Şimdi Ara

2000TL monitör tavsiye, birazdan alacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Birazcık araştırma yaptım ve SAMSUNG 24" CFG73 almaya kara verdim ama aklımda hala "bütçeme uygun en iyisi bu mudur acaba" diye soru işaretleri var.
    1-2 saat içinde mağazaya gidip alacağım. Hatta buradan da görsel de paylaşırım :)
    Maks 2000Tl bütçem mevcut.
    İhtiyaç 24 inc, 144hz, 1ms, freesync.

SAMSUNG 24" CFG73 seçme sebebim ihityaç duyduklarımdan ekstra olarak VA panel ve Quantum Dot a sahip olduğundandır.
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 23,5" LC24FG73FQMXUF Curved Monitör - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-23-5-lc24fg73fqmxuf-1ms-mprt-144hz-full-hd-curved-gaming-monitor.html

PC özellikleri
    AMD Ryzen 5 2600 işlemci
    Radeon RX580 8gb ekran kartı
    TUF B540 anakart

Muadil veya daha iyisi için tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Yardımlarınız için çok şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oXelight -- 31 Temmuz 2019; 17:29:59 >

• Msi Optix MAG241CR aldım.
  • oXelight kullanıcısına yanıt
    şaşırmadım. genelde bu iş nedense böyle oluyor. ya gittiğinde almak istediğin ürünü bulamıyorsun ya da onu alma bunun özellikleri diğerinden çok daha iyi daha ucuz felan deyip akıl oyunları oynanır sonra bir bakmışsın, pazara karpuz almaya gitmişken eve kavun ile dönüyorsun.

neyse hayırlı olsun. yalnız samsung ve msi, ne etkiledi seni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

şaşırmadım. genelde bu iş nedense böyle oluyor. ya gittiğinde almak istediğin ürünü bulamıyorsun ya da onu alma bunun özellikleri diğerinden çok daha iyi daha ucuz felan deyip akıl oyunları oynanır sonra bir bakmışsın, pazara karpuz almaya gitmişken eve kavun ile dönüyorsun.

neyse hayırlı olsun. yalnız samsung ve msi, ne etkiledi seni?
    1 adet samsung kalmıştı. Satın aldıkdan sonra orada kontrol için açtırdım. Işık sızması çıkınca geri iade edip en çok sattıkları msi monitörü aldım bende :)
    Bu arada (vatandan) 1700 tl ye aldım. Vatan sitesinde 2190 yazıyor. Bugün tekrar baktım 1900 e düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oXelight -- 2 Ağustos 2019; 18:42:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim vatanı önermiyorum ölü piksel çıktığında iadeye götürüyorum diorlarki 5tane ölü piksele kadar normal şaka gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.