Şimdi Ara

2000 TL lik laptop 40 fps Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm. Arkadaşlar forumda yeniyim kusurumuz olursa affola.
    Asus N53SN laptop sahibiyim.

İntel Core i7 işlemci - 2630Qm Cpu - 2.0 Ghz.
    8 gb DDr3 Ram
    Nvidia gt 550m(2gb) ekran kartım var.
    Heroes Of Newerth adlı oyunu oynuyorum. oyun 3/4 gblık dota benzeri bi oyun medium ayarlda 40/45 fps alıyorum. Ekran kartımı siteden son sürümü bulup güncelledim lakin değişen bişey olmadı. Yardımlarınızı bekl

• b.plt60 B kullanıcısına yanıt
    Oyunu entegre işlemci ekran kartı ile açıyor olabilir. Nvıdıa ayarlarından oyunun exe seçip yükske performanslı nvıdıa işlemcisini seçin. Batayya fiş takılı olsun ve batarya modu yüksek performans getirin.
  • ekran kartı ayarı ve batarya yüksek performansta ayarlı zaten teşekkürler.
  • yokmu yardımcı olacak
  • Msi afternurner kurup oyun sirasinda ekran karti kullanimini inceleyin harici kart yani 550m en az yuzde 90 kullaniliyorsa bir sorun yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartım cpu 1 diye geçiyo sanırım altta sıcaklıklar yazıyo min: 61 maks: 64 diye

kullanım ise fazlaca 20 lerde ara ara 90/92/ falan oluyor ama genellikle düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.plt60 -- 25 Temmuz 2015; 22:33:47 >
  • Gpu1 olacak. Cpu1 islemci. Ayarlardan oyun sirasinda sol ust kosede degerlerin cikmasi icin ayarlayin. Oyunu oynarken gpu1 kullanim yuzdesine bakin genelde sabittir 3 5 oynar anca. Ekran karti kullanimi dusukse islemcide bir sorun vardir yada islemciyi yoran birsey vardir. Virus veya gereksiz acilan bazi programlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 25 Temmuz 2015; 22:53:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    45.000 TL Laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstadım işlemi yaptım fakat oynadığım oyunda sol üste gelmezken. Bilgisayarın oyunlarından mayın tarlasını açtıgımda sol üste geldi nedeni nedir ?
  • Bazen bende de oluyor oyunu ve programi kapatiyorum. Once programi sonra oyunu tekrar aciyorum duzeliyor. Bu arada eger harici ekran karti kullanilmiyorsa sol uste siyah renkle cikiyor. Harici kullaniliyorsa pembe. Yani acilis ekrani genelde siyah oldugundan harici ekran karti kullanilmiyorsa calismadigini zannetmis olabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.