Şimdi Ara

2005-2006 sezonu için bugün ilk duruşma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

Olur mu Galatasaray Türkiye'nin en temiz kulübü

yanlis... en temiz takim BESIKTAS'tir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söndürün şulesiz isli feneri,
    Denizin ortasında canım yanmasın boşa.
    Kötüler alemi almış gidiyor,
    İyiler kendini canım yormasın boşa.

HOOOOP KEEEEEEE

Şinanari narina narinaynari nar şinanari nay narinari nay
    Şinanari narinay nara ninananinay
  • Sadece şunu anlamıyorum. Ts belgeler var diyip bizim davamıza müdahil oldu, lakin biz Gs'nin davasına müdahil olamıyoruz. Buradaki çelişkiyi açıklayabilecek var mı? Ben mi yanlış biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simple

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Ama cemaat?

Heey Adnan Polat beraat etmiş Adnan Polat. Tayfur Havutçu değil.

Tayfurda beraat edecektir de, cemaat?
  • bu da mı gol değil

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

FB taraftarı artık yöneticilerinin şike yaptığına inandılar, bari yalnız gitmeyelim diyorlar.

Herkes kirli bir siz temiz
    Mahkemede 6 tane teşvik itirafı geldi Trabzon spor adına Sivas'a gönderilen balıkları açıklayamadi Sadri ve Nevzat
    Ülkede biraz adalet olsa o balıkları kilciklariyla birlikte yedirirler ama yok iste
    Gorevde olan bir baskanı oy ile tehtid ederler ama bir yaptırım olmaz aynısını Aziz Yıldırım yapsa hükumeti tehtid ediyor diye ergenekoncu damgası yerdi

1 - Ümit Karan'a bastırdım parayı, iki de çakma saat verdim şike yaptık. Adam bize bilerek gol atmadı.

2 - Mehmet Yıldız'ı da ben aradım FB'den puan alın size 1 milyon dolar tiko para dedim, açtım çantayı gösterdim canlıları. Bu önce tamam dedi, sonra korktu olmaz dedi, ben de adımı verirsen fena olur dedim, korktu konuşamadı.

3 - Kenan Yaralı'nın ofisine gittim, baktım Hikmet Hoca da orada, durur muyum ben, verdim teşviği, verdim teşviği.

4 - Oradan da Bülent Uygun'un yanına geçtim, dedim hacı nasılsın al sana 1 milyon dolar teşvik, Bülent Hoca olmaz dedi, teşviği engelledi. . Onu da korkuttum, adımı veremedi.

5 - En son Mecnun Başkan'a 2 milyon dolar götürdüm, telefonda da şifreli konuştum balık dedim.

6 - Altıncıyı hatırlayamadım, onu da sen doldur artık.

Aklıma Ferhan Şensoy'un filmi geldi.

Tipik Trabzonlu bunların yoneticiside taraftarida aynı hemen girgir şamataya döktü ısı gene suçlu biz olduk iyimi zaten tutuklanacagini anlayınca öt korkusundan kalp krizinide Aziz Yıldırım geçirtti Nevzat sakara
    Sen bilirsin nevzati kim vurdurdu onudami Aziz Yıldırım yaptırdı

Nevzat Şakar savcıya ifadesini de vardi, mahkemeye geldi çapraz sorguya da girdi ve savcı mütaalasında kendisiyle ilgili hiçbir suçlamada bulunmadı. Ayrıca ben birini biliyorum çapraz sorgudan kaçan.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

Olur mu Galatasaray Türkiye'nin en temiz kulübü

yanlis... en temiz takim BESIKTAS'tir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Sadece şunu anlamıyorum. Ts belgeler var diyip bizim davamıza müdahil oldu, lakin biz Gs'nin davasına müdahil olamıyoruz. Buradaki çelişkiyi açıklayabilecek var mı? Ben mi yanlış biliyorum?

Dava şike,teşvik davası olmadığından dolayı olabilir mi acaba? Adam GS'nin parasını zimmete geçirmekten yargılanıyor, En başta şike davasındaydı sonra sizin davadan ayrıldı zaten en başta bunu anlayamayacak kadar mı bilginiz yok bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Sadece şunu anlamıyorum. Ts belgeler var diyip bizim davamıza müdahil oldu, lakin biz Gs'nin davasına müdahil olamıyoruz. Buradaki çelişkiyi açıklayabilecek var mı? Ben mi yanlış biliyorum?
    quote:

Orijinalden al�nt�: Cris

Sadece �unu anlam�yorum. Ts belgeler var diyip bizim davam�za m�dahil oldu, lakin biz Gs'nin davas�na m�dahil olam�yoruz. Buradaki �eli�kiyi a��klayabilecek var m�? Ben mi yanl�� biliyorum?

bu dava kamu davası spor kulüpleri dernekler yasasına tabii o yüzden bu dava da söz konusu kayıp 1 milyon usd den Galatasaray klubü zarar gördüğü için ki bu para teşviğe gönderilse bile o zaman teşvik suç değildi.

• quote:

bu davada gs değil adnan polat yargılanıyor bu 1
    dava şike değil görevi kötüye kullanmak bu 2

problem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

quote:

Dava şike,teşvik davası olmadığından dolayı olabilir mi acaba? Adam GS'nin parasını zimmete geçirmekten yargılanıyor, En başta şike davasındaydı sonra sizin davadan ayrıldı zaten en başta bunu anlayamayacak kadar mı bilginiz yok bu konuda?

İlk defa bu konuyla ilgili bir yorum yaptım bilgim yoktu cidden. Teşekkür ederim bilgi için.
  • Adnan polat kendi arabasıyla gelmiş kendi arabasıyla gidiyomuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

quote:

İlk defa bu konuyla ilgili bir yorum yaptım bilgim yoktu cidden. Teşekkür ederim bilgi için.

Tamam hocam kusura bakma o zaman sondaki sözüm için

• quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

adamlar şikeyi de yapıyor teşviği de, fenerbahçe tarafı belgelerim var diyor ama müdahilliği kabul etmiyorlar. türkiyede şikenin kime serbest olduğu çok açık.

+1907

Sen şimdi bizim yönetimin elinde belgeler var ama bunu deşifre etmiyor davaya dahil olamadığı için mi diyorsun? Bu kadar naif misiniz yoksa herşeyi kendi istediğiniz şekle sokmada ustamısınız anlayamadım.

Fenerbahçe'nin de o içerideki yırtınan başkanınızında elinde afedersiniz ama bi b.k yok. Adam bir senedir yaygara koparıyor, benim saf fenerli kardeşimde kanıyor.... Yapıcak bir şey yok.

sence müdahillik neden kabul edilmiyor?

öbürü orada teşvik serbestti yaptık olm demiş, ona hiç girmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

adamlar şikeyi de yapıyor teşviği de, fenerbahçe tarafı belgelerim var diyor ama müdahilliği kabul etmiyorlar. türkiyede şikenin kime serbest olduğu çok açık.

+1907

Sen şimdi bizim yönetimin elinde belgeler var ama bunu deşifre etmiyor davaya dahil olamadığı için mi diyorsun? Bu kadar naif misiniz yoksa herşeyi kendi istediğiniz şekle sokmada ustamısınız anlayamadım.

Fenerbahçe'nin de o içerideki yırtınan başkanınızında elinde afedersiniz ama bi b.k yok. Adam bir senedir yaygara koparıyor, benim saf fenerli kardeşimde kanıyor.... Yapıcak bir şey yok.

Hocam bu dava şike,teşvik davasımıydı da senin bunlar şike yaptı belgem var diye başvurduğun müdahilliği kabul etsinler? Antu'dan-12'den alın yanlış bilgileri gelin valla ne güzel.

• quote:

Fenerbahçenin elinde belge olacak kanal kanal dolaşır işte belge derlerdi.Gerçekten inanıyormusunuz hala.Aziz Yıldırımın elinde rakibiyle ilgili belge olacakda bunu mahkemeye sunmayacak.Yapmayın kanmayın artık...

Ayrıca Galatasarayın parasını Galatasaray başkanı usulsüz kullandığı iddia ediliyorsa buna Fenerbahçe ne karışır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirate19

2005-2006 sezonu için bugün ilk duruşma

• Adamlara bak ya biz mi dedik son hafta Denizli'yle berabere kalın diye.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1907

kabul edilse olay şikeye kayacak bir ton iş çıkacak. Uefadan topluca men edilme bile gündeme gelebilir. Böylesi daha iyi beraatte etti. oh ne güzel.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.