Şimdi Ara

2000 tl civarı Led Tv Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,2000 tl civarı bir led tv arıyorum ekran büyüklüğü olarak 100cm civarı 102 veya 107 cm.Beğendiğiniz memnun kaldığınız,ben olsam bunu alırdım dediğiniz televizyon önerileriniz bekliyorum.Önerileriniz değerlidir benim için.

Öncelik verdiğim özellikler;

Tabiki öncelikle görüntü kalitesi özellikle sd yayınlarda kaliteli olmalı.
    Bilgisayarımdan veya akıllı telefonumdan televizyona kolay ve tabiki kablosuz bağlantı yapabilmeliyim.Videolarımı oynatabilmeliyim.
    Dahili wifi alıcı olmalı.Youtube dan veya flash içerikli herhangi bir siteden video veya film açtığımda 15-20 dk sonra yetersiz bellek dememeli.(Bilmiyorum 2000tl ye bunu demeyeni var mı)
    Smart menüsü kullanışlı olmalı.
    Dahili uydu alıcı olmalı ve kanal geçişler sıkıntı yapacak kadar uzun olmamalı.
    3D özelliği iyi olmalı en azından özelliğin bulunduğuna değsin.
    Harici bellekten popüler video formatlarını oynatmalı ve türkçe altyazılarda türkçe karakterlerde sorun çıkarmamalı.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkürler.

• Smart ve dahili uydu alıcısı işleri boş işler . Bence eğer film ve oyun seviyorsanız sony tvlere bakın. Yalnız sonylerde dahili uydu alıcısı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdh

Smart ve dahili uydu alıcısı işleri boş işler . Bence eğer film ve oyun seviyorsanız sony tvlere bakın. Yalnız sonylerde dahili uydu alıcısı yok.

Aslında dahili uydu alıcısı çok da şart değil,zaten kaliteli bir uydu alıcımız var.Smart da aslında çok sorun değil.Tabletten görüntüyü sorunsuz ve kablosuz bir şekilde aktarabilirsem görmem gereken şeyleri tabletten açar orada gösteririm.Sony tvler iyi hoş da aynı özellikli görünen lg tv nin nerdeyse 2 katı sony ler.Sony severim eskiden pahalıydı hala pahalı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngaraGraLı

quote:

Orijinalden alıntı: webdh

Smart ve dahili uydu alıcısı işleri boş işler . Bence eğer film ve oyun seviyorsanız sony tvlere bakın. Yalnız sonylerde dahili uydu alıcısı yok.

Aslında dahili uydu alıcısı çok da şart değil,zaten kaliteli bir uydu alıcımız var.Smart da aslında çok sorun değil.Tabletten görüntüyü sorunsuz ve kablosuz bir şekilde aktarabilirsem görmem gereken şeyleri tabletten açar orada gösteririm.Sony tvler iyi hoş da aynı özellikli görünen lg tv nin nerdeyse 2 katı sony ler.Sony severim eskiden pahalıydı hala pahalı:)

EEe herşey parasına göre , gerçi sony nin ucuz modellerinde var. W6 serisi işinizi görür.

Bu arada oyunlarda en az inputlag sony de var. Ve en iyi 24p film hızlandırma sony de var. Karar sizindir : ))

Görüntü kalitesi ve renklerin doğallığına değinmedim bile ...

http://www.ucuzu.com/led-lcd-plazma-tv-c3164/sony/bravia-kdl-42w655-p137721379/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 8 Şubat 2014; 1:23:54 >

• Kanal geçişleri ni kafana takmıyorsam philips kullanabilirsiniz smart tv si yavaş sd ve HD yayınları philips in gerçekten iyi ama browser ında flash yok ambilight ile muhteşem tv keyfi sunuyor bence philips in 6000 serisine bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Erra13

Kanal geçişleri ni kafana takmıyorsam philips kullanabilirsiniz smart tv si yavaş sd ve HD yayınları philips in gerçekten iyi ama browser ında flash yok ambilight ile muhteşem tv keyfi sunuyor bence philips in 6000 serisine bakabilirsiniz

