Şimdi Ara

2003 Model Golf - 2008 Model Hondai accent era (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 6-7 yıllık bir Golf almam.Daha üst sınıf bir araba olsa tamam ama C sınıfı bir araç için fazla.
  • ilave olarak golf ile era arasında bagaj faktörüde var golf teki bagaj çok ufak era daha iyi sizin için önemliyse göz önünde bulundurulmalı benim tercihim era olurdu sedan olması ve özellikle yaşının genç olması tecih sebei arada 5 yıl var az değil sonuçta kullanılmış
  • Benim dayım da aynı ikilemde kaldı, 0 km logan albea ya da 1-2 yaşında era alabilecekken golf IV aldı, prestiji var en azından dedi alalı 7-8 ay oldu sanırım, 5bine yakın masraf yaptı, gene geçenlerde biryeri patlamış masraf bir yana paranoyak oldu nerde ne çıkaracak diye. Ayrıca golf parça fiyatları da ortada. Ben de eskiden savunmadığım ama şimdi doğru olduğunu anladığım düşüncedeyim, YENİ YENİDİR. Era da başarılı bir araba, parçası uygun tam aradığınız kriterlerde. He direksiyonun malzemesi golf gibi değildir, iç mekan golf ıv kadar kaliteli değildir ama yeni olması yeterli. Dizel olursa daha da iyi olur, dizelleri çok atik 110 hp 240 tork. Benzinlileri de fena değil, vw nin polosu 1.4 75 hp iken hyundai era 97 hp idi. Sonuç era ya da yeni olan başka modeller.
  • arada 2 yıl filan olsa golf derdim ama 5 yıl az değil.golflerin sıfır fiyatları uçunca ikinci eldede pek düşme olmadı.sakin bir kullanıcıysan era derim.ama corollalarıda alternatif listene almalısın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.