<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by flat</i> <br />duMAN-HER ŞEYİ YAKA 2002 NİN EN İYİ TÜRKÇESİ <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Kesinlikle katılmıyorum.[xx(] Ayrıca Haluk Levent de kendini tekrarlamış yine.[V]
ne bu Duman aşkı, herkeste böyle ya???..
Önceden medyada çıkmıyordu. Şimdi çıktı herkes aşık oldu bi anda sanki yeniymiş gibi...
dmx-whats my name bob marley-crazy baldhealds pink-family portrait lenny kravitz-again dinleyin göreceksiniz
PENTAGRAM-LİKE AN EAGLE PENTAGRAM-BİR
Duman daha önce de vardı hatta ilk albümü ebce çok daha iyiydi ama adamların bi şekilde reklama ihtiyacı vardı ve bunu da en iyi şekilde yaptılar bence :) 2002 nin en iyi şarkısı yani benim bayağı bi takıldıım.. Pentagram-Bir Duman - Herşeyi Yak Mazhar Alanson- Yandım olmuştur. Yabancılardan ise daha önce yapılmış olanlara takılmaktan bişi yapamadım ama Eminem in without me si harbiden ii şarkı, ne kadar ben sevmesemde...
bugün basket maçı vardı 10:00 da gittim bi baktım her yer pislik içinde spor salonunda; ne oldu bıurada???? duman konseri varmış... hay allahım.. artık daha fazla nefret ediyorum..
I think The best song @ 2002 is Sky from Sonique.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Sky</i> <br />I think The best song @ 2002 is Sky from Sonique. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>O, 2001'de çıkmamış mıydı?
güzel parçaydı ama bayatladı artık be..
Can't Get Enough daha güzel sky dan
quote:
Orjinalden alıntı: Sky
I think The best song @ 2002 is Sky from Sonique.
Bu kim yaf
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme