Şimdi Ara

2000 TL civarı dijital piyano önerisi. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
26.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İyi bir piyano istiyorsan sitemizden seçebilirsiniz..
    Dijital (Silent) Piyano Dominguez DP700
    KOD: 0110001408
    Fiyat : 2,511.71 TL (KDV dahil)
    279.08 TL den başlayan taksitlerle
  • Korg hakkında pek konuşulmamış, bu marka hakkında ne düşünüyorsunuz. Özellikle sp-170s ve lp-180 modelleri fiyat olarak dikkat çekici. Yeni başlayan için alınacak.
  • coolfire kullanıcısına yanıt
    Kendim de denedim, genel kanı da o yönde. korg'un dijital piyanoları genelde zayıf kalıyor. Diğer dijital piyanolarla yanyana dinleyin, çok plastik ve oyuncak gibi bir sesi var. Dijital Piyanolarda Yamahalar başarılı ama onların da üst modelleri. Ben Kawaiilere bakmanızı öneriyorum. Kawai es100 serisi hem tuşe olarak hem de ses olarak çok gerçekçi ve başarılı. Yeni başlayan birini uzun süre idare edecektir. Pazarlıkla 1500 civarı bir fiyata alınabilir. Kendim de kullanıyorum, çok da başarılı. Tek sorunu çok ağır olması. 13-14 kilo. Haliyle evden çıkarmak her zaman mümkün değil:)

TAbii burada tarz da önemli. Sadece piyano çalınacaksa bu aletler iyi ama eğer birçok tarz pop vs. çalmayı düşünüyorsanız, korg'un giriş seviyesi workstationlarına bakılabilir. Korg Kross mesela...
  • Merhaba Kawai CN 33 beyaz piyanomu satıyorum ilgilenenler ilanıma bakabilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-kawai-cn33-w-beyaz-dijital-piyano-237961205/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmRipper

quote:

Orijinalden alıntı: estamemuchoo

quote:

Orijinalden alıntı: xmRipper

Paraya kıyıp 2700'e Roland RP-301 aldım arkadaşlar birkaç ay önce, teşekkürler yardımcı olanlara.
    Şimdilik memnunum Roland'dan. Tuşları biraz ağır ve gürültü çıkarıyor özellikle siyah tuşlar.

Para biriktirip yeni piyano alabilirim, alırsam yine Roland alırım sanırım üst modellerini.

Bu arada 2 tane de kendi videomu koyayım :P

Burak Çalıkyoutube
    Muse Butterflies and Hurricanes Piano Solo Cover [720p HD]
    http://www.youtube.com/watch?v=rJYOmrV-CFs

Burak Çalıkyoutube
    Yiruma - When the Love Falls
    http://www.youtube.com/watch?v=K7xNDTjLunk

Selam Burak bey,
    Sizin gecen yıl yaşadığınız durumu bu yıl ben yaşıyorum size göre dezavantajımız müzik eğitimimiz yok :(
    6 yasında olan kızım için bir kaç haftadır araştırma yapmaktayım

Tünel de dore müzik yamaha ydp 142 önerdi yılbaşı kampanyası peşin 2500 tl
    Yamaha p35 set 1600 tl
    Yamaha p105 2250 tl

zuhal müzik kawai kdp90 nı 2300tl. ye, ydp 142 e kıyasla önerdi ama tavsiye ettiği roland rp 301 rw 3200 tl ,
    hatta yamaha ydp142 ile aynı fabrikada üretildiği iddea ederek casio px 735 i önerdi 1900 tl ye o rakamlara alacaksan diyende ekledi

Şimdi siz deneyimlilere sorayım anladığım kadarıyla en pahalısı en iyisi değil , ee bizde de müzik eğitimi yok gidelim tek tek bakalım da alalım birde kızım kaç ay sonra sıkılacak yada devam edecek onuda bilmiyoruz ama biz devam edecek ümidiyle onu akustik piyano öncesi en iyi enstrüman ı almak isterim rakam tabiki önemli ama tek seferde piyat performans oranı en yüksek olanı almak isterim
    Birde suziki hp3 diye bir model var sizce nasıl

1000 tl ye 2. El alabilirim tavsiye edermisiniz?

Teşekkürler saygılar

Merhaba,

Öncelikle şunu söylemeliyimki ben eğitimli biri değilim, ilk defa bu piyanoyu alarak başladım.
    Suzuki piyanoyu hiç çalıp denemedim, bir fikrim yok o konuda.

Casio kesinlikle ama kesinlikle almayı düşünmeyin.
    Arkadaşımda var ve tuşlarının kalitesi son derece kötü. Casio almadığıma şükrediyorum şuan :)
    1.5 seneden sonra Casio'nun tuşları oyuncak gibi geliyor artık :)

Roland RP-301 ilk başlarda çok güzel geliyordu, her şeyiyle mükemmel diyebilirdim.
    Ancak artık kulağım alıştı ve kusurları kulağıma batmaya başladı. Ancak yeni başlayan biri asla farketmez.
    Roland RP-301'imi satıp Kawai CS6 almayı düşünüyorum, bütçem yeterli değil diye beklemedeyim.

Birde Roland'ın tuşları baya sert ve ağır. Aslında bu başlangıç için iyi bir şey ama kızınız daha çok küçük ve zorlanabilir diye düşünüyorum.
    Tavsiyem Kawai KDP-90 üzerinde yoğunlaşmanız. Roland RP-301 için fazladan 900 TL vermenize değmez zaten.

Kısacası şuan yerinizde olsam Kawai KDP-90 alırdım :)

Hort

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, yeni başlayacak kişiler için en iyi karşılaştırmalardan biri olmuş.

Ben de bu işlerden uzak biri olarak Yamaha iyidir diyerek yola çıktım ama buraları okuduktan sonra Kawai KDP-90'ı da listeye aldım. Siz piyasayı takibe devam ettiniz mi, bugünlerde alınabilecek iyi bir model var mı? Yine Kawai KDP-90'ın bilgisayara bağlanabildiğini ama USB çıkışının olmadığını okudum, yazılımları verimli kullanma adına direk USB çıkışı eksikliği hissettiğiniz oldu mu, USB çıkışlı bir model var mı önerebileceğiniz?

• yine hortlatacağım konuyu

kullandığınız ürünler nasıl çıktı yeni başlayacağım ne almalıyım Kawai KDP-90 düşünüyorum şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspergersendrom01

yine hortlatacağım konuyu

kullandığınız ürünler nasıl çıktı yeni başlayacağım ne almalıyım Kawai KDP-90 düşünüyorum şimdilik

KDP-90'da Roland RP301'de ikisi de çok iyiler. İkisini de deneyip hoşunuza gideni alın :)

Roland'ı tavsiye ederim ben yıllarca RP301'i kullandım. Şimdi daha yeni Roland RD-800 stage piyanosunu aldım.
    RP301 hala duruyor bende, almak isteyen olursa satabilirim.
  • uzun zamandir bende bir piyano almayi dusunuyorum ogrenciyim 1500-2500tl arasinda tusesi iyi ses kalitesi guzel pedalli ve kayit kalitesi iyi bir piyano almak istiyorum. aklimda ki modeller su anlik yamaha p95 ve casio px-150
    siz olsaniz bu fiyat araliginda hangi piyanoyu alirdiniz.farkli modeller onerebilirsiniz. yamaha pahali deniyor ayrica aksesuar olarakta eksik davrandigini soyleyenler var casio bu konuda daha uygun goruluyor. su ana kadar gidip deneme firsatim hic olmadi. siz deneyimli arkadaslardan tavsiye fikir almak herzaman iyidir. yanitlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba piyano öğrenmeye yeni başladım.Müzik hocamın arkadaşı 6 ay önce aldığı kawai kdp 90ı 2500 tl ye satıyormuş.2. ele göre pahalı mı değil mi bilmiyorum.Benim de yamaha dgx 650'ye biraz gönlüm kaydı.Farklı sesler,ritm vs olduğundan.Çok kararsız kaldım.Bir de yazın memlekete gideceğim yanımda da götürmek istiyorum.Yardımcı olabilecek biri var mı? :(
  • Merhabalar ilk başta Casio için kötü gelen yorumlardan cekinmistim. Ama bütçeye uygun olduğu için Casio bu tercih ettim. Şu an gerçekten memnunum eskiden nasıldı bilmiyorum ama şuan Casio fiyat ve kalite bakımından gayet güzel bir piyano. Yamaha ile birbirlerine çok yakınlar. Fakat Yamaha ya göre çok çok daha uygun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senelik claviona clp430 deneyimim...

Hala severek çalıyorum. Artık sesine alıştığım için eskisi gibi tatmin etmiyor. Arada tuş sesi ve rezonans derinliğini manuel değiştiriyorum.bu şekilde ses üzerinde ince ayarlamalar yapabileceğiniz bir cihaz edinirseniz daha uzun soluklu kullanabilirsiniz. Tabi klasik batı müziği tercihiniz ise akustik piyanoya en yakın deneyimi kawai concert hall serisi veriyor. Keşke başta onu alsaydım.

3 sene içinde 1 kez teknik servis gördü ne yazıkki sıvı dökülmesinden dolayı. Devreleri kurtardık ki çok masraf çıkmadı şükür. klavyede İçi kömürlü plastik bir parça var. Onlar zamanla yıpranıyor. Tuşe ile ilgili sorunlarınız var ise bu parçayı arada yenilerseniz cihazınız eski performansına kavuşacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.