Şimdi Ara

2004 2005 toyota rav4 honda crv kullananlar bilenler bir baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,2004 2005 rav4 hakkında forumda pek yeterli daha dogrusu istedigim bilgileri pek bulamadım.genelde crv ile kıyaslanmış.crv iyi hoş ama 2005 sonrası hafif makyajlı olanlar biraz fiyat olarak üst,2002 2005 kasaları ise 2005 rav4 ile aynı fiyat aralıgında.rav4 beni daha çok cezbediyor.hem görünüşü daha bi sportif tatlı aynı fiyata hem daha düşük km hem digital klima vs full olanı 2003 2004 crv ile aynı paraya denk geliyor.2006 crv kullanma imkanim oldu bozuk yollarda otomobillerin kutur kutur ettigi cukurlarda salini salini rahatca gecti.ama oturma pozisyonu tuhafti.aslinda ben şöyle bir grand c. ,range r gibi konsolu beni sarsin istiyorum ,crvde orta konsol yok koltugun arasi bos ve bana hos görünmüyor
    Amacım crv-rav4 kıyası degilde kullananların yada bir şekilde binen-bilenlerin araclar hakkında yorumu.mümkünse bu iki aractan uzaktan yakından alakası olmayan arkadaslar fikir beyan etmesinler.bilgi kirliligi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi prens -- 3 Şubat 2014; 19:38:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi prens

Merhaba arkadaşlar,2004 2005 rav4 hakkında forumda pek yeterli daha dogrusu istedigim bilgileri pek bulamadım.genelde crv ile kıyaslanmış.crv iyi hoş ama 2005 sonrası hafif makyajlı olanlar biraz fiyat olarak üst,2002 2005 kasaları ise 2005 rav4 ile aynı fiyat aralıgında.rav4 beni daha çok cezbediyor.hem görünüşü daha bi sportif tatlı aynı fiyata hem daha düşük km hem digital klima vs full olanı 2003 2004 crv ile aynı paraya denk geliyor.
    Amacım crv-rav4 kıyası degilde kullananların yada bir şekilde binen-bilenlerin araclar hakkında yorumu.mümkünse bu iki aractan uzaktan yakından alakası olmayan arkadaslar fikir beyan etmesinler.bilgi kirliligi olmasın.

Hocam rav 4 iyi guzel ama alti biraz engin birde 4 vitesliler yola gitmiyor 110 un ustune cikamadim ben araba gitmiyor sonra ama tip saglamlik olarak 1. Sinif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asilsion

quote:

Merhaba arkadaşlar,2004 2005 rav4 hakkında forumda pek yeterli daha dogrusu istedigim bilgileri pek bulamadım.genelde crv ile kıyaslanmış.crv iyi hoş ama 2005 sonrası hafif makyajlı olanlar biraz fiyat olarak üst,2002 2005 kasaları ise 2005 rav4 ile aynı fiyat aralıgında.rav4 beni daha çok cezbediyor.hem görünüşü daha bi sportif tatlı aynı fiyata hem daha düşük km hem digital klima vs full olanı 2003 2004 crv ile aynı paraya denk geliyor.

Hocam rav 4 iyi guzel ama alti biraz engin birde 4 vitesliler yola gitmiyor 110 un ustune cikamadim ben araba gitmiyor sonra ama tip saglamlik olarak 1. Sinif

Verdigin bilgi icin sagol,alti engin derken alcak demek istedin herhalde,aslinda öyle arazi icin degilde bozuk yollarda biraz daha rahat kullanim icin (doguda gorevliyim burda yollar pek düzgün degil aşırı bozuk) birde eşim icin yuksek arac istediginden ve rav4 ü begendigimden toyota saglamligi sorunsuzlugundan dolayi istiyorum.110 dan sonra gitmiyor demişsiniz ama rav4 için suv`ların gti`si deniyor bir programda izlemiştim gayet performansli idi asfaltta.
    Peki sizin arac kac modeldi,malzeme kalitesi ve yalitim konusundada beni bilgilendirir misiniz.
    2006 crv kullandim hos aracti fakat oturma pozisyonu cok hosuma gitmemisti aşiri düz bir pozisyondaydi beklide koltuk ama yol bozukluklarini normal arabayla kütür kutur gecerken crv salini salini rahatsizlik vermeden geciyordu

• 2004 2.0 benzinli düz vites bir süre kullandım.

Motor 3500 hatta 4000 devire kadar tam olarak geberik. Ne yaparsan yap gitmiyor araç, devrini alabilmesi lazım.
    Motoru çok sağlamdır, sadece rutin bakımları yapılıyordu onun haricinde kaput bile hiç açılmamıştır herhalde. Sıkıntı yaşattığını duymadım 10 yıldır.
    Eğer temiz kullanılmış almazsanız arka taraflardan ses gelme olasılığı çok yüksek. Arka perde, koltuklar,pandizot vs. çok fazla ses yapacak plastik parça var.
    Yakıtı hakkında çok bilgim yok ama sınıfına göre ortalama yaktığını düşünüyorum ama serilik istiyorsanız çok basmanız gerekecek ve haliyle yakacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merto

2004 2.0 benzinli düz vites bir süre kullandım.

Motor 3500 hatta 4000 devire kadar tam olarak geberik. Ne yaparsan yap gitmiyor araç, devrini alabilmesi lazım.
    Motoru çok sağlamdır, sadece rutin bakımları yapılıyordu onun haricinde kaput bile hiç açılmamıştır herhalde. Sıkıntı yaşattığını duymadım 10 yıldır.
    Eğer temiz kullanılmış almazsanız arka taraflardan ses gelme olasılığı çok yüksek. Arka perde, koltuklar,pandizot vs. çok fazla ses yapacak plastik parça var.
    Yakıtı hakkında çok bilgim yok ama sınıfına göre ortalama yaktığını düşünüyorum ama serilik istiyorsanız çok basmanız gerekecek ve haliyle yakacaktır.

2004te hafif makyajlanmisti, bir kismi hafif makyajli yuvarlak sis farli
    Bir kismida normal,sizinki.hangisiydi.malzeme kalitesi ve yalitim nasildi

• Birde ögredigim kadariyla 2001 2004 kasa makyajsiz olanlarin beyinden kaynaklanan otomatik vites sorunu oluyormus,diger arkadasin ve sizinde bahsettiginiz gibi gitmeme zorlama durumu.2004te hafif makyajdan sonra bu sorun çözülmüş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merto

2004 2.0 benzinli düz vites bir süre kullandım.

2004te hafif makyajlanmisti, bir kismi hafif makyajli yuvarlak sis farli
    Bir kismida normal,sizinki.hangisiydi.malzeme kalitesi ve yalitim nasildi

Makyajlıydı bizimki hatta ingiltereden gelmişti yanlış hatırlamıyorsam bir süre beklemiştik. Titreme vs. yoktu.

• 2006 crv kullandim ama rav4 nasip olmadi,malzeme kalitesi yalitim nasildi hocam,tikirti gicirti vs ses geliyormuydu,yol sesi aliyormuydu iceri,2009 focuslar mesela yol sesi fazla aliyor iceri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.