Şimdi Ara

2000 tl ye kadar Pc icin 2.1 sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar max 2000 liraya 2.1 veya 2.0 sistem almak istiyorum. Öncelikle sorum subwoofer olmadan yakin performansi almam mümkün mü 2.0 alirsam sonradan subwoofer ekleyebilir miyim yoksa belirli bir uyum saglamasi sart mi?

Büyük cogunlukla müzik icin kullanilacak, ara sira oyun da oynayacagim ancak oyun performansi cokta önemli degil benim icin.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.elde Audioengine A5+ satıyordu bir arkadaş 1.500 tlye. Duruyorsa onu alın. Birde 800-1.000 tl seviyesine 2.el bir subwoofer bulun.

Bu kombinasyon ile hem müzik, hem oyun hemde filmde muazzam performans alırsınız.

Eğer alanınız kısıtlı veya sıfır almak istiyorsanız Audioengine A2 alabilirsiniz, 1.900 tl gibiydi, yanina da dediğim gibi 2.el bir subwoofer bakın. Bu tip hoparlörler ile uyduruk Logitech, Creative sistemlerin çok üzerinde performans alırsınız.

Bu yazdığın seçenekler powered speaker yani dahili amfili. Herhangi bir amfiye ihtiyaç olmaz ve ek olarak subwoofer takabilirsiniz. Subwoofer farklı marka da olur, sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Haziran 2019; 3:31:21 >
  • Sky Walker’ın önerisine ek olarak Amazon’dan edifier da alınabilir.

https://www.amazon.de/EDIFIER-Studio-R1280DB-Bluetooth-Lautsprechersystem-Infrarot-Fernbedienung/dp/B01NCTNZRC/ref=pd_aw_sbs_23_2/276-4616600-9990720?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B01NCTNZRC&pd_rd_r=e32f4dd3-9b14-11e9-9fbe-b350838e84ea&pd_rd_w=2UEnL&pd_rd_wg=F6YlY&pf_rd_p=30a0a8e8-6bf3-44ba-8402-3c443b600d00&pf_rd_r=AMG49TWHHS8ZAWCSDZDR&psc=1&refRID=AMG49TWHHS8ZAWCSDZDR

Bu modelde optik ve koaksiyel giriş de olduğu için daha sonra tv vs gibi başka cihazlar da bağlamak istediğinizde esneklik sağlayacaktır.

Ayrıca bu modelin Bluetooth ve optik vs olmayan hali de mevcut. O da 87 €

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

2.elde Audioengine A5+ satıyordu bir arkadaş 1.500 tlye. Duruyorsa onu alın. Birde 800-1.000 tl seviyesine 2.el bir subwoofer bulun.

Bu kombinasyon ile hem müzik, hem oyun hemde filmde muazzam performans alırsınız.

Eğer alanınız kısıtlı veya sıfır almak istiyorsanız Audioengine A2 alabilirsiniz, 1.900 tl gibiydi, yanina da dediğim gibi 2.el bir subwoofer bakın. Bu tip hoparlörler ile uyduruk Logitech, Creative sistemlerin çok üzerinde performans alırsınız.

Bu yazdığın seçenekler powered speaker yani dahili amfili. Herhangi bir amfiye ihtiyaç olmaz ve ek olarak subwoofer takabilirsiniz. Subwoofer farklı marka da olur, sorun olmaz.
    Bütceyi arttirip Jbl lsr 305p mkii almak sizce nasil fikir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lpasam2012

Bütceyi arttirip Jbl lsr 305p mkii almak sizce nasil fikir?

Alıntıları Göster
    Jbl iyi ürün ancak subwoofer çıkışı yok, cikis yani bağlantı yonunden zayif. Ben tercih etmezdim bu urunu. Aklınızda olsun.

• quote:

Jbl iyi ürün ancak subwoofer çıkışı yok, cikis yani bağlantı yonunden zayif. Ben tercih etmezdim bu urunu. Aklınızda olsun.

Alıntıları Göster
    Siparisini verdim A2+ larin haftasonu elimde olcak ama birde subwoofer almak istiyorum bugün marka,model öneriniz var mi acaba onun icin de?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Siparisini verdim A2+ larin haftasonu elimde olcak ama birde subwoofer almak istiyorum bugün marka,model öneriniz var mi acaba onun icin de?

