alfaya teknik olarak lpg takılabilir ama etik olarak
%95 katılsamda Alfa'yı sevip başka bir otomobile binmemek ve Alfa'ya daha ucuza binebilmek için %5 oranında katılamıyorum. Benzin 2.5 Lira olsa ona bile razıyım ama ne yazık 3 lira. Şehir içi 9 litre yakan 1.6 motorlu bir araç ile haftada 100 lira vermek düşündürücü. Daha 30 dakika önce Çukuranbar üstün Otomotiv'in önündeki 2. el Alfa'lara baktım. 10 milyara 97 model 145 var. Alıp ona mı tüp taktırsam...147'yede hafta sonu binerim diye düşündüm. Düşün düşün çıkamıyorum işin içinden...159 veya 147 dizel alacak param yok. 147'ime tüp taktırmak istemiyorum. 2. el eski bir Alfa alıp ona tüp taktırmak olası gözüksede eski bir Alfa'nın yedek parçası ve sorunsallarının olabileceği düşündürüyor. Neyse duruma bakacağız bir şekilde...
quote:
Orjinalden alıntı: 10ur_1
koptumm be abi , çok yaşa emi
quote:
Orjinalden alıntı: R.Sambora
quote:
tebeccüünüz hep beraber yaşayalım
kesinlikle alınır hocam ben 146 mı satıp 156 aldım babm hasta oldu arabaya şimdi oda arabasını satıp 156 alıcak
quote:
quote:
quote:
tebeccuuu ne ya teveccuhunuz :D
senin civicten nekadar fazla yakabilirki 100km.de 2 lt. fazla yakar okadar. Benim 1.6 156 8.5 civarı gösteriyo. Ortalama. 60.000'de triger kayışı falan değiştiyse varyatörü iyi durumdaysa yani büyük bakımı atlatmışsa al bence. Masraf çıkarmaz bu durumda.
quote:
Orjinalden alıntı: kidemli cavus
quote:
quote:
quote:
tebeccuuu ne ya teveccuhunuz :D
aman hocam boşwer türk dil kurumu ajanımısın sen yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
bende yeni aldim arkadasim.
2,0 TS
175 ytl ye 420km gitti bitti benzin. hesabini yap iste
Şehir içi mi dışı mı? Eğer şehir dışıysa baya sağlam yakıyormuş. Yok şehir içiyse Alfa için gayet mormal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme