Şimdi Ara

2004 range rover vogue (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal bir durum bizim hirsiz memlekette herkes kendi cebini düsünür tabiri caiz ise gavur dedigimiz insanlar birbirlerinin menfaatini düsünürler ders alinacak cok sey var cok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun kendi ustama baktirdim
    Arac motor ve şanzıman olarak cok saglam cikti
    Birtek sol on deki airmatic arızalı onuda 500 euroya halettik.tr de durum nasil bilmiyorum ama benzer ariza yasayan arkadaslar ebay.de den bu parçayı 500 euroya halledebilir
    Onun disinda spor bir mercedesten sonra bu kadar yuksekte araba kullanmak guzel birsey ama boyutlarina birkac gun daha lazim alismama

• 10 yaşında bir range kesinlikle özel bir durum değilse tavsiye etmem bu tür arabalar ekonomik ömürlerini tamamlamadan elden çıkartılmamak üzere kullanmak için alınırlar istisnai durumlar hariç
  • Açıkçası bende yakında düşünüyorum 2004-2005 range rover vogue 4.4. Konuyu okuduğum iyi oldu ama vazgeçilecek gibi bir tutku değil bendekide. Ön tamponu 2012 ile değiştirdin mi birde tadından yenmez

• Geçmişi önemli olan.Servis kayıtlı ise alınır tabi ki.

Bende araştırdım uzun süre bu araçları ve sonrasında ML dizel daha mantıklı gelmişti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Açıkçası bende yakında düşünüyorum 2004-2005 range rover vogue 4.4. Konuyu okuduğum iyi oldu ama vazgeçilecek gibi bir tutku değil bendekide. Ön tamponu 2012 ile değiştirdin mi birde tadından yenmez

Aynı tutku vardı hocam bendede.on tamponu 2012 ile değiştirmek dediğiniz sadece on ve yan ızgaraları mı yoksa başka birşeyi mi.bi link yollayabilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annefrank

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Açıkçası bende yakında düşünüyorum 2004-2005 range rover vogue 4.4. Konuyu okuduğum iyi oldu ama vazgeçilecek gibi bir tutku değil bendekide. Ön tamponu 2012 ile değiştirdin mi birde tadından yenmez

Aynı tutku vardı hocam bendede.on tamponu 2012 ile değiştirmek dediğiniz sadece on ve yan ızgaraları mı yoksa başka birşeyi mi.bi link yollayabilirmisiniz

On izgaralar ve farlarda degisiyor sanirim. Cok guzel bir goruntu oluyor. Linki bulunca ekleyecegim konuya.

• Ben ingilterede bir firma buldum 3000 paund a 2004 2005 modelleri birebir 2012 model yapiyor
    Onun disinda tek tek izgaralar arka stop lambalari var ama l322 lere uyan yeni model on farlardan bulamadim

• Arkadaslar simdi patlak olan suspansiyon icin sipariş vereceğim de orijinali bunların delphi denen markamidir
    Bilen arkadaslar lutfen cevaplarsa sevinirim.

http://www.ebay.de/itm/DELPHI-Stossdampfer-VA-links-LAND-RANGE-ROVER-LM-SPORT-LS-Luftfederung-NEU-/160968591950?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ALand+Rover&hash=item257a79ca4e#ht_2576wt_790

Bu orjinalimidir?

• Birçok forumda aynı hata yapılıyor.

Range Rover Vogue diye bir araç yoktur, Range Rover ve Range Rover Sport vardır. Vogue olarak kastedilen araç Range Rover'ın Vogue donanım paketlisidir.

Vogue yalnızca donanım paketidir. S - SE - HSE - Vogue şeklinde gider. 2002'de yenilenen kasada HSE donanımına ek olarak arka koltuk ısıtma ve standart ekran vardı Vogue donanım paketinde.

Sport'ların en üst donanım paketi HSE olduğu için normal Range Rover'ları herkes "Vogue" sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

Birçok forumda aynı hata yapılıyor.

Range Rover Vogue diye bir araç yoktur, Range Rover ve Range Rover Sport vardır. Vogue olarak kastedilen araç Range Rover'ın Vogue donanım paketlisidir.

Vogue yalnızca donanım paketidir. S - SE - HSE - Vogue şeklinde gider. 2002'de yenilenen kasada HSE donanımına ek olarak arka koltuk ısıtma ve standart ekran vardı Vogue donanım paketinde.

Sport'ların en üst donanım paketi HSE olduğu için normal Range Rover'ları herkes "Vogue" sanıyor.

Hocam sorunun cevabını biliyormusun?

• quote:

Moral bozmak istemem ama parça fiyatı aşırı pahalı ve 2. elde hiç tavsiye etmeyeceğim bir araçtır.

Eğer dizel alacaksanız en az 4-5 bin euro mazot pompası, enjektör ve turbo gibi olası dizel problemleri için kenara ayırmanız gerekir. Ayrıca rutin bakım parçaları hariç genel olarak kaporta ve diğer parçaları da pahalıdır.

