Şimdi Ara

2003-2004 BMW Mİ 2011 MITSUBISHI MI ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2007 model 3,16 BMV 1,6 benzinli aracı 5000 km kadar kullandım.Araç öyle sanıldığı kadar hantal değil,2010 Lancer sahibi birirsi olarak açık yüreklilikle derim ki ;Şehir içi yakıt tüketimi 8,4 lt/100 km dir.ve lancer ile tamamen aynı yakıt tüketimi değerine sahip.Hızlanma ,fren mesafesi ve daha birçok konuda 2010 Lancer İnvite dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • Bu araç tan (3,16 i 2007 model benzinli)ortağımda 2007 yılından beri var ve araçta en ufak bir sorun olmadı .yağ ve su gibi bakımlar dışında 1 kez dahi soun çıkarmamıştır.
  • sattın mı sonra naaptın??? neden lancer aldın peki ???
  • fakat şu var bütçemin uyduğu araç 2004 weya 2005 model ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

fakat şu var bütçemin uyduğu araç 2004 weya 2005 model ancak

2010 alabilecekken 2005lere bakan kaan.
  • fikret abi kafamı bozma wallahi ararım şimdi seni yengeden yersin gene fırçayı

bide bilgisayardan kız sesi çıkartrım yersin kafana terliği hanımdan

FİKREEEEEET KİM O KADIIIIIIN HESAP VEEEEER

( VE O SES GELİR ARKADAN)

AAAAAAAAAGGGGGGGGGHHHHH KAFAAAAAAM
  • Hayır araç ortağımın aracıydı ,hatta bir arao aracı alacak oldum son dakikada 2.eline 45.000 verip BMV 3,16 İ almaktan sa 37.500 'e sıfır Lancer Aldım.
    Ayrıca 17 yıldır sıfır araç almak hayal etmitim ama çeşitli sebeplerle her defasında 2.el almıştım .Bu seferde ilk sahibi ben olmalıyım o sıfır araç kokusunu birde ben çekeyim ciğerlerime dedim ve aldım.
  • hayırlı olsun demek lazım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan AYDIN

Hayır araç ortağımın aracıydı ,hatta bir arao aracı alacak oldum son dakikada 2.eline 45.000 verip BMV 3,16 İ almaktan sa 37.500 'e sıfır Lancer Aldım.
    Ayrıca 17 yıldır sıfır araç almak hayal etmitim ama çeşitli sebeplerle her defasında 2.el almıştım .Bu seferde ilk sahibi ben olmalıyım o sıfır araç kokusunu birde ben çekeyim ciğerlerime dedim ve aldım.

Ayrıca şunu belirtmeden geçemeyeceğim ki;BMV 3,16 i Her yönüyle(Donanım,Performans,Güvenlik ,Görsel)olarak Lancer dan daha iyi.
  • we fikret abi nakavt
  • Teşekkürler hocam allah razı olsun ,ama samimi söylüyeyim alırken satıcı firmanın son dakikada bana attığı o kazığa rağmen Lancer dan çok memmnunum,yol tutuşu,görseli,hızlanması hakikatten iyiki Lancer almışım.
  • E YANİ BMW DEN BAHSEDİYORUZ OLACAK O KADAR :))))))))))
  • quote:

quote:

Hayır araç ortağımın aracıydı ,hatta bir arao aracı alacak oldum son dakikada 2.eline 45.000 verip BMV 3,16 İ almaktan sa 37.500 'e sıfır Lancer Aldım.

Ayrıca şunu belirtmeden geçemeyeceğim ki;BMV 3,16 i Her yönüyle(Donanım,Performans,Güvenlik ,Görsel)olarak Lancer dan daha iyi.

Efenim tersini mi iddia ettim?

Sadece bu arkadaşa tavsiyem,palike çıkışlı,poşetleri falan üstüne,sıfır kokulu araba almak varken 5 senedir onun bunun kıçının altında eskimiş bi araç almaması gerektiği.

Bmw ye sözümüz yok zati.

Ule kaan , iyi ki bi denk getirdin lanForumu bırakıcam zaten bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

quote:

Efenim tersini mi iddia ettim?

Sadece bu arkadaşa tavsiyem,palike çıkışlı,poşetleri falan üstüne,sıfır kokulu araba almak varken 5 senedir onun bunun kıçının altında eskimiş bi araç almaması gerektiği.

Bmw ye sözümüz yok zati.

Ule kaan , iyi ki bi denk getirdin lanForumu bırakıcam zaten bu gidişle

Kesinlikle katılıyorum

• YENGEEEE FİKRET ABİ FORUMDAN BAYANLARLA KONUŞUYO DİYİMDE GÖR SEN FİKRET ABİ
  • Sıfır Fiyatları. İkisi de C segmenti.Birine 40 bin lira diye pahalı diyoruz . Yeni 3'ün fiyatları

316i Sedan Otomatik 1596 74.320TL
    320d Sedan Otomatik 86.130 TL
    Eğer tam dolu bi 4 kapı 3 almak istiyorsam;
    320d xDrive Sedan Otomatik 1995 97.152TL

Hey meaaşallah.

Şu açıdan bakalım.Cebimde 45 bin lira para var diyelim
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_e8_paket_full_bmw_3_16i_4-70WQQaXQQ20330082WQQpXQQdisplayitem
    Bu araca (2004 108.000 km olmuş) yatırmazdım.Mutlaka , motoru,içi ,koltukları vs. eskimiş,yorulmuştur.

Ama o 45 bin liraya şöyle sıfır yahut max. 5 bin kmde bir Civic-Lancer-Mazda 3 vs. süper gitmez mi allasen?

Ekleme: Sana özel gelirim, Civicle haşat ederim fortunu

Ekleme 2: Kaan bi de şöyle hesap et.Mesela yılda 10.000 km yol yapıyosun diyelim. 100 bindeki araba sana göre 10 yaşında olmalı.Fiyatını falan ona göre karşılaştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 10 Ocak 2010; 21:15:14 >

• Bulunduğum yer itibariyle göz önünde bulundurarak 2.el risklerini düşünürek sıfır kokusunu içine çekmenin verdiği hazıda düşünerek bunlardan önemlisi bulunduğum yerde bmw yle ilgili güvenebileceğim kimsenin olmadığını düşünerek servisininde olduğu SIFIR SIFIRDIR mantığıyla LANCERDAN şaşmamaya karar vrdim.sonuçta kul yapısı her bmw sorunsuzdur diye bir şey yok.tut ki bir arıza yaptı ben bmw için kafaları yiyemem.bir arıza yaptı mı sonuçları belli.hiç gerek yok kendimi üzmeye lancer iyidir.servisi mervisi ayağamın altında kafam rahat olur ve tabiki SIFIRDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

Bulunduğum yer itibariyle göz önünde bulundurarak 2.el risklerini düşünürek sıfır kokusunu içine çekmenin verdiği hazıda düşünerek bunlardan önemlisi bulunduğum yerde bmw yle ilgili güvenebileceğim kimsenin olmadığını düşünerek servisininde olduğu SIFIR SIFIRDIR mantığıyla LANCERDAN şaşmamaya karar vrdim.sonuçta kul yapısı her bmw sorunsuzdur diye bir şey yok.tut ki bir arıza yaptı ben bmw için kafaları yiyemem.bir arıza yaptı mı sonuçları belli.hiç gerek yok kendimi üzmeye lancer iyidir.servisi mervisi ayağamın altında kafam rahat olur ve tabiki SIFIRDIR

2003-2004 BMW Mİ 2011 MITSUBISHI MI ???

Sonunda beya.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 20:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

-Kıymalı pide mi ,Lancer mi?

Kıymalı pide.. lensır karın doyurmaz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.