Bu ara sertifikalı miracast ile kablosuz görüntü desteği var

• quote:

Kanal geçişleri ni kafana takmıyorsam philips kullanabilirsiniz smart tv si yavaş sd ve HD yayınları philips in gerçekten iyi ama browser ında flash yok ambilight ile muhteşem tv keyfi sunuyor bence philips in 6000 serisine bakabilirsiniz

Aslındahttp://www.teknosa.com/urunler/110012851/philips-42pfl6008k12-full-hd-3d-smart-led-tv-4-goz bu fena değil gibi.Yalnız tarayıcıda flash yoksa o zaman internet özelliklerinin pek bir anlamı yok gibi zaten sadece video için kullanırım internetini facebook twitter veya farklı sebeple kullanacağımı sanmıyorum.Acaba tüm modellerinde mi flash yok,bu attığımda da yok mudur.

• Şu anda maalesef hiç bir philips tv de flash player yok

• Flash player yok ama html5 destekli sitelerde video oynatabiliyor.html 5 destekli siteler araştırıp videolar izleyebilirsiniz bkz dailymation

• quote:

Flash player yok ama html5 destekli sitelerde video oynatabiliyor.html 5 destekli siteler araştırıp videolar izleyebilirsiniz bkz dailymation

Hocam,ambillight çok işime yaramaz çünkü duvara asmayacağım televizyonu standa koyacağım.Bana,2000 tl ye kadar;

Sd yayınları iyi gösteren,
    3d si iyi olan.
    Hareketli yayınlarda akıcılık sağlayan temiz bir görüntü sunan ne önerebilirsiniz.Diğer özellikler ses kalitesi olan smart özelliği olsun çok mühim değil.
    Sony,lg,samsung,panasonic,philips herhangi biri olabilir marka tercihim yok.
  • Bnde 2000tl civari televizyon bakiyorum panasonic televzyonu olan bir arkadaşimin evine gittim 4000tlyealmslar ilk heveslendim ve televizyonu arastrdm braz gereksizpahali oldugunu ve ayni ozellklerdeki bir televizyonun dahadusuk fiyata alabilcgmi solediler kisacssi marka satdklarni soledler samsung tvler nasil sizce yada lg philips 2000tl ye alnacak en iyi televizyon hang7sidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx5869xx

Bnde 2000tl civari televizyon bakiyorum panasonic televzyonu olan bir arkadaşimin evine gittim 4000tlyealmslar ilk heveslendim ve televizyonu arastrdm braz gereksizpahali oldugunu ve ayni ozellklerdeki bir televizyonun dahadusuk fiyata alabilcgmi solediler kisacssi marka satdklarni soledler samsung tvler nasil sizce yada lg philips 2000tl ye alnacak en iyi televizyon hang7sidir

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-sony-bravia-kdl-42w655-fiyati,1078835.html

Yalnız 3d yok ama görüntü kalitesi iyi.

• nokiafanboy N kullanıcısına yanıt
    Aslında Smat Tv Olsa Daha iyi gibi
  • http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-46f6340-fiyati,1543983.html

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-46f6470-fiyati,1064781.html

bende bu ikisinden birini alıcam galiba birinde wifi var birinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 8 Şubat 2014; 23:09:02 >

• quote:

Aslında Smat Tv Olsa Daha iyi gibi

smart var

• nokiafanboy N kullanıcısına yanıt
    Anladım Kardeşım Aslında Bu sonylerı Sevmıyorum Dıyemem ama Televızyonumda Her Özelliğin olmasını İstiyorum 3d de olsun 2.000tlye zormu sence ? bu tum ozellıklerı olan tv bulmak
  • quote:

Anladım Kardeşım Aslında Bu sonylerı Sevmıyorum Dıyemem ama Televızyonumda Her Özelliğin olmasını İstiyorum 3d de olsun 2.000tlye zormu sence ? bu tum ozellıklerı olan tv bulmak

3d benim tv dede var ama gittim gözlüğü sattım 2 d olarak izliyorum . 3d olayı bir hevesten ibaret.verim alınamıyor yada 3d için çok pahalı modellerden almak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.