Şimdi Ara

2000 TL Muhtesem Gaming Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    %1000 tavsiye ederim yorumlara acigim..
     2000 TL Muhtesem Gaming Pc 2000 TL Muhtesem Gaming Pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pro 11 P kullanıcısına yanıt
    İşlemci 4690K olsa güzel olur,nasıl olsa o anakarta O.C olmayacak ama belki ileride anakartı filan upgrade yaparsan işlemcini değiştirmek zorunda falan kalmazsın arada 30 tl var zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 4460
    MSI h97 g43
    Corsair carbide champ spec02
    Wd blue 500gb 7200rpm
    Gskill ripjawsx 2x4 yada 4gb sonradan bi 4gb daha eklersin
    Sapphire r9 280 veya 270x dual x

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde kasa ve psu bir tık daha iyi olur;

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu şekilde kasa ve psu bir tık daha iyi olur;

Bu sisteme +1

Donanımdan anlayan adam kendini hemen belli ediyo ama ben hdd olarak wd taraftarıyım. Veya farklı bir depolama çözümünüz var ise ssd daha iyi olr.

• Psu yeterli olurmu? Bence 600w uygun.?

Kardesim hangi akla hizmet 2000 tlye muhtesem lafa bak muhetsemmiş.ORRTA SEVIYE SISTEM DIYEBILIRSIN.SEN O PSU LARIN WATTLARINA MI BAKIYORSUN ?? 12 V KANALINDAN KAC VERDIGI ONEMLI HEMDE SECTIGIN KASA YANLIS!HAVA SIRKILASYONU IYI DEGIL BIZZAT MAGZADAKI ADAMDAN OGRENDIM.SECTIGIN PSU NUN 80+ SERTIFIKALI OLMASI GEREKIYOR.HE SANA BIR ORNEK VEREYIM.SIMDI PSU ALACAKSIN BIR 100 LIRALIK PSU VAR 400 W VERIYOR AMA 30 TLYE DE PSU VAR 400 W VERDIGI YAZIYOR.ADAM SANA 400 W VERDIGNI KESIN DEGIL ONUN ALTINDADA VEREBILIR.ÇOGU ÇIN MALI ZATEN.BEN SANA PSU MARKASI OLARAK ZALMAN ,CORSAIR,XIGMAGTEK,KESIN ALACAGIN PSU 80+SERTIFIKALI OLSUN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToqqLeTR -- 5 Şubat 2015; 16:49:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro 11

2166 Tl ama parasinin karsiligini
    %1000 tavsiye ederim yorumlara acigim..
     2000 TL Muhtesem Gaming Pc 2000 TL Muhtesem Gaming Pc

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-2x4gb-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram.html

rami çabuk bunla değiş

• Kardes psu konusunda hakli olabilirsin ama ben 2000 tl sistem yapin dedim ama pentium koymus overclock yap dio :/ ve en fazla koyduklari ekran karti 1 gb anlamayan cok.. ama psu konusunda haklisin k.b ama 2000 tl bundan iyi sistem yapta görelim kardes...

Pentiumhttp://www.vatanbilgisayar.com/intel-pentium-g3258-soket-1150-32ghz-3mb-onbellek-22nm-islemci.html anlamayan çok he kardeşim sen kendini donanımcı mı zannediyorsun.Bu işlemci intelin 20 ci yılına ozel işlemcisi...Oc yapıldıgında 4690 kafa tutuyor.Gayet guzel işlemci fakat oc dan anlaman gerek!Ocdan anlıyabiliyorsan yaparsın fakat ben sana su videoyu verim.https://m.youtube.com/watch?v=EzjRXyLfDrc biraz izle bişeyler kap milletide anlamıyo diye eleştirme

• quote:

Kardes psu konusunda hakli olabilirsin ama ben 2000 tl sistem yapin dedim ama pentium koymus overclock yap dio :/ ve en fazla koyduklari ekran karti 1 gb anlamayan cok.. ama psu konusunda haklisin k.b ama 2000 tl bundan iyi sistem yapta görelim kardes...

Ekran kartını bellek boyutuna göre değerlendiren siz , donanımdan anlıyorsunuz yani öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoduman

Pentiumhttp://www.vatanbilgisayar.com/intel-pentium-g3258-soket-1150-32ghz-3mb-onbellek-22nm-islemci.html anlamayan çok he kardeşim sen kendini donanımcı mı zannediyorsun.Bu işlemci intelin 20 ci yılına ozel işlemcisi...Oc yapıldıgında 4690 kafa tutuyor.Gayet guzel işlemci fakat oc dan anlaman gerek!Ocdan anlıyabiliyorsan yaparsın fakat ben sana su videoyu verim.https://m.youtube.com/watch?v=EzjRXyLfDrc biraz izle bişeyler kap milletide anlamıyo diye eleştirme

Yeter lan bune herkesi her konuyu trolluyon ben o 600w psulu kasayi arkadasima aldirdim ve 80+ o psu her ne kadar yazmasa da 12v kanalai uzerinden gecen akimi. Hesaplayinca 80 ustunde cikiyor.
    O islemci ne oc yapildiginda 4690 a yetisebilir ne de oc yapildiginda kotu bir islemcidir gayet fiyatina gore muthitir anca i5 ile kiyaslanamaz. Ayrica sisteme gelince g3258 almak + 100tl sogutucu o islemci o kerwn kartini kaldirir daha ucuz olnus olur.

• 01 - INTEL Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da ~ 50 TL daha verip İ. Core İ5 4590)
    02 - ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart

03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)
    04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

05 - GTX 960 GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    06 - COOLER MASTER CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA (veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~30A, 360W güç verebilen 400/450W PSU'yu ayrı ayrı alabiliriz.)
  • Pentium overclock yapildigini banami ogretiyon kardes ? Benim dedigimi yanlis anlamissin.. adam overclock yapmayi bilmiyor millet overclock yapdior yanlis anlamissin. Kroluk yapma :)

Ve sana gelince frecob merak etme senin gibi bellekge bakip kac bit olduguna kac mhz olduguna bakmiyoz kafani rahat tut dostum

• Tek modül RAM yerine dual alın kasadaki PSU muhakkak 80 bronze verimiikte olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Kardes psu konusunda hakli olabilirsin ama ben 2000 tl sistem yapin dedim ama pentium koymus overclock yap dio :/ ve en fazla koyduklari ekran karti 1 gb anlamayan cok.. ama psu konusunda haklisin k.b ama 2000 tl bundan iyi sistem yapta görelim kardes...

Ekran kartını bellek boyutuna göre değerlendiren siz , donanımdan anlıyorsunuz yani öyle mi ?

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoduman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.