Şimdi Ara

2000 tl civarı Oyun Pc Toplama Tavsiye(acil beyler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 tl civarı bütçem var.Şu sistemi düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir.Bide bu sisteme bu kasa yeterli olurmu?
    Sistemin toplam maliyeti 2.230 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ramleri sinerjiden filan da alabilişiniz orda aynı ramler 200 lira civarında.Kasa olarak da xigmatek asgard 600w olanlara bakarsanız daha iyi olur, ama biraz daha pahalıdır.Evereste pek güvenmiyorum ama o kasayı kullananlar var forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Ramleri sinerjiden filan da alabilişiniz orda aynı ramler 200 lira civarında.Kasa olarak da xigmatek asgard 600w olanlara bakarsanız daha iyi olur, ama biraz daha pahalıdır.Evereste pek güvenmiyorum ama o kasayı kullananlar var forumda.

Teşekkürler.Peki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?Kaç sene götürür?Güncel oyunları highta oynarmıyım?

• Very highda oynarsınız çoğu oyunu.
  • İşlemciyi değiştirin

• Benim tavsiyem, SSD alma onun yerine intel i5 4460 islemciyi al. Ekran kartın doğru seçim o fiyata. H81 anakart tercih et. 8 gb ram doğru seçim. Harddisk olarak 1 TB al. Zaten 20 TL daha fazla fiyatı boşuna 500 alma. Kasa olarakta zalman z3 plus ve 600 watt psu öneririm. Kolay gelsin

• Everest kasa olarak fena değil, ama psuya kesinlikle güvenmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4460 H81 plus Vs550 z3 bunları al

• qarizmatikal Q kullanıcısına yanıt
    Dostum vatandan topladım...
    Msi h97 pc mate anakart
    İ5 4460 işlemci
    Xigmatek asgard pro pure black 600w 80plus kasa
    1 tb wd blue hdd
    8 gb gskill ripjawsx ram
    Sapphire r9 280 dual-x ekran kartı
    Toplam 2166,51 lira ediyor.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytug25

Dostum vatandan topladım...
    Msi h97 pc mate anakart
    İ5 4460 işlemci
    Xigmatek asgard pro pure black 600w 80plus kasa
    1 tb wd blue hdd
    8 gb gskill ripjawsx ram
    Sapphire r9 280 dual-x ekran kartı
    Toplam 2166,51 lira ediyor.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Teşekkürler hocam göz önünde bulundurucam, montajı alırsam kendim hallederim o sıkıntı olmaz teşekkürler

edit: diğer konuda yazmıştınız bana tavsiyeyi yanlışlıkla burada yorum attım yine de eyvallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helalinden 10 -- 23 Haziran 2015; 2:27:01 >

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil dostum yardımım dokunduysa ne mutlu...
    Zaten yakın bütçelere mecburen benzer sistemler tavsiye ediyorum.
    Size tavsiye ettiğim kasayı ben yakından gördüm iki fanlı bir ekran kartı rahat sığar gibi ama siz yinede vatandan boyut bilgisi alın bence, tek vatandan olsa vatanın çalışanları uğraşsın derdim ama siz parça parça toplarsanız sonradan bir sıkıntı çıkmasın...

• Herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Hepinizin yazdıklarından esinlenerek ortaya böyle bir şey çıktı. Aynı fiyata anakart alternatifi önerebilirmisiniz? Bir de i5 le fx x8 8350 arasında kaldım hangisi daha performanslıdır arkadaşlar?

Amacın oyunsa i5 daha performanslı olur.

Intel Core i5 4460 3.2 GHz 6MB
    Asus H97M-E/DDR3 1600MHz
    Crucial 2x4GB 1600MHz DDR3
    Sandisk 128 GB SSD Disk Sata 3
    Sapphire R9 280 OC Boost 3GB 384Bit GDDR5
    Corsair 550W CP-9020097-EU Güç Kaynağı
    Antec GX300 High ATX Siyah Kasa

2250-2300 tl gibi bir rakama geliyor.
    sinerji.gen.tr
  • İşlemciye amd 8350 de karar kıldım.anakarttaysa msi 970a g46yi karar verdim.anakart biraz geri kaldı gibi geldi 990 çip setli bir anakart almamı tavsiye edenler oldu ama ozamanda bütçemi aşıyorum öneriniz varmı anakart konusunda değistermesem bu anakart rahatsızlık verirmi
    Birde kasa yeterli olurmu 600 w güvenilitmi yani kasa çok uzun yazdım ama birde soğutucu almama gerek varmı illa bütçem kısıtlı çünkü
     2000 tl civarı Oyun Pc Toplama Tavsiye(acil beyler) 2000 tl civarı Oyun Pc Toplama Tavsiye(acil beyler)

Dostum sana önceden yazdığım sistem hem daha ucuz hemde işlemci olarak daha iyi oyunlarda fx serisi neden tercih ettin bilmiyorum ama oc yapmasan bile stok fan çok sesli çalışıyor. Ekstradan soğutucu almanı tavsiye ederim amd işlemci ile.
    Kasa internetten baktım forumdada geçiyor 12a 504w veriyormuş yani yeterli gelir sana.

• Kardeşim amd sevdamdan vazgeçtim.i5 4460 takmakta karar kıldım.ama 4590 ile arasında çok büyük fark var mıdır?
    Kasa olarak cooler master rck350 600w bu kasayı seçtim.kasayla ilgili ne düşünüyosun?
    Anakart konusunda çok kararsızım h81m plus mı h97 pc mate mi dersin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.