Merhaba arkadaşlar,çok kısa bir özet geçmek istiyorum,2 ay önce arkadaşa 3000 tl ye sistem topladık,içinde SSD ,i5 2500k,8gb ram,560ti vs..bayaa bir extreme makina oldu,benim amacım o kadar para vermeden o sisteme yakın maximum verimi almak,önce normal hdd alıp ileride ssd vs. almak gibi geliştirmeler düşünüyorum(maddi duruma göre) o yüzden anakart psu kasa vb. parçaları sabit almam gerek diye düşünüyorum.. işlemciye çok para gittiğinden amdye yöneldim ama ondada çok fazla model var,tam emin olamadım,kimisi FX serisi al diyor,kimisi phenom x4 black edt. öneriyor..amacım laptopun yavaşlığından kurtulmak ve bf3 tarzı oyunları oynayabilmek..i7 çok abartı olur diye düşünüyorum çünkü çok fazla oyun oynayabilen biri değilim,iş güçten dolayı.sistemide çok fazla zorladığım söylenemez..sadece oyunlarda takılma vs. olsun istemiyorum.overclockla falanda uğraşma peşinde değilim.. umarım derdimi anlatabilmişimdir,esas olarak anakart ve işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum,2000 tl toplam bütçe,ram,monitor, hdd(1 tb) kasa buna dahil olacak...
İlgilenen ve zaman ayırıp okuyan arkadaşlara çok tşk.ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme