Şimdi Ara

2004 alfa romeo 156 1.6&2004 honda civic 1.6 es (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dkerem2

alfa romeo 156 d sınıfı honda civic c sınıfı araç honda accord olsa hadi neysede civic ile 156 karşılaştırılamaz.

Konuyu hortlatayım. Alfa Romeo E46 kasa 3.18-3.20 BMW'nin rakibidir. Bunu yabancı uzmanlar BMW 3.20 nin tanıtım videolarında da, Alfa 156 nın tanıtım videolarında da dillendirirler kıyaslama yaparak. Orada hiç Honda Civic ismini duymadım. Burada tutmuşlar Honda Civic ileAlfa 156'yı kıyaslıyorlar :) Honda Civic'in Alfa 156'dan tek üstün yönü (performans olarak değil Civic 110 Alfa 120 beygir) motorun dayanma süresidir. Ancak şu da var ki bakımlı olan her motor en az 500.000 hatta çok daha fazla km'de yapabilir. şimdi belki Civic'in ön takımları Alfa'dan daha sağlam diye düşünenler olacaktır belki. Ama Alfa'nın yol tutuşunun bedeli diyelim buna. Zira sertçe çukarlara girmezsek dikkatli kullanırsak aynı şekilde kullanılan Civic'ten daha dayanıksız bir ön takım olacağını sanmıyorum. Daha da uzatılır bu konu aslında. Ateşi yakayım ben :)

• Tabiki Alfa,

Hondanın bana göre alınacak yegane aracı ACCORD serisi, konuda fena hort olmuş arkadaş hangisini aldı acep
  • Ben de merak ettim gerekten. Hangi aracı aldı acaba. İnşallah bir hata yapıp Civic almamıştır. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşımda 2002 alfa 156 bende 2004 civic vardı bi zamanlar. İlk kalkışta geçerdim sürekli ama alfa toplayınca ne yapsam yetişemzdim. Alfa aşırı seri ve alt takımı bi o kadar zayıf araç.
    Donanım olaak bende 2 havayastığı Abs klima varken alfada 8 havayastığı digital klima abs vs. bi sürü donanım vardı. Hatta boss müzik sistemi vardı. Donanım olarak uçurum vardı neredeyse.

• İki araç arasında sınıf varkı var 156 D sınıfı bir araçtır birçok kişi C sınıfı zanneder.

Bir aralar mk1 156 ları çok fazla araştırmıştım gerçekten üretim harikası araçlar keyifli bir araç olduğuna müteşekkirim ancak kim ne derse desin göz korkutan yanları var. Biniyim uzun yıllar kullanayım derseniz 156 sizi üzmez hatta haz verici bir araçtır ancak hiçbir Civic hakkında bilgim yok 156 nın karşısınada bir Honda koyacaksanız buda Accord olmalıdır. Ozamanda karşılaştırma nasıl sonuçlanır bilemiyorum.
  • ya yapmayın 156 yı bu dandikle kıyaslamak ayıptır...civic 2013 model belki 2004 alfa 156 ile aynı donanımdadır türk insanı donanım değil isim alıyor...alfa ruhu olan arac bir kez kullan tmm olay bitti...
  • Alfa çok sevdiğiniz evladınız, Civic ise her an kurtulabileceğiniz bir alışkanlık olur. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

Edit: keşke tarihe de baksaymışım yorum yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 20 Temmuz 2013; 0:20:43 >
  • eşim kızım ve alfam
  • Sizin sorduğunuz "Coco Cola mı ? Le Cola mı ?" Alfa 156 çok daha başka bir araçtır Yakıt Olarak Civic den fazla değildir.Yol tutuş olarak Civic Çok kötü yol tutuşuna sahip. Kalite dersen Civic yine Yerde.Alfa her konuda çok iyi.
  • Bu konuyu uzatip neden alfanin degerini boyle siradan arabalarla dusuruyoruz ki civic nerde alfa nerde civic alana gecmis olsun alfa alana hayirli olsun :):) daha az kisi alfa kullansin bence daha iyi en azindan yolda gorunen alfa sayisi az olur ve degeri cok olur :):)

• Bu konuyu uzatip neden alfanin degerini boyle siradan arabalarla dusuruyoruz ki civic nerde alfa nerde civic alana gecmis olsun alfa alana hayirli olsun :):) daha az kisi alfa kullansin bence daha iyi en azindan yolda gorunen alfa sayisi az olur ve degeri cok olur :):)

• ben olsam civic alırım, 2. ele girmiyorum ama o yaşta araçta masraf çıkarır mı diye düşünmek gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeku

Arkadaşlar slm,

iki araç arasında kaldım.Alfaların ikinci elde satışı zor olur mu öneriniz nedir??

1) 2006 Alfa Romeo 1.6 TS 16V Distinctive ===> 24000 TL
    2) 2006 Honda Civic 1.6 ES Vtec ===> 24000 TL

Alfa ; performans, estetik, kalite v.s. olarak önde.Ama ikinci elde satışı bazen zor olabiliyor veya fiyat farkı ile satılabiliyor...
    Honda ; performans ve özellikle sorunsuzluk açısından iyi...

Bu eksi ve artılara göre siz hangisini tercih ederdiniz?

24'e Honda alan yaşadı
  • O değil de şu civic apaçilerin eline düştüğünden beri arabaya düzgün araba gözüyle bakamıyorum, artık her baktığımda aklıma apaçilik geliyor.
  • 156 tam olarak orta sınıf havası veremeyen bi araba, boyu kısa kalıyor
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    3 serisi ile boyutlarını kıyaslamanızı öneririm.
  • Psman kullanıcısına yanıt
    Konu hortlamış :)

O zaman ben 2007 Honda civic sedan almıştım 31500 e.. Şimdi (2017) fiyatı 48000 olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lova

O değil de şu civic apaçilerin eline düştüğünden beri arabaya düzgün araba gözüyle bakamıyorum, artık her baktığımda aklıma apaçilik geliyor.

bitirdiler güzelim arabayı bitirdiler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.