Şimdi Ara

2001 corolla alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.4 terra modellerinin en performanslısı hangisi bunların kaç bglikleri var. yakıtları nasıl.14-16 tlye önereceğiniz araçlardanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzmantk

1.4 terra modellerinin en performanslısı hangisi bunların kaç bglikleri var. yakıtları nasıl.14-16 tlye önereceğiniz araçlardanmı

beygirlerini bilmiyorum ancak 4 senedir kullanıyorum hiç üzmedi beni. kaç yapıyor falan diye zorlamadım ama sollarken falan sıkıntım olmadı.
    en güzel özelliği sorunsuz olması, yalnız dikkat edeceğiz şey yağ yakma konusu olsun. bazıları yağ yakıyormuş.
  • Toyota Corolla 2001 model(ruhsatta 2002) sol speciel 1.6 vvti. modelinin en dolusu. manuel 118.000km. lpgli(98.000de takılmış)arka camurluklarda cızıkten boya var sadece. çelik jant var. yeterli bi ses sisemi var. 19.000 a aldım sizce fiyat nasıl
  • Hayırlı olsun. LPG ne marka ve hala garantisi devam ediyor mu?

bende kayın pederi kafalayabilirsem ondan satın almayı düşünüyorum.
  • hayırlı olsun fiyat normal araclarda gayet kullanışlı ve ekonomik fazla problem cıkarmaz ama bazılarında yağ yakma sıkıntısı var dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqr52

Toyota Corolla 2001 model(ruhsatta 2002) sol speciel 1.6 vvti. modelinin en dolusu. manuel 118.000km. lpgli(98.000de takılmış)arka camurluklarda cızıkten boya var sadece. çelik jant var. yeterli bi ses sisemi var. 19.000 a aldım sizce fiyat nasıl

Ben 8 ay önce 2002 üst kasa modelini 18,5 satmıştım ama 210 bin km deydi...LPG liydi...Beni yıllarca hiç üzmedi...Yağ su benzin koydum gittim....
  • lpg brc garantisi var hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqr52

Toyota Corolla 2001 model(ruhsatta 2002) sol speciel 1.6 vvti. modelinin en dolusu. manuel 118.000km. lpgli(98.000de takılmış)arka camurluklarda cızıkten boya var sadece. çelik jant var. yeterli bi ses sisemi var. 19.000 a aldım sizce fiyat nasıl

gayet iyi fiyata almışsın.
  • bulursan alırsın hocam karaborsa bu araçlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulursan alırsın hocam karaborsa bu araçlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.