Şimdi Ara

2000 ranked oyun oynadım hala 1050 elo yum AMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde toplam 1200 oyun atmisligim var hava mi atiyosun.Betadan beri oynuyorum bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 15 Ocak 2013; 5:03:10 >
  • Olur olur sıkma canının.
  • Benimde s1 s2 sezon sonu s1= +3000 s2= + 3000 oyun var rank sadece ama bende hakettiğim yerde değilim canımdan can gidiyor suan +1600 e çikmak için unranklar saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanGuardMan -- 15 Ocak 2013; 9:03:14 >
  • Ask Me Anything...

Gerçekten kötü mü oynuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

/>

çok hoş ve ne yazık ki doğru
  • Nick ve server ismi pls.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Bkz. alttaki konum.

nah, ben hakkettiğim yerdeyim demiyorum, bu dünyada adalet yok bana göre, çünkü neye göre doğduğumuz belli değil, atıyorum... hindu da olabilirdik değil mi yeğen?

gerçi bi flaw var o işte, doğmamız neye göre belli değil ama yaptıklarımızla bişeyler hakedebiliriz gene de,

tamam
  • İlk ranked başladığım zamanlarda 700'e düşmüştüm. 1 ay önce 1433 top rating gördüm, fakat oradan da düştüm. 1200 civarı geziyor şuan yükselmiyor benimde (3 oyun ardarda afk OP )
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Ask Me Anything...

Gerçekten kötü mü oynuyorsun?

yok ama sanırım gerekli şeyleri yapmıyorum, yani dragon timer tamam eyw 3 solo dragon yaptıgım oyunlar oluyor ama yine de kaybettigimiz oluyor, bu birazda carry ler ile alakalı diyorum ben, yani sen 33 kill versen de carry malsa geride durmazsa tek yer, maalesef farkı çok açamıyosun adam da iş yoksa kill verdiğin zaman o yüzden de çok garanti olmuyor

oyunu erken bitirelim diyosun adamlar mal gibi farmlıyolar falan, o yüzden ap carry oynamaya karar verdim, hem yeni bi soluk olur

@hovarda16

Reqvhio - EuW

@boneofbreak
    AMA= ask me anything, kabaca; bana istediğiniz her şeyi sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 15 Ocak 2013; 13:25:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

bende 100 oyun attım 1100 eloyum karşim ^^

ee AMA dedik, soru yok mu , nasıl bu kadar malsın tarzı? ya da git bi baktır beynin varmı diye? hayret troll görmedim, uyku saati ondandır

AMA nın ask me anything oldugunu anlasınlar sorarlar abısı.
  • Normal sorun yok yani.

Oyuna yeni başladığımda ben ranked maçlarda hero denerdim, haliyle elo hell'e düşmüştüm kısa süre içinde. Ama zamanla yükseltemediysen sorun sende.
  • hani dh'nin bir sözü vardır. NO SS NO GÜVEN
  • kendini suçladığın bu oyunu benim yüzünden kaybettik dediğin oluyor mu?
  • arkadaşla sans eseri aynı maca girdik premade girmiş kardeşi gibi arkadaşıyla dakka 10 1e6 gıdıyor 2sıde felan hakettigin elo kardeş gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

/>

Ne demek oluyor bu? Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık mı?
  • AMA? Tamam sadece nick ver.(imzanda yazıyorsa bilmiyorum mobilden görükmüyor.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fist pic Im top or feed olursa tabi o eloda olursun ^^
  • Shaco statların güzelmiş , nasıl böyle oynayabiliyorsun shaco ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royster -- 15 Ocak 2013; 18:31:31 >
  • Kendine sordun mu ben neden hala buradayım diye?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.