Şimdi Ara

2000TL MONITOR HARİÇ OYUNCU PC TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chato91

Mormic hocam teşekkür ederim tavsiyen için. Ekran kartı olarak arkadaşın tavsiye ettiği üzere gtx670 düşünüyorum. Fakat HighWoltage'ın tavsiye ettiği sistemde işlemci soğutucusu ve optik sürücü bulunmamakta bunlar ilerde herhangi bir soruna yol açar mı?

optik sürücü alırsın 30-40 lira gibi.
    o.c. yapmayıcaksanız soğutucuya gerekyok.sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

quote:

Sana da teşekkür ederim Ryu96 kardeşim ben de bütçeye biraz da olsa esneme payı koyabileceğimi eklemem gerekirdi. Bu arada şu sıralar almakla 2 ay sonra almak arasında herhangi bir fark olur mu onu da merak ediyorum.

Fazla bir fark olacağını sanmıyorum gtx660ti çıkabilir.

GTX 670 olarak bunu al.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8495

Hmm anladım teşekkür ederim arkadaşlar. Bir sorum daha olacak bu sanalmarketim tarzı bilgisayarı toparlayıp evine gönderen siteler güvenilir midir? eve gönderme esnasında oluşabilecek herhangi bir sorun olduğunda vesaire? Eğer güvenilir diyorsanız dediğiniz gibi ekran kartı hariç diğer bütün bileşenleri sanalmarketimden toparlayıp sadece ekran kartını nova bilgisayardan alıp takarım.

• quote:

quote:

Mormic hocam teşekkür ederim tavsiyen için. Ekran kartı olarak arkadaşın tavsiye ettiği üzere gtx670 düşünüyorum. Fakat HighWoltage'ın tavsiye ettiği sistemde işlemci soğutucusu ve optik sürücü bulunmamakta bunlar ilerde herhangi bir soruna yol açar mı?

optik sürücü alırsın 30-40 lira gibi.
    o.c. yapmayıcaksanız soğutucuya gerekyok.sorun olmaz

Bilgilendirme için teşekkürler

• quote:

eger oc yapmayaksaniz stock fan isinizi gorur dvdrw ise 60 tl asus alırsın zaten alır almaz oc yapmayacaksanız bnm ekkedigim 76 tllik fanı cıkartabilirsiniz ekstra butce acılır rame ekleuip gskill ripjaws 4x2gb 1600 mhz cl9 alabilirsiniz size kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sana da teşekkür ederim Ryu96 kardeşim ben de bütçeye biraz da olsa esneme payı koyabileceğimi eklemem gerekirdi. Bu arada şu sıralar almakla 2 ay sonra almak arasında herhangi bir fark olur mu onu da merak ediyorum.

Fazla bir fark olacağını sanmıyorum gtx660ti çıkabilir.

GTX 670 olarak bunu al.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8495

Hmm anladım teşekkür ederim arkadaşlar. Bir sorum daha olacak bu sanalmarketim tarzı bilgisayarı toparlayıp evine gönderen siteler güvenilir midir? eve gönderme esnasında oluşabilecek herhangi bir sorun olduğunda vesaire? Eğer güvenilir diyorsanız dediğiniz gibi ekran kartı hariç diğer bütün bileşenleri sanalmarketimden toparlayıp sadece ekran kartını nova bilgisayardan alıp takarım.

güvenilir yerlerdir. Hızlial.com hariç inventus,eksen,sanalmarketim,nova gibi yerlerle sorun yaşamadım. Yaşayanı da pek görmedim.

• Arkadaşlar herkese katkıları için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Şimdiden hayırlısı olsun diyorum. Hayırlı akşamlar herkese
  • Öncelikle üstteki Amd sistemde C.FireX için 970 çipset yerine 990x çipset anakart olmalıdır ki 8x-8x şeklinde çift kart kullanılsın.

Diğer bir durum hdd C.Blue alınmaz.

1 x AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    1 x Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990 FX AM3+ DDR3 USB3 SATA3 C.FireX
    1 x Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit (2x4GB)
    1 x Sapphire ATI HD7850 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (11200-00-40G)
    1 x Team Xtreem S3 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD (Senkron Nand) * Sistem *
    1 x Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) * Depolama *
    1 x LG GH24NS90 24X SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz)
    1 x CM Storm Enforcer Çift USB 3.0 Portlu Pencereli Miditower Kasa
    1 x High Power Plus Serisi 750W 80+ Modüler Güç Kaynağı
    +
    1 x Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu

Genel Toplam (KDV Dahil): 2.044,36 TL

www.teknobiyotik.com

Intel sistemi Teknobiyotik'ten yazamıyorum i5 2500K yok görünüyor pc toplama sihirbazında, önerim aşağıdaki gibidir;

Intel Core i5 2500K
    Asrock Z77 Ext.4 (C.FireX için bu modeli daha uygundur)
    G.Skill RipjawsX 8gb 1600mhz 4gb*2
    HD7850 2gb (özel soğutmalı modellerden) Sapphire ya da Msi olabilir Asus'tan daha ucuzlar sanırım.
    SSD zorlar Intel sistem de bu yüzden std. hdd alın 1TB 64MB Seagate Barracuda öneririm, daha sonra SSD alır bunu depolamaya kullanırsın.
    Kaliteli kasa olmalıdır yine bu bütçe için CM Storm öneririm hem bol ssd yuvası var soğutması güzel hemde güncel bir kasa, malzemesi de kaliteli.
    Psu olarak 80+plus kampanyalı ürünler var Seasonic, highPower vb. marka alabilirsin.
    Bütçeyi zorlayacağından işlemci soğutucusunu Intel sistem için sonradan alabilirsin, stok fan bir süre idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 21 Temmuz 2012; 2:44:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.