Şimdi Ara

20000 TL DACİA LOGAN,TAVSİYE EDER MİSİNİZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sherwood86

Tata vista ya baktınız mı?Fiatın motorları kullanılıyormuş..

Şu bildiğimiz Tata mı bu. Hindistan arabası olan.

Ben şöyle duymuştum. Tata'nın Hindistan'da ki fabrikasını renault alıyor demişlerdi. ne kadar doğruluk payı var, bilmiyorum? Fakat Türkiye'de ki Tata'lara bakınca hakikaten station modelleri Fiat Siena Weekend'lere benziyorlar. Motoru da fiat motoru ise şaşırmam yani.

Ben dieseline bindim. Araba gitmem gitmem diyordu. 2008 modeldi ama 10.000 km'de idi. Orijinal Km'li. Hala şirketimizde duruyor o Tata.
  • Addict_82 kardeş
    Araç konusunda en iyi çevik araçlar Japon araçlarıdır.
    O fiyata 2004 model yeni kasa Mazda 323 alabilirsin. Mükemmel araçtır.
    Mazda dışında Toyota Corolla, yada Honda düşünebilirsin. Bulabilirsen dizelini al.
    Dacianin dizelleri 1000 km yol gidiyor diye duydum bir depoyla. Ancak Dacia ile Japon aracları kıyas edilemez. Kalite olarak Japon araçları çok iyidir.
    Tata Dacia bunlara binerken iki kere düşünmek lazım, can güvenliği herşeyin üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 8 Nisan 2011; 0:38:17 >
  • kayınpedere bundan bir ay önce araç aradık istedik ki sıfır olsun,
    memlekette servisi olsun dacia logan'a bakalım dedik adamlar herseyi
    opsiyon koymus nerdeyse
    İstediğimiz özellikler olsun diyince 22binden baslıyordu yanlıs hatırlamıyorsam.
    Gittik akrabamızın galerisinden 17bine 2008 gayet temiz logan aldık..
    buarada bugünlerde Erzurumda o kadar sık iran plakalı logan gördüm
    hepsi de renault amblemliydi

• Logan'ın en büyük artısı içinin geniş olması. Ben daha önce Logan'ları beğeniyordum ama reanult'un fiyat politikasını hiç beğenmiyorum.

Örnek: Hyundai Getz dizel motor, klimalı, mp3'lü cd çalar geçen sene bayii 21750 TL'ye bırakmıştı. Alternatif olarak Dacia Logan'ın HB olan modeline baktık. Renault bayisi, mümkün değil o kadar indirim yapamayız demişti. Aracın liste satış fiyatı 25000TL'miş, dizel, metalik boya, klima. bi miktar indirim yapabiliriz ama o fiyatlara inemeyiz, bu arabanın içi daha geniş vs... diye övmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Logan'ın en büyük artısı içinin geniş olması. Ben daha önce Logan'ları beğeniyordum ama reanult'un fiyat politikasını hiç beğenmiyorum.

Örnek: Hyundai Getz dizel motor, klimalı, mp3'lü cd çalar geçen sene bayii 21750 TL'ye bırakmıştı. Alternatif olarak Dacia Logan'ın HB olan modeline baktık. Renault bayisi, mümkün değil o kadar indirim yapamayız demişti. Aracın liste satış fiyatı 25000TL'miş, dizel, metalik boya, klima. bi miktar indirim yapabiliriz ama o fiyatlara inemeyiz, bu arabanın içi daha geniş vs... diye övmüştü.

Demek ki neymiş. Genişlik te parayla imiş. Aynı donanımlar olarak Hyundai Getz ile Dacia Logan arasında az bir fiyat farkı olsaydı veya fiyat farkı olmasaydı eminim sırf genişliği yüzünden Dacia Logan'ı tercih ederdiniz. Değil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Logan'ın en büyük artısı içinin geniş olması. Ben daha önce Logan'ları beğeniyordum ama reanult'un fiyat politikasını hiç beğenmiyorum.

Demek ki neymiş. Genişlik te parayla imiş. Aynı donanımlar olarak Hyundai Getz ile Dacia Logan arasında az bir fiyat farkı olsaydı veya fiyat farkı olmasaydı eminim sırf genişliği yüzünden Dacia Logan'ı tercih ederdiniz. Değil mi.

Getz bence daha kaliteli, tek kusuru bagajının dar olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: sherwood86

Tata vista ya baktınız mı?Fiatın motorları kullanılıyormuş..

Şu bildiğimiz Tata mı bu. Hindistan arabası olan.

Ben şöyle duymuştum. Tata'nın Hindistan'da ki fabrikasını renault alıyor demişlerdi. ne kadar doğruluk payı var, bilmiyorum? Fakat Türkiye'de ki Tata'lara bakınca hakikaten station modelleri Fiat Siena Weekend'lere benziyorlar. Motoru da fiat motoru ise şaşırmam yani.

Ben dieseline bindim. Araba gitmem gitmem diyordu. 2008 modeldi ama 10.000 km'de idi. Orijinal Km'li. Hala şirketimizde duruyor o Tata.

O tatanın kendi motoru olabilir doğrudur.Ama fiatın motorlarıda fena değil 1.3 doblo kullanıcısı olarak.

Detaylı bilgi bu linkte var mesela:http://www.bugun.com.tr/haber-detay/138870-vista-ile-satislari-3-e-katlayacak-haberi.aspx

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.