Mart yada nisan ayında 2000 TL ye kasa toplayacağım.Elimde sadece cd sürücüsü var.Beni birkaç sene idare edecek ,hem oyun oynayabileceğim hem de solid ve benzeri çizim programlarını kullanabileceğim bir kasa toplayabilir misiniz?Bu işlerden hiç anlamıyorum.Ayrıca şuana kadar sadece intelişlemci kullandım.Öneri yaparken hem intel hemde amd işlemci ile öeri yaparsanız iyi olur.Şimdiden sağolun.
ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
PSU'suz Kasa + (500/550W) PSU'yu 80+ verimli olarak ayrı ayrı da alabilirsiniz.
Öneriler için teşekkür ederim.Bazı yerlerde amd işlemcinin belli sıcaklık değerlerinde yandığı gibi düşünceler var bunun hakkında ne düşünüyosunuz.Ayrıca intel ile nvidia -- amd ile de radeon ekran kartlarının daha uyumlu çalıştığı doğru mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: acamino
Mart yada nisan ayında 2000 TL ye kasa toplayacağım.Elimde sadece cd sürücüsü var.Beni birkaç sene idare edecek ,hem oyun oynayabileceğim hem de solid ve benzeri çizim programlarını kullanabileceğim bir kasa toplayabilir misiniz?Bu işlerden hiç anlamıyorum.Ayrıca şuana kadar sadece intel işlemci kullandım.Öneri yaparken hem intel hemde amd işlemci ile öeri yaparsanız iyi olur.Şimdiden sağolun.
almadan bir hafta önce bana ulaşmanız yeterli
FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
İntel işlemci ile kurulacak sistem mi ,amd ile kurulacak sistem mi değişiklik yapmadan 3 yıl civarında beni götürür?Oynadığım ve oynayacağım oyunları da yazayım ki önerilerinize bir katkım olabilsin.Genelde spor oyunlarını oynuyorum.Fifa,pes,nba2k14 gibi.Online olarak lol ve sro oynuyorum.Bide ilerleyen zamanlarda mafia 3 oynamayı düşünüyorum.
Ayrıca O.C hakkında biraz bilgi verebilir misiniz nedir ne işe yarar nasıl yapılır gibi.