Arkadaşlar 2000tl bütçem var fakat kararsızım bu yıl okula başlayacağım sizce laptopmu , masaüstü sistemmi. Önerilerinizi ve önerdiğiniz sistemleri beklıyorum
Laptopda rahatça oyun oynamayı düşünüyorsan bütçeni arttırman lazım. Masaüstü için i5 4460 + gtx 750ti önerebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 27 Ağustos 2015; 21:45:20 >
SANZE
kullanıcısına yanıt
Laptopta rahat oynamak için ne kadar arttırmak lazım önerdiğin sistem nasıl hocam ben 2000tl için f/p istiyorum açıkçası
Lemanyak5
kullanıcısına yanıt
Laptop için en az 3bin tl civarlarına çıkmanız lazım.Masaüstü için attığım sistemde güzeldir,sorun çıkartmaz,tasaruflu,verimli ve kalitelidir.Ayrıca önümüzdeki zamanlarda upgrade yapmaya düşünürseniz,elverişli bir sistem olucaktır.
SANZE
kullanıcısına yanıt
eyvallah hocam laptop modelide atabilirmisin
quote:
Orijinalden alıntı: Lemanyak5
Arkadaşlar 2000tl bütçem var fakat kararsızım bu yıl okula başlayacağım sizce laptopmu , masaüstü sistemmi. Önerilerinizi ve önerdiğiniz sistemleri beklıyorum
Alternatif Ekran kartı 2. el alınabilir o fiyatlara r9 280-280x bulunabiliyor , bir de galiba anakartın ön usb 3.0 portu yoktu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme