Şimdi Ara

2004liberty ne kadar eder? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende 1 haftadır Mareaları takip ediyorum ve eski bir merea sahibi olarak söylüyorum liberty boş modeli km si de fazla gibi 17 civarına LPG li kazasız 60-70 bin km de Libertyler var.. Bazıları suyunu çıkarmış 19-20 yazıyor ama o fiyatlara Exlusive alınır. Size ne kadar dediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Bende 1 haftadır Mareaları takip ediyorum ve eski bir merea sahibi olarak söylüyorum liberty boş modeli km si de fazla gibi 17 civarına LPG li kazasız 60-70 bin km de Libertyler var.. Bazıları suyunu çıkarmış 19-20 yazıyor ama o fiyatlara Exlusive alınır. Size ne kadar dediler?

17 demistii 15500 dedik vermedi 16250 ama eşime babama danisayim kendim karar veremem falan .tamam dedik bi daha görüştük 16500 dan inmedi.
    16 ya alacaktik aslında vermedi.arastirdik sorunsuz arabaymis aslında marealar nasip olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prensees

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

quote:

15 e vermez 15.500 verdik.pek olumlu bakmadi.16250 dedi. Öylece biraktik .16000 e verirse alalim mi sizce?araç temiz kazasi yok km orijinal sorgulattik

bende aynı özelliklerde gümüş grisi var . 4 yıldır kullanıyorum. temiz ise 16 verilir. ayrıca herhangi bir sorunuz olursa yanıtlayabilirim. bende nisan ayında satmayı düşünüyorum. nasip olursa cmax almak istiyorum. piyasası konusunda tereddüt etmişsiniz. şu ortamda bu paraya bu konfor ve donanımda alınabilecek sayılı araçlardandır marea. 4 yılda çevremdeki arkadaşlardan çok isteyen oldu. şimdiden arabasını satıp nisanı bekleyen arkadaşım var.

Sizinki kaç model kaça vermeyi düşünüyorsunuz kiyaslama yapmak adina soruyorum.su fiyatin altina inmem dediğimiz rakam nedir?bi de rengi uçuk mavi 1 yil kullanip satacagim.renk ne kadar önemli.satarken sikinti olur mu?bende Ford fusion düşünüyorum aslında ama biraz para biriktirmem lazim.bi de özellikle surasina bakin dediğiniz yer varmi?kronik sorun,parca sikintisi vs.
    Cvp için tesekkurler

Cevap verebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

17 demistii 15500 dedik vermedi 16250 ama eşime babama danisayim kendim karar veremem falan .tamam dedik bi daha görüştük 16500 dan inmedi.
    16 ya alacaktik aslında vermedi.arastirdik sorunsuz arabaymis aslında marealar nasip olmadi

sıkı bir takiple 16 ya başka düzgün mutlaka denk gelir hayırlısı artık

• prensees P kullanıcısına yanıt
    Nasip diyelim ama km olarak biraz yüksek ben olsam daha düşük km li bir marea alırdım.. Çok rahat bulabilirsiniz o fiyatlara.. Zaten LPG uyumsuzluğu da yok.
  • marealar konforlu, donanımı iyi araçlardır.
    libertylerin piyasası 13-16 arası
    exculısivelerin 15-17 arasıdır.
    tabi araca göre değişebilir, mesela vip donanımlısı 18-19 edebilir...
    kronik sorunu rölanti dalgalanması, abs arıza lambası, termostad, kalorifer sıcak-soğuk değiştirici,boyada vernik atması...
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

quote:

15 e vermez 15.500 verdik.pek olumlu bakmadi.16250 dedi. Öylece biraktik .16000 e verirse alalim mi sizce?araç temiz kazasi yok km orijinal sorgulattik

bende aynı özelliklerde gümüş grisi var . 4 yıldır kullanıyorum. temiz ise 16 verilir. ayrıca herhangi bir sorunuz olursa yanıtlayabilirim. bende nisan ayında satmayı düşünüyorum. nasip olursa cmax almak istiyorum. piyasası konusunda tereddüt etmişsiniz. şu ortamda bu paraya bu konfor ve donanımda alınabilecek sayılı araçlardandır marea. 4 yılda çevremdeki arkadaşlardan çok isteyen oldu. şimdiden arabasını satıp nisanı bekleyen arkadaşım var.

Sizinki kaç model kaça vermeyi düşünüyorsunuz kiyaslama yapmak adina soruyorum.su fiyatin altina inmem dediğimiz rakam nedir?bi de rengi uçuk mavi 1 yil kullanip satacagim.renk ne kadar önemli.satarken sikinti olur mu?bende Ford fusion düşünüyorum aslında ama biraz para biriktirmem lazim.bi de özellikle surasina bakin dediğiniz yer varmi?kronik sorun,parca sikintisi vs.
    Cvp için tesekkurler

Cevap verebilirmisiniz

dün bunun cevabını vermiştim ama görmediniz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

İnternette 20 yazanlar var16.500 en fazla 17 eder.

yan komsum orj 97 binde hiç kazasız sıralı sistem lpg li bakımları ve kasası düzgün aracı
    15 liraya verdi

Çok iyi fiyata vermiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.