bak abi iş tatlıya bağlanıyor ben gene çalışmicam bu gidişle
bu arada kırıldığım falan yok. şurada vakit geçirios hepberaber
eywallah kardes vakit gecirdigimizin farkinda olan bi forumdas tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: mertturkozu
ana marmara haaa, benim kuzen okuyo marmarada.
bak abi iş tatlıya bağlanıyor ben gene çalışmicam bu gidişle
bu arada kırıldığım falan yok. şurada vakit geçirios hepberaber
nolucak ki yani, şunun şurasında herkes sevinci üzüntüsünü sıkıntısını paylaşıyor forumda, o gün denzel nickli arkadaşın arabasını görmüşdüm forumda plaka aklımda kalmış , neyse bi gün biyere gidiodum siteden bi çıktım bi baktım siyah bi a3 plakaya bi baktım anaaaa ben bu plakayı tanıyorum dedim gittim yanına konuştum nitekim a3 deki kişi denzel çıktı o da bayaa şaşırdı görünce tabi :D
yani demek istediğim bu forumda amaç bilgi paylaşmak, güzel vakit geçirmek, yeni dostluklar edinmek. valla her gördüğüm sarı stilo yada bakmıyo deildim
iii de ankarada nasil gorcen stilo istanbuldayim!! ama ankaraya bu yaz 2 kere geldim islerim vardi
quote:
Orjinalden alıntı: mertturkozu
nolucak ki yani, şunun şurasında herkes sevinci üzüntüsünü sıkıntısını paylaşıyor forumda, o gün denzel nickli arkadaşın arabasını görmüşdüm forumda plaka aklımda kalmış , neyse bi gün biyere gidiodum siteden bi çıktım bi baktım siyah bi a3 plakaya bi baktım anaaaa ben bu plakayı tanıyorum dedim gittim yanına konuştum nitekim a3 deki kişi denzel çıktı o da bayaa şaşırdı görünce tabi :D
yani demek istediğim bu forumda amaç bilgi paylaşmak, güzel vakit geçirmek, yeni dostluklar edinmek. valla her gördüğüm sarı stilo yada bakmıyo deildim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme