Şimdi Ara

2003 OPEL ASTRA ELEGANCE OTOMATİK VİTES aldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    güle güle binin gerçekten çok güzel araçtır...
  • Kardeş araban şehir içide olsa fazla yakıyor bence lpg taktırmalısın
    quote:

Orjinalden alıntı: asanes

Bende de seninkinin aynısı var. yakıt olarak uzun yolda 120 km hızı geçmezseniz araba tam dolu bile olsa 5.5 litre yakıt tüketimi var harika bir oran.(Ordu-bursa arası ölçüm). 20 lira benzinle şehir içinde 60 km gidebiliyorum. Genel itibarıyla 50 liralık benzinle genelde 160 kilometre yol yapabiliyorum.Sende de aynı mı? Ya da bu rakamlar normal midir?Görüşü olanların paylaşması dileğimdir
  • hayırlı olsun güle güle kullan ...
  • hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.
  • SELAM ARKADAŞIM ARABAN KM REDE KAÇ YAKIYOR.BENDEDE SENİNKİNİN CD NB AT OLANI VAR.SENİN ARABA KAÇ BEYGİR?HA BU ARADA MEMNUNMUSUN?ALDIĞIN TARİHE GÖRE BİR SENE GEÇMİŞ SENDE İSE ARABANDAN MEMNUN OLDUĞUN YADA OLMADIĞIN ÖZELLİKLERİ PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPEL MOTORCUSU -- 8 Kasım 2008; 22:43:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: McRae86

Kardeş araban şehir içide olsa fazla yakıyor bence lpg taktırmalısın
    quote:

Orjinalden alıntı: asanes

Bende de seninkinin aynısı var. yakıt olarak uzun yolda 120 km hızı geçmezseniz araba tam dolu bile olsa 5.5 litre yakıt tüketimi var harika bir oran.(Ordu-bursa arası ölçüm). 20 lira benzinle şehir içinde 60 km gidebiliyorum. Genel itibarıyla 50 liralık benzinle genelde 160 kilometre yol yapabiliyorum.Sende de aynı mı? Ya da bu rakamlar normal midir?Görüşü olanların paylaşması dileğimdir

Bence gayet normal.

(Otomatik olduğu varsayılarak yazıyorum)

G kasa Astralar tork konvertörlü otomatik. Yani bildiğimiz klasik otomatik değil mi? Bu da ortalama %20 - 25 düz vitese göre çok yakıyor. Bu yüzden 20 YTL ile 60 KM gayet normal geldi bana.

H kasa ile (easytronic) 35 YTL'ye 130 - 140 KM yol yapabiliyodum ben.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.