Şimdi Ara

2000 tl civarinda %100 no frost Buzdolabi tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kombi tipi olması şart değilse Samsung'un diğer modellerini de düşünebilirsiniz.(RT63 serisi örneğin)
  • Kapı lastiği problemi de neymiş ya.Bizimkinde sorun yok.Neyse hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kombi tipi olması şart değilse Samsung'un diğer modellerini de düşünebilirsiniz.(RT63 serisi örneğin)

sağolun candoğan bey...
    kombi tipi olması şart değil; hatta kombi tipi olmaması daha iyi olur...
    fiyatı, enerji tüketimi ve kalitesi rl62zbpn gibi olsun yeter.
    rt63 serisi bu konuda nasıl, rl62zbpn ye kıyasla hangisi daha üstün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangelet -- 27 Ekim 2010; 18:04:57 >
  • candogan üstad,

bana whitewestinghouse onermıstın, HBE5100SBRE modeli tam bana gore aslında bugun fıyatını ogrendım 2.480 USD KDV dahil. biraz fiyat dusebılırmıs nakıtte falan.

ben maksımum 2.400 e kadar bir dolap dusunuyorum, birde dun elektroworldde AEG Santo 75438 KG Buzdolabıhttp://www.outletbeyazesya.com/index.php?p=show&pid=1498&k_id=0 gordum, bu nasıldır? siemens veya boschun modelıne gore?

alacagımız dolap, çelik ve no-frostu altta olan model olması gerekıyor.
  • Dediğim gibi bu dolap(AEG) üst soğutucu kısmın no frost olmaması dışında çok iyi bir model. Üst kısım otomatik defrostlu, yani yine siz kart eritme vs yapmıyorsunuz. No frosttan tek farkı no frostta karlanmanın gizli alanda oluşundan dolayı görmemeniz; bu cihazda ise arka soğutucu duvarda görmeniz. Bu sizin için sorun olmayacaksa çok sessiz, az tüketimli ve kaliteli bir ürün.

5100 modelinin AEG, Electrolux, Frigidaire muadilleri de var; onların fiyatını da araştırın.

quote:

sağolun candoğan bey...
    kombi tipi olması şart değil; hatta kombi tipi olmaması daha iyi olur...
    fiyatı, enerji tüketimi ve kalitesi rl62zbpn gibi olsun yeter.
    rt63 serisi bu konuda nasıl, rl62zbpn ye kıyasla hangisi daha üstün?

RL62ZBPN en yeni nesil soğutucu gazını kullanıyor, tüketimi de daha düşük. Kalite olarak dikkat çeken bir farkları yok.

• 73 x 190 x 70 mutfak dolabında olan buzdolabı boşluğu bu ölçüler çerçevesinde alınacak en büyük veen iyi buzdolabı hangisidir?
  • slm arkadaslar 2 gün önce bayrampaşadaki timaş alışverişmerkezine gittim, orda cogu markayı inceleme fırsatım oldu, özellikle sonunda daewoo nun buzdolaplarını ve çamaşır makinelerini gördüm, buzdolapları bana baya kaliteli geldi açıkçası, titanyum kaplamalı modeli 1500 civarı brüt 640 lt, yanında da pizza pişirici hediyeliydi, diğer modelleriydi baya gözüme iyi gözüktü,çamaşır makinesi için 2 modelini gördüm, onlarda fiyatlarına göre iyi gibiydi, kısacası istanbuldaysan timaşa uğramadan buzdolabı alma derim. timaşla alakam yoktur.
  • asimor hocam daewoo yu ilk defa duydum. biraz risk olur gibi. servisi filan nasıldır acaba ?
  • servis konusunda neredeyse, Türkiye nin heryerinde yetkili servisleri var, ayrıca camasır makinelerinde direct drive motorlarda 15 sene garantisi var, bunu görünce bende şaşırdım ama arastırınca, direct drive motorun mucidi daewoo şirketiymiş, bide daewoo malı kore nin devlet malı, şirketin sahibi kore devletiymiş, kolay kolay daewoo nun kötü mal üreticeğini sanmam.
  • Daewoo 2000 yılında iflas etmiştir. Güney Kore hükümeti ise mecburen borçlarını üstlenmiştir.

http://www.milliyet.com.tr/2000/11/09/ekonomi/eko07.html

Daha sonra yani 2002 yılında %42,1 hissesi General Motors'a (GM) satılmıştır. Bu nedenle Daewoo otomobiller Chevrolet olmuştur.

http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2002/04/30/119285.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

70cm'de Electrolux ve AEG ön plana çıkmakta. Bence üst bölmenin no frost olmaması büyük bir probleme neden olmaz ama tabi bu görünümden rahatsız olacaksanız haklısınız.

Aynı ölçüde Miele üretimi Liebherr de var ama onda da aynı durum sözkonusu. Sizin arayışınıza uygun olarak geriye Arçelik, Beko ve Whirlpool kalıyor. Bu cihazların kombi tipi inox modellerine bakabilirsiniz.

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/7236220180.htm?&productCode=7236220180
    Whirlpool için şimdilik link bulamadım internette, Vestel bayilerinde bakabilirsiniz.

Benim şahsi fikrim Electrolux veya AEG almakta bir sakınca olmadığı yönünde.

candoğan arçelik önermiyor profilo çalışanı diyenlere kapak olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: asimor

servis konusunda neredeyse, Türkiye nin heryerinde yetkili servisleri var, ayrıca camasır makinelerinde direct drive motorlarda 15 sene garantisi var, bunu görünce bende şaşırdım ama arastırınca, direct drive motorun mucidi daewoo şirketiymiş, bide daewoo malı kore nin devlet malı, şirketin sahibi kore devletiymiş, kolay kolay daewoo nun kötü mal üreticeğini sanmam.

Çamaşır makineleri çok kötü ancak buzdolabı ve mikrodalgalarını düşünebilirsiniz.
  • ben kullanmadım camasır makinesini ama bi magazada inceleme fırsatım oldu, makinenin dışındaki kullanılan plastik kalitesiz ama diğer özellikleri bana baya kaliteli geldi, ayrıca kimse kötü makinesine 15 yıl motor garantisi vermez heralde, bide arkadaslar batan şirketler kalitesiz üretim yapıyor demek değildir, bundan 10 15 yıl önce daewoo arabalarının cogu devlet bakanlarının makam aracları olarak kullanırdı, cok kaliteli ve teknolojik üretim yapıyorlar..
  • Kötü dememin sebepleri:
    -Plastik aksam çok zayıf
    -Kaba ve kullanışsız tasarımı var
    -Bir çamaşır makinesi için hafif(yanılmıyorsam 55kg civarıydı)
    -Yıkaması epey gürültülü
  • Beyler inox bosh aldım.Ödemeler mart ayında başlayacak tavsiye ederim.macera aramayın...
  • Sharp larda kapılastiği problem diyenler var fakat, öyle bir problem yok üstelik kapılastiği eskidiğinde kendiniz servise ihtiyaç duymadan değiştirebileceğiniz şekilde kolay dizayn edilmiş. Dolap kapısını hızla çarparak kapattığınızda üst kapak ufakta olsa bir tepki gösteriyor ki buda gayet normal bukadar hacimli bir buzdolabı bu ivmeyi yaratır. Yani hareketlerinizi normal yaparsanız kesinlikle sorun yaratmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.