Motor olarak 4.4 V8 Bmw motorlu olanını tavsiye ederim dizel yerine. Fakat o da şehiriçi 20-25 lt'den aşağı yakmaz -ki 3.0 dizel bile şehiriçi 14-15 lt yakıyor yol bilgisayarında bizzat şahidim.

Kalitesiz bir araç değil kesinlikle, fakat yaşından dolayı çıkacak problemler size çok pahalıya malolacaktır. Koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, süspansiyon vb birçok yeri elektronik olduğu için hepsi masraf olarak geri dönebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

quote:

Moral bozmak istemem ama parça fiyatı aşırı pahalı ve 2. elde hiç tavsiye etmeyeceğim bir araçtır.

Eğer dizel alacaksanız en az 4-5 bin euro mazot pompası, enjektör ve turbo gibi olası dizel problemleri için kenara ayırmanız gerekir. Ayrıca rutin bakım parçaları hariç genel olarak kaporta ve diğer parçaları da pahalıdır.

Motor olarak 4.4 V8 Bmw motorlu olanını tavsiye ederim dizel yerine. Fakat o da şehiriçi 20-25 lt'den aşağı yakmaz -ki 3.0 dizel bile şehiriçi 14-15 lt yakıyor yol bilgisayarında bizzat şahidim.

Kalitesiz bir araç değil kesinlikle, fakat yaşından dolayı çıkacak problemler size çok pahalıya malolacaktır. Koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, süspansiyon vb birçok yeri elektronik olduğu için hepsi masraf olarak geri dönebilir.

Araci aldım alali bugun 5 gün oldu
    Bir susamıyor arızası vardı bugun onun siparişini de verdim ben sadece delphin markası bu araçlarda orjinal suspansiyon diyemi merak etmiştim

• Mesajinizi gec de olsa gördüm,10 yildir almanyadayim daha önce bmw 320 vardi,birgün yani 2008 biryaz günü bonn da dolasirken RANGE ROVER VOGUE,gördüm galeride resmen asik oldum arabaya 1 hafta sonrada arabayi aldim lacivert icinde ne donanim istersen var,bir gün beni yolda birakmadi 4.4 gaza dokundugunda aslan gibi kükrüyor inanilmaz bir arac hic bir seye degismem SUV icersinde number one motor BMW bütün aksamlar BMW siz onun bunun lafina bakipta aldanmayin,isterseniz fotolarida yükleyebilirim ama arabaya hala asigim herkezin gözüde onda,önümüzdeki ayda ASTON MARTIN DB) lacagim burada otobanlarda hiz siniri yok bakalim Saygilar.
  • Benim size önerim 2003 model Grand Cherokee 2.7 Crd olacaktır.

Range Rover'a göre daha sağlam ve problem çıktığında daha ucuza tamir ettirebileceğiniz bir araç olacaktır.

Aynı zamanda 163 Ps ve 400 Nm tork, 1900 Kg'lik kasaya yetiyor, Range Rover'dan daha süratli bir araç, tabi onun kadar büyük değil park etmenizde daha kolay olacaktır.

0-100'ü 11.2 saniye sürüyor, bence yeterli Suv için.

Range kadar lüks olmasada gene iyi donanımları var, önlerde koltuk ısıtma, elektrikli hafızalı aynalar ve koltuklar, 10 yönlü elektrikli koltuklar vs. vs.

Laredo modelinde bunlar yoktur, Limited ve Overland'de var diye hatırlıyorum, hatta 2003'de en üst donanımı Overland'dir.
  • Yahu yok ekonomik onru dolmustur bilmem ne sanki adam fiat reno falan aliyor yav arkadaslar beyler bu aracin sifiri 150000 EURO bu araclarin ekonomik onru oyle 10 senede falan dolmaz bakimini yaptirdigin surece 20 sene falan tahat gider zaten 12 sene pas garantisi var araclarda. Range rover vogue da ise prestij var, konfor var, donanim var var oglu var yani... İlk hizlanmasi amerikan suvlari gibi olmaz, yakiti fazladir ama deger diyorum o kaliteye deger. Uzun yolda superdir. Bence araba temiz ise kazasi yok ise onemli alinasi bir aractir

• Adam alalı 5 gün olmuş diyor bende çıkıp yorum yapıyorum hala. Hayırlı olsun kazasız belasız.
  • Hayirli olsun.

130.000kmden sonra cikaracagi sanziman, airmatic, yakit pompasi (tamiri icin arka koltuk sokuluyor) direksiyon kontrol cubugu ve elektronik ekran arizalarina hazir olun.

1 yila yakin kullandik cok guzel bir suvdur.

• Türkiyede hayal bu aracı kullanmak çok yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Adam alalı 5 gün olmuş diyor bende çıkıp yorum yapıyorum hala. Hayırlı olsun kazasız belasız.

5 gün oluyor aracı alalı dediği 4 ay olmuş yalnız konu ocak ayında açılmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.