Alıntıları Göster
    Bütçe nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bütçe nedir?

Alıntıları Göster
    Subwoofer fiyatlarini cok bilmiyorum ama 1500'e kadar olabilir cok büyük ayricalik yaratacaksa arttiradabilirim bütceyi yada daha ucuza fiyat performans ürünü önerebilirseniz düsüredebilirim. Bu arada A2+ leri performansina bagli olarak geri gönderme ihtimalim var ve eger gönderirsem daha büyük bir model alirim. Yani subwooferi önerirken onuda göze alabilirsiniz.
  • quote:

Subwoofer fiyatlarini cok bilmiyorum ama 1500'e kadar olabilir cok büyük ayricalik yaratacaksa arttiradabilirim bütceyi yada daha ucuza fiyat performans ürünü önerebilirseniz düsüredebilirim. Bu arada A2+ leri performansina bagli olarak geri gönderme ihtimalim var ve eger gönderirsem daha büyük bir model alirim. Yani subwooferi önerirken onuda göze alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ben film ve oyun amaclı kullandigim için hoparlör boyutundan bağımsız muhakkak subwoofer alırım. Burda durum biraz kişiye özgü değişir. Mesela sıfır mi 2. El mi bakıyorsunuz, yurtiçinden faturalı, garantili taksitle mi almak istiyorsunuz yoksa yurtdışı da olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Ben film ve oyun amaclı kullandigim için hoparlör boyutundan bağımsız muhakkak subwoofer alırım. Burda durum biraz kişiye özgü değişir. Mesela sıfır mi 2. El mi bakıyorsunuz, yurtiçinden faturalı, garantili taksitle mi almak istiyorsunuz yoksa yurtdışı da olur mu?

Alıntıları Göster
    Oyunda oynuyorum ama en onemlisi muzik benim icin ve ben zaten yurtdisinda yasiyorum o yuzden saydiklariniz da cok onemli degil benim icin

• Hocam keske a2+ almasaydınız, kusura bakmayin gec gördüm konuyu.

• quote:

Oyunda oynuyorum ama en onemlisi muzik benim icin ve ben zaten yurtdisinda yasiyorum o yuzden saydiklariniz da cok onemli degil benim icin

Alıntıları Göster
    Yurtdisindaysaniz Klipsch e yönelin. Hangi subwooferını alırsanız alın, hepsi çok kaliteli. F/p icin Polk audio bakabilirsiniz.

Audioengine A2 cok iyi hoparlordur. Eger pc de sizi tatmin eder, beğenirseniz, takım olması açısından onda da Audioengine S8 subwoofer var. Dinledim, gayet başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Hocam keske a2+ almasaydınız, kusura bakmayin gec gördüm konuyu.
    Geri gönderebilirim zaten duruma göre. Siz ne önerecektiniz?
  • Hocam ben de yeni sayılırım bu alanda ama çok arastirma yaptım ve cok arkadasima sordum ve bana a2+'lari onermediler. Ilk olarak bildigim kadariyla kendi icerisinde dac ile geliyor bu da bozulmaya musait bir devre daha anlamina geliyor yani yarin obur gun dac gittiği anda elinizde ne yapacaginizi bilmediginiz bir hoparlor kalmis olacak. Ikinci olarak aldigim tavsiye pasif hoparlorleri tercih etmem konusunsa oldu boylece herhangi bir kisitlamaya maruz kalmadan ileride dac ya da amfiyi degistirip hoparlorleri kullanmaya devam edebilecek olusumdu. Bir diger konu ise hoparlorlerden biri digerine bağlandığı icin seste senkronizasyon sorunlari olabiliyormus. Ben tum bunlari goze alarak, uzun omurlu olmasi acisinsan pasif hoparlor tercih ettim. Aldigim urun q acoustics 3020i, yerim dar olduğu icin bu urunu tercih ettim ama siz baska urunlere de bakarsiniz tabi yeriniz musaitse. Yanina da bir dac ve amfi aldim, toplamda 4 bin liraya mal oldu ancak yurt disinda olduğunuz icin siz cok daha iyi kampanyalar bulabilirsiniz sanirim. Benim tavsiyelerim bu yönde umarim az da olsa yardimci olabilmisimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.