Şimdi Ara

2004 Seat Cordoba 1.4 TDI Kapı Kilit Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yeni olduğum için konuyu nerden açacağımı bilmeden bodoslama dalmış olabileceğimin özrünü peşin olarak diliyorum :)

2004 Cordoba aracımla 20 km hıza ulaşınca kapıları kendi kilitliyor, fakat bazen yolda giderken tüm kilitleri açıp kapatıyor bu durum bazen ard arda 10 defa olabiliyor bazen hiç olmuyor.

Şunu fark ettim farlar açıkken cam açma kapama düğmelerinin ve kapı kilidi açıp kapattığım tuşların aydınlatma lambası yanmadığı zamanlarda bu sorun oluyor.
    Yardımlarınıza ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: asilturk__

Merhaba arkadaşlar öncelikle yeni olduğum için konuyu nerden açacağımı bilmeden bodoslama dalmış olabileceğimin özrünü peşin olarak diliyorum :)

2004 Cordoba aracımla 20 km hıza ulaşınca kapıları kendi kilitliyor, fakat bazen yolda giderken tüm kilitleri açıp kapatıyor bu durum bazen ard arda 10 defa olabiliyor bazen hiç olmuyor.

Şunu fark ettim farlar açıkken cam açma kapama düğmelerinin ve kapı kilidi açıp kapattığım tuşların aydınlatma lambası yanmadığı zamanlarda bu sorun oluyor.
    Yardımlarınıza ihtiyacım var.

bence bizim değil oto elektrikçinin yardımına ihtiyacın var hocam
    bi sıkıntı var belliki
  • Civarımdaki elektrikciler hep nalbanttan terfi ederek elektrikci ünvanı almış. Servise muhtaç olmadan çözmem lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Cordoba dizel 1.4 klima sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.