklerini giymiyorlar, bu saygi meselesidir yoksa bana ne istedigini giyer, ama sen turkiye birincisi olmussun, televizyonlar senle roportaja gelmis, bir gomlek bir pantolonun da mi yok, tabiki var ama tahminim gazeteciler cocuga israr etmistir hadi bir kaban giy o sekilde bir poz ver diye o da 17 yasinda biri iyi tamam demis cektirmistir, burda cocukta da suc bulmuyorum ama gunluk hayatin var, bir de medyaya turkiye birincisi olarak cikmak var benim anlatmak istedigim buydu, ilk mesajimda yanlis anlasildimi dusundugum icin zaten aciklama da getirmistim.

• up unutulmasın bu konu
  • bu çoçuk niye banlandı bilen varmı ??
  • 4. sayfa iyidir iyi
  • konu altta kalmış beyler :D
  • ağır liseli
  • gülenlerin %60'ı ne moka güldüğünü biliyosa ben neyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

gülenlerin %60'ı ne moka güldüğünü biliyosa ben neyim

fransız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 25 Kasım 2011; 15:29:54 >
  • konu altta gelmesin beyler hala gülüyorum anasını ya :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.