kaynağını bilmediim ama 2004-2005 yılının en iyi antivirüs programları olduğu söylenen bir liste var aşağıda,ilgilenirsiniz sanırım.ayrıca bu programlardan özellikle 1b ( eXtendia AVK) olan için download linki bilen varsa gönderirse makbule geçer..
belki inanmayacaksınız ama tek bir tane download linki bulamadım bu prog. ile ilgili...
şunu bilki 321 virüs dosyasıyla test somut bir sonuç vermez MKS iyidir ama yüksek ihtimalle para vererek birinci yapmıştır kendini MKS dan daha iyi kaspersky var nod32 var varda var eğer test görmek istersen benim yazdığım testlere göz atmanı tavsiye ederim
tabiki burdaki testleri kontrol ettim ve bende nod32 kullanıyorum yaklaşık8 aydır ve hiçbir problemim yok.sadece bu prog bulmak istedim ve bulamadım.sanırım uzretlı bır prog. olduğu için demo falan vermıyolar. tşkkurler.
Bu listeyi kimin yaptığı belli olsa çok güzel olacaktı. Ama eskiden iyi olan norton amma da virüs ıskalamış. Mks'nin para verip yarışı kazandığını bende düşünüyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme