2001 model bir vectra comfort aldım.bu arabalarda debriyaj normal arabalardan sanırım yukarda kavrıyor.ostimde bir renault servisinin yanından geçerken bi baktıralım dedik.at hırsızı kılıklı biri bindi arabaya yarım debriyaj verince gazı hemen teşhisi koydu debriyaj bitik.neyse çıktık yola kırmızı ışıkta rolantide araba durdu.benzinmi kirli dedik yok.o ana kadar hiçbir problemimiz yoktu.şu an arabanın rolantide devamlı stop ediyor.sizce neden olabilir bide aman kimse özel yetkili hariç arabayı kimseye vermesin.şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar sorun çözüldü.Sanıyorum EGR valfi diye tabir edilen parça değişti.Problem kalmadı.
geçmiş olsun bu vectralar nalet arabalar.
Bence o at hırsızı kılıklı herif gusül abdesti almadan binmiş senin arabaya,ucuz yırtmışsın gene üstad
quote:
Orjinalden alıntı: canavar2050
Yapma be arkadaşım... Vectra kadar güzel araba mı var?.. Arkadaşın ki her arabada karşılaşılacak bi sorun. Bunu vectraya bağlamak yanlış..
bendede vectra var 2000 ytlmi yedi. ne deseydimki..
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: canavar2050
Yapma be arkadaşım... Vectra kadar güzel araba mı var?.. Arkadaşın ki her arabada karşılaşılacak bi sorun. Bunu vectraya bağlamak yanlış..
Evet Süper Araba Gerçekten Vectralar Özzellikler Astralar merivalar fronteraler güzel deil Ama Sadece VECTRA süper Araba @dejayy sana katılıyorum +1000000
buzilerin üstündeki parça nedir o ateşleme kiti yada bobini odur kesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme