2000 TL civarı; tercihen 2000 lirayı geçmeyecek Bolca program yazmak için kullanılacak 3D programlarında çalışma yapılabilecek Donanımı olabildiğince yüksek dizüstü bilgisayar önerilerinizi bekliyorum. Marka önemli değil. Şimdiden teşekkür ederim
3D program diyon madem o kadat iyi bilgisayar kullanabiliyon niye başkalarından tavsiye bekliyon, 2000 TL demişin parayı pazardan mı topluyon, LG A520-X her işini görür, site önermiyorum akakçe.com, ucuzu.com gibi fiyat karşılaştırma sitelerinden bakabilirsin...
Dostum Hp, Dell, Toshiba, Sony gibi markaları önermiyorum, çünkü o markalar bizi 3. Dünya ülkesi olarak görüp fahiş fiyata ürünler satıyorlar, yoksa önerdiğin dizüstünün özellikleri çok iyi marka antipatik...
3D program diyon madem o kadat iyi bilgisayar kullanabiliyon niye başkalarından tavsiye bekliyon, 2000 TL demişin parayı pazardan mı topluyon, LG A520-X her işini görür, site önermiyorum akakçe.com, ucuzu.com gibi fiyat karşılaştırma sitelerinden bakabilirsin...
Hocam ben biliyorum demedim. İkinci üniversiteme başlayacağım. Bilgisayar mühendisliği olacak o da. Üstelik dizüstü fiyatlarından haberim de yok. Markadan dolayı da çok farkediyor
Bu arada öneriler için teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme