Şimdi Ara

2000tl oyun için pc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trktlh

Hepsi VATAN COMPUTER.

Büyük ihtimalle bu sistemi alıcam. Soğutucuyu da bi süre stock olanı kullanıp sonra alırım. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Platon

quote:

Hepsi VATAN COMPUTER.

Büyük ihtimalle bu sistemi alıcam. Soğutucuyu da bi süre stock olanı kullanıp sonra alırım. Teşekkürler

ben de alıcam aynısını inş :) ekran kartı hakkıdna biraz şüphelerim var ama bakıcaz artık. 660 ti den 60 lira pahalı ama performansları aynı gibi. acaba 50 daha verip hd7950 mi alsam diye düşünüüyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

quote:

quote:

Hepsi VATAN COMPUTER.

ben de alıcam aynısını inş :) ekran kartı hakkıdna biraz şüphelerim var ama bakıcaz artık. 660 ti den 60 lira pahalı ama performansları aynı gibi. acaba 50 daha verip hd7950 mi alsam diye düşünüüyorm

Aslında performans olarak aralarında az fark var hatta neredeyse aynı bazı oyunlarda 7950 bazılarında gtx 760 öne çıkmış. Ancak bildiğim kadarıyla asus gtx 760 dcu2 daha sessiz, daha az enerji harcıyor ve daha az ısınıyor. Bence 760 daha yerinde bir tercih olur. Şimdiden hayırlı olsun size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

quote:

quote:

Hepsi VATAN COMPUTER.

Aslında performans olarak aralarında az fark var hatta neredeyse aynı bazı oyunlarda 7950 bazılarında gtx 760 öne çıkmış. Ancak bildiğim kadarıyla asus gtx 760 dcu2 daha sessiz, daha az enerji harcıyor ve daha az ısınıyor. Bence 760 daha yerinde bir tercih olur. Şimdiden hayırlı olsun size.

evet şimdi inceledim. genelde 7950 cogu testte önde aslında ama tabi nvidia farkı var biraz. o yüzden ben de bu sistemi alıcam. bi arkadaş bu kasa yerine baska bişey almamı önermişti. az güç falan mı geliyormuş tam anlamadım ama.
    son olarak da indirimli fiyatlarda benim kartıma ( maksimum) 5 taksit gösteriyor. bu maksimum karta neden üvey evlat muamelesi yapıyor bunlar :(

• Mr. Platon M kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun dostum
  • 7950 top 660ti dan cok pahali degilse tavsiye ederim oc yaparak kullanirim dersen oneririm. Oc la ugrasmam dersen 660 ti al butcen yeterse de 760.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta gigabyte ud3 olsa neyse de.. msı g46 varken d3 mantıklı